Neliniște pentru aceste zodii până pe 12 iulie. Apar șanse, dar și crize și pierderi importante
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Nodul Sud în Scorpion, Nodul Nord în Taur. Ce semnificaţie şi influenţă poartă cele două? Acest tranzit a început pe 23 decembrie 2021 şi se va termina pe 12 iulie 2023.  

Nodurile lunare sunt punctele de intersecţie între ecliptică (adică parcursul aparent al Soarelui prin zodiac) şi orbita Lunii.

Nodul Nord reprezintă destinul, sensul nostru în viaţă, însă din perspectiva astrologului Daniela Simulescu, cel mai important este Nodul Sud.

„Veţi găsi că înseamnă karma, vieţi trecute, pedepse din trecut. Din perspectiva mea, nu este adevărat.

Nodul Sud este cel mai important punct din astrogramă. Eu consider că acest punct reprezintă ceea ce preluăm noi din spatele alor noştri. Nu pot să spun despre tine ce ai fost în vieţi trecute, dar pot să îmi dau seama din Nodul Sud de nişte tipare generaţionale. Are legătură cu ceea ce preluăm din spate”. 

Astfel, Nodul Sud este crucea pe care o ducem. 

Ce trebuie să știm despre Nodul Sud în Scorpion?

Ei bine, acesta vorbeşte despre moarte, criză, resurse, pierderea puterii, a controlului, intimitate, sexualitate şi oarecum, despre probleme psihice, abandon, trădare, anxietate, un pic de paranoia.

Copiii care se nasc acum nu au cum să moştenească altceva decât frica în care am stat noi în ultimii doi ani. Şi nu doar asta vor moşteni. Probabil şi în familiile lor sunt anumite poveşti. Toată lumea care are Nodul Sud în Scorpion are o poveste de pierderi, de luat de la capăt. Poate cineva din familie nu şi-a calculat bine riscurile şi a greşit foarte mult.

De altfel, toată lumea care are Nodul Sud în Scorpion stă la pândă, pentru că ştie din spate, de la ai săi, că nu a fost încredere, că a fost trădare multă. Nu are încredere în oameni.

Cu Nodul Sud în Scorpion veţi auzi foarte multe informaţii legate de bănci, de energie, de tot ce este pe sub mână. Vorbim şi despre intimitate, despre cât îi oferim celuilalt. 

Și da, cu Nodul Sud în Scorpion, vrem să obţinem prin ceilalţi tot felul de foloase. Energia Scorpionului vorbeşte despre banii la comun, banii partenerului şi vom încerca prin celălalt să obţinem o casă, anumite venituri, o stabilitate financiară.

Dar tocmai că Nodul Sud în Scorpion ne învaţă că trebuie să fim independenţi. Eşti mereu în luptă pentru supravieţuire, eşti mereu suspicios şi eşti pregătit să manipulezi. Vrei să ai control asupra celorlalţi pentru că cineva din spatele tău ţi-a transmis că nu poţi să ai încredere în oameni şi trebuie să îi foloseşti.

Nodul Nord în Taur 

De asemenea, Nodul Nord în Taur vorbeşte despre partea concretă şi ne spune că după atâţia ani, în care v-aţi dat seama că nu e niciun control, ce mai controlaţi?

Trebuie să fie totul practic, pragmatic, să te descurci singur. Nodul Nord în Taur este cel care vrea să vorbim despre tot ce ține de casa a 2-a, cea a resurselor.

Casa a 2-a, așadar, vorbește despre banii pe care îi ai, banii pe care vrei să îi faci, despre venituri și cheltuieli, resurse naturale, talente, potențial și valoare. Ce anume consideri a fi valoros, însă această energie a resurselor e în tandem cu cea a crizelor.

Ar fi cazul să nu exageraţi nimic. Nodul Nord în Taur îl roagă să fie mai conştient, mai prezent, mai practic, să folosească ce are în dotare. Adică să nu vă faceţi planuri în funcţie de ce are soţul, soţia, părinţii, ci în funcţie de ce aveţi voi. Despre asta vorbeşte Taurul, despre confort, despre stabilitate. 

Ce zodii vor fi cele mai afectate?

Daniela Simulescu ne spune că cele mai afectate patru zodii sunt cele fixe: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. 

Acest aspect se continuă și se resimte serios pentru că avem și axa Nodurilor Lunare pe Taur/Scorpion. Ceea ce face din nou ca toți nativii care au marcaj de semne fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) să fie total neliniștiți.

Uranus va mai sta în Taur până în 2026, dar Saturn își va începe retrogradarea în Pești. Uranus zice hai, Saturn zice stai. Așa se vor simți cei afectați! Pe de o parte, găsesc îndrăzneala să se arunce într-un proiect, fie profesional, fie personal, dar pe de altă parte, se vor împiedica în propriile îndoieli.

Poți să vezi și: Uranus în Taur până în 2026. Care sunt provocările și surprizele plăcute pentru fiecare zodie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Eclipsa de soare. OPT curiozități care te-ar putea fascina!

Azi, avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec. Iată...

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare

Previziuni astrale. Eclipsa de Soare se va petrece în...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel