Necruțătorul Pluto strică planurile a PATRU zodii. Cine va trece printr-un ultim test?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Peste două zile, Pluto își va opri retrogradarea în Capricorn.

Pe 2 septembrie 2024, Pluto a revenit în semnul Capricornului. Peste două zile, pe 12 octombrie, Pluto își va încheia retrogradarea în Capricorn, semn pe care îl va părăsi pe 19 noiembrie. Zodiile care au fost intens afectate de Pluto începând cu 2008 (Berbec, Rac, Balanță și Capricorn) vor trebui să treacă printr-un ultim test. Acestea se vor confrunta cu lupte de putere, transformări profunde și concluzii dificile pe care vor fi nevoite să le accepte.

Pluto în astrologie. În ce semn era când te-ai născut?

Iată la ce se mai pot aștepta aceste patru semne ale zodiacului!

Berbec/Ascendent în Berbec

Din 2008 până acum, Pluto a influențat pentru tine Casa a zecea, cea a carierei, și revine acum în mers direct pentru a-ți oferi ocazia de a-ți reevalua alegerile profesionale. Această perioadă a adus schimbări importante, obligându-te să găsești un loc potrivit, într-o călătorie plină de suișuri și coborâșuri. Conflictul cu autoritatea reflectă luptele tale interioare. Berbecul preferă să conducă, nu să fie condus. În ultimii ani, Pluto te-a învățat despre compromisuri și selecția bătăliilor importante. Ai o ultimă șansă de a-ți ajusta drumul profesional până pe 19 noiembrie, așa că nu te implica în conflicte inutile.

Rac/Ascendent în Rac

Din 2008, Pluto a influențat in cazul tău Casa a șaptea, cea a relațiilor. Acest lucru va continua până la finalul lui noiembrie. Pluto tinde să distrugă legăturile care nu mai funcționează, dar este și cel care aduce schimbări radicale în viața ta. Poate ai trecut prin relații dificile sau ai parcurs momente complicate alături de partenerul tău, cum ar fi probleme de sănătate sau chiar pierderi. Pluto te-a ajutat să vezi ce nu funcționează în relațiile tale și cum îți alegi partenerii. Dacă nu ai întâmpinat încă aceste situații, fii pregătit, deoarece mai pot apărea astfel de evenimente până pe 19 noiembrie.

Balanță/Ascendent în Balanță

În 2008, Pluto a intrat în Casa a patra. Poate a adus schimbări însemnate în legătură cu locuința și viața de familie. Este posibil să fi mutat, să fi avut modificări legate de proprietăți, să fi construit sau să fi renunțat la o casă, să fi negociat o locuință în contextul unui divorț sau să fi întâmpinat probleme în legătură cu o moștenire. Cu Pluto aici, nimic nu este simplu; lupta pentru teren, proprietate sau locuință poate fi intensă. Pluto te încurajează să te dezrădăcinezi, fie că este vorba de locul în care ai trăit, fie de relațiile cu membrii familiei care te afectează negativ. Îți amintește că, deși familia este importantă, nu trebuie să accepți totul fără a pune limite. Este posibil să fi învățat să stabilești granițe față de părinți, parteneri sau rude care se amestecă în viața ta. Sau încă mai ai ceva timp la dispoziție să o faci.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Pluto a fost în semnul tău și acum își finalizează retrogradarea, continuându-și mersul direct pentru încă o lună. Este momentul să discutăm despre sănătate, deoarece Pluto poate accentua totul. Dacă ai ignorat problemele de sănătate sau ai trăit superficial, poate ai simțit că îți pierzi controlul asupra propriei vieți. Reflectează asupra crizelor prin care ai trecut din 2008. Pluto ne amintește de fragilitatea vieții și că nu putem controla totul. Ar trebui să îi fii recunoscător, deoarece te-a ajutat să te eliberezi de tot ce era toxic în viața ta, oferindu-ți șansa de a o lua de la capăt și de a deveni mai carismatic și seducător. Este ultima șansă sa renunți la tot ceea ce nu îți mai este benefic.

Final de an controversat pentru TREI zodii. Până la Revelion, trec prin crize amoroase și mari compromisuri în cuplu!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrologice a doua jumătate a lunii octombrie 2024. Ce va aduce Superluna Plină pentru fiecare zodie

Sursa: pixabay.com

Jupiter retrograd. Previziuni pentru TOATE zodiile, valabile până în februarie 2025

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia legată de mâini și de picioare

Sursă foto: Freepik

Calendar astrologic 8-13 octombrie 2024. Jupiter retrograd și Mercur în Scorpion

pixel