Ne pregătim de Luna Nouă în Fecioară, pe 15 septembrie. Recomandări pentru fiecare zodie
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Iată cum trebuie să întâmpine fiecare zodie Luna Nouă din Fecioară!

Să nu uităm ceva! Chiar dacă Luna Nouă din Fecioară va fi în opoziție cu Neptun, oprirea retrogradării lui Mercur din același semn și în aceeași zi va aduce un plus de claritate și de putere de concetrare. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Trebuie să lucrezi diferit cu Luna Nouă în casa a 6-a. Posibil să aduci mai mult efort acolo, dar gândește-te că e muncă și atât, nu trebuie să te implici emoțional. Ai grijă la rutină și la sănătate, mai ales!

Taur/ Ascendent în Taur

Luna Nouă se petrece în casa a 5-a, ai nevoie să ajustezi ceva în relația cu copiii, ce anume din tine îi face să reacționeze așa. Încearcă să nu riști cu investițiile financiare. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Luna Nouă în casa a 4-a aduce situații noi legate de familie. Supărările care apar în orice familie. Fă bine și pregătește-te de unele discuții inconfortabile.

Rac/ Ascendent în Rac

Luna Nouă din casa a 3-a zice să te pregătești de unele discuții mai neplăcute. Nu te judeca prea dur și nici nu încerca să le găsești celorlalți prea multe defecte.

Leu/ Ascendent în Leu

Urmează o Lună Nouă în casa a 2-a. Zilele următoare, fă tot posibilul să fii mai econom, să nu mai cheltuiești pe nimicuri. Ai mare nevoie să investești în ceva care să aducă valoare.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Luna Nouă se va petrece chiar în semnul vostru. Trebuie să aveți în vedere ideea de prospețime. Indiferent de ce înseamnă asta. E nevoie de ceva nou în viața voastră. Nu vă bazați pe ceilalți!

Luna Nouă din Fecioară pe 15 septembrie: Ce zice astrologul internațional Pam Gregory

Balanță/ Ascendent în Balanță

E nevoie din nou de curățenie, și la propriu și la figura. Dacă ați mai făcut din curățenie, mai faceți o dată. Încearcă să nu reacționezi precum un robot, ci să nu mai fugi de emoții. Pentru că vor fugi ele după tine pe urmă. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Te pregătește de Luna Nouă în casa a 11-a. E nevoie de sinceritate în anturaj și de de schimbarea atitudinii față de prieteni. Să îți dai seama cine merită din timpul tău. Dar și să fii mai selectiv cu oamenii din jur. 

Horoscop 2024 pentru TOATE zodiile. Lecții, surprize, zâmbete și bucurie

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Luna Nouă din casa a 10-a este precum un prevestitor. Vă recomandăm să fiți mai atenți la cerințele șefilor în această perioadă. Să îi ascultați și să nu încercați să le știrbiți autoritatea. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Cu Luna Nouă în casa a 9-a tot ce trebuie să faceți este să învățați. Zile bune pentru cei care au de susținut examene, pentru cei care încep să acceseze noi domenii. Schimbare de perspectivă și asupra călătoriilor.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Luna Nouă în casa a opta. Este vorba despre bani, și nu doar ai voștri, ci și la cei la comun. Trebuie să vă uitați în contul de economii, e un moment bun să vă gândiți la siguranța financiară. Să trăiți mai rudimentar. 

Pești/ Ascendent în Pești

Cu Luna Nouă în casa a 7-a puteți să căutați prospețimea în relația de cuplu sau să găsiți un partener nou. Este important să aveți propuneri de petrecere a timpului. Să fiți voi cei care inițiază, și nu partenerul. 

Horoscop Septembrie 2023. Previziuni astrologice pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu o nevoie de validare

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii mai 2024. Zodiile cele mai avantajate

Sursă foto: Pexels

Vești neașteptat de bune pentru Taur, Fecioară și Pești. Provocări pentru Gemeni și Săgetător

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Compromisuri pentru o zodie

pixel