Ne pregătim de Halloween cu Mercur în Scorpion. Ești pregătit să fii speriat?
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Mercur și-a început tranzitul în semnul Scorpionului. Ne va aduce foarte multe provocări!

Întunericul din lume este expus într-un ritm alarmant, iar lucrurile urmează să devină și mai nebunești. Pluto este direct la ultimul grad în Capricorn, unde nu va lăsa piatră neîntoarsă. Când o planetă își schimbă direcția, este foarte potentă. Cei care au abuzat de puterea lor nu vor putea ascunde secretele mai mult. Iar de ieri, pe 13 octombrie, Mercur, planeta care guvernează procesele noastre mentale, a intrat în cel mai curios semn, Scorpionul.

Aceasta este o energie foarte investigativă, care ne îndeamnă pe toți să ajungem la fundul lucrurilor. Toți devenim detectivi acum. Mercur este planeta responsabilă de comunicare, intelect, memorie și transport. Semnul zodiacal în care se află Mercur în harta noastră influențează toate aceste aspecte. Fiind planeta minții, Mercur guvernează modul în care percepem lumea și ne înțelegem locul în ea. Arhetipul Scorpionului este cel al regenerării, al păsării Phoenix, al secretelor, misterelor și al suferințelor acute. Cei care au marcaj scorpionic în astrogramă sunt atrași de tot ceea ce implică dramă și de lipsa unei existențe liniare.

Mercur în Scorpion, din 13 octombrie. Ce lecții aduce pentru fiecare zodie?

Casa pe care o guvernează Scorpionul în harta ta va reprezenta o zonă din viața ta unde există puțin întuneric și tendința de a te adânci. Și mai mult, chiar înainte ca Mercur să intre în Scorpion, a atins 29 de grade în Balanță, semnul justiției, și a fost în careu cu Pluto.

Iar careurile sunt momente când două planete se provoacă reciproc, creând o energie foarte tensionată. Așadar, probabil că în aceste zile, adevăruri urâte ies la iveală în viața ta sau în lume. Și această adevăr poate fi greu de procesat, dar vom avea destul timp să o facem pe măsură ce Mercur parcurge Scorpionul. Pentru că, cu această energie, mințile noastre se vor simți îndreptate spre umbre. Mercur în Scorpion prosperă în găurile de iepure, pentru că întotdeauna ies transformate. 

Se pare că sezonul înfricoșător din 2024 va fi cel mai terifiant dintre toate. Dar să vină!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Mercur în Scorpion, din 13 octombrie. Ce lecții aduce pentru fiecare zodie?

Sursă foto: Freepik

Horoscop săptămâna 14-20 octombrie 2024. Lună Plină și Venus în Săgetător

Horoscop săptămâna 14-20 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu Foto emisiune

Superlună Plină în semnul Berbecului, pe 17 octombrie. Daniela Simulescu: "Va fi ca o găleată de apă rece peste față!”

pixel