Nodul Sud în Balanță, până în ianuarie 2025. Ce reprezintă schimbarea axei destinului și a karmei?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Azi, Nodul Sud intră în Balanță și Nodul Nord se mută în Berbec. Iată care este părerea astrologului DC News, Daniela Simulescu!

Pe 12 iulie, Nodurile Lunare vor trece de pe axa Taur-Scorpion pe cea Berbec-Balanță. Iar genul acesta de eveniment marchează începutul apariției unor situații predestinate.

În primul rând, ce sunt Nodurile Lunare? Ei bine, acestea reprezintă punctele de intersecție între ecliptică, adică parcursul aparent al Soarelui prin zodiac şi orbita Lunii. 

Nodul Sud în Scorpion ne-a trecut prin diverse lupte de supraviețuire, din decembrie 2021 până acum. Iar Nodul Sud în Balanță ne va obliga să găsim un echilibru în relațiile noastre, dar asta doar după ce ne construim identitatea proprie. 

Discutăm despre mişcarea medie a Nodurilor, nu cea reală.

Astfel, Nodul Nord reprezintă destinul sau sensul nostru în viață. Din perspectiva Danielei Simulescu, însă, cel mai important este Nodul Sud. Da, veţi găsi că înseamnă karma, vieţi trecute, pedepse din trecut.

Din proprie experință, astrologul și-a dat seama că Nodul Sud este cel mai important punct dintr-o astrogramă natală. Ea consideră că acesta reprezintă ceea ce preluăm noi din spatele alor noştri. Nu pot să spun despre tine ce ai fost în vieţi trecute, dar pot să îmi dau seama tipare tale transgeneraţionale.

Menționăm că aceasta este opinia astrologului, care nu este menită să contrazică părerile altora.  

De altfel, Nodul Sud și Nodul Nord pot fi dificil de dezbătut, pentru că nu sunt puncte palpabile. Și mai mult, sunt și extrem de controversate, pentru că au în spate aceste tipare ale vieților trecute, ale karmei și ale destinului. Iar când apar aceste teme, creierul nostru creează tot felul de conexiuni.

Peste tot, se discută despre Nodul Nord și se crede că acela este cel mai important. Însă, până nu ne rezolvăm Nodul Sud, degeaba mergem către Nodul Nord. 

Nodul Nord ar fi precum gările în care oprim către destinație, în timp ce Nodul Sud ar fi valiza noastră, iar unele lucruri din valiză s-ar putea să ne fie utile în drumul nostru. 

Iar Nodul Sud nu trebuie echivalat cu pedeapsa, cu o lecție pe care o avem de învățat. 

Fiecare dintre noi are o astrogramă, fie că ne-o dorim sau nu. Și ne naștem cu o anumită condiție. Doar că, de multe ori, avem nevoie să știm de ce ne-am născut așa și căutăm în spate. 

Așa că putem lucra cu ambele variante. Nodul Sud este cel mai important, fiind acea valiză cu care ne naștem. În acea valiză, pot fi și lucruri bune pe care le-ai moștenit. Dar, totodată, poate fi o valiză pe care o respingem total, care nu ne convine. Ni se spune, de asemenea, că dacă nu o respingem, o putem îmbrățișa cu totul.

În plus, Nodul Sud îți arată și condiția de muritor. Iar aceasta presupune că uneori, să treci prin evenimente care nu țin de tine. Astrologul ne spune că atât Nodul Sud, cât și Nodul Nord, ne arată că nu avem liberul arbitru 100%. Orice am face, la un moment dat, vom intra într-o buclă.

Dacă doar fugi către Nodul Nord, nu vei rezolva nimic, în opinia astrologului Daniela Simulescu. Pentru că, până nu îți înveți Nodul Sud și până nu îi echilibrezi lecțiile, Nodul Nord nici nu există.

De aceea, atunci când întâlnim oamenii pe Nodul Sud și Nodul Nord, ne vor schimbă viața. Dacă ai în hartă aceste noduri - Nodul Nord în Berbec și Nodul Sud în Balanță și întâlnești oameni care au în harta lor energie de Balanță sau de Berbec, aceștia îți vor schimbă viața.

Sunt, în egală măsură, puncte sensibile cu care noi ne naștem, pe care nu le putem controla. 

Nodul Sud, când ne naștem cu el, poate să fie şi o cruce, dar poate să fie un lucru bun. Iar, la un moment dat, lucrurile se întorc pe la 18-19 ani. Atunci încă nu ne dăm seama. Este un punct de plecare. Următoarea întoarcere a Nodurilor, undeva la 36-37 de ani, dacă apar evenimente importante fără să faceţi voi nimic, acolo sunt Nodurile voastre. Pentru că dacă nu sunteţi pe linia de tren care trebuie, veţi fi puțin debalansaţi.

Nodurile acestea stau cam un an şi jumătate în anumite zodii şi la fiecare se regăsesc undeva în astrogramă.

Nu priviţi Nodul Sud că pe ceva rău şi Nodul Nord că e ceva bun. De multe ori s-ar putea că Nodul Sud să nu doară şi Nodul Nord să doară îngrozitor. Gândiţi-vă că nu putem să ne ducem spre misiune, spre sens până nu ne rezolvăm problemele din trecut, până nu accepţi faptul că eşti om şi că eşti condiţionat. 

Care este cheia, de fapt? Să echilibrăm aceste Noduri.

Iată mai multe detalii despre Noduri şi semnificaţia lor în funcţie de zodie şi casa în care se aflau atunci când te-ai născut: Nodurile din harta ta natală spun o "poveste despre soartă și destin"

Urmărește emisiunea completă cu Daniela Simulescu!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel