Ne apropiem de retrogradarea Marelui Malefic! Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Saturn își va începe retrogradarea pe 29 iunie. Și va rămâne astfel până pe 15 noiembrie. Iată recomandările pentru fiecare zodie/ascendent!

În astrologie, Saturn mai este cunoscut ca Marele Malefic sau Lordul Karmei. Acesta are legătură cu timpul, maturizarea și seriozitatea. Îi place să provoace întârzieri și amânări pentru a ne învăța lecții despre răbdare.

Din martie 2023, Saturn se află în Pești. Va mai sta în sta în acest semn până în 2026. Retrogradarea Lordului Karmei ne aduce o trezire la realitate!

Iată previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Berbec/Ascendent în Berbec

 Retrogradarea lui Saturn poate aduce reveniri asupra schimbărilor pe care le-ai implementat în carieră și ajustările necesare. Te va ajuta să depășești orice provocări cu care te-ai confruntat. Vor apărea câștiguri mari, iar economiile pot crește în această perioadă. De asemenea, este un moment potrivit pentru a te reconecta cu persoane pe care le-ai cunoscut anterior, iar unele sfaturi bune și conexiuni benefice pot veni prin intermediul rețelelor de socializare.

Taur/Ascendent în Taur

Saturn ar putea să te facă să reevaluezi acțiunile pe care le-ai făcut în ultimul an. Poți să-ți reevaluezi și valorile, să-ți revizuiești obiectivele de carieră și să vezi dacă ești pe drumul cel bun. De asemenea, poți întâlni un mentor care te va ghida.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Resursele comune pot trece prin unele schimbări bruște acum. Obstacolele pe care le întâmpini în a face progrese se vor reduce în această perioadă, deci este un tranzit favorabil pentru tine. Fii atent la evitarea scurtăturilor  pentru a obține succesul ușor.

Rac/Ascendent în Rac

Este un moment potrivit pentru revizuirea investițiilor. Totodată, este o perioadă în care te confrunți cu temerile tale și le înfrunți. Nu asculta sfaturi de la alții, ci așteaptă ca Saturn să intre în mers direct pentru a lua o decizie importantă.

Leu/Ascendent în Leu

Este un moment potrivit pentru a reflecta asupra acțiunilor tale trecute. Poți reflecta asupra rutinelor tale zilnice și să faci schimbări sănătoase. Aceste schimbări pot include activități fizice, alimentație, vitamine și practici spirituale.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Saturn te poate face să reevaluezi problemele și dificultățile vechi. Dacă ai propria afacere sau practică, acum este momentul să faci unele schimbări pe care le-ai avut în vedere și poți obține rezultate excelente. Saturn oferă multă reziliență pentru a depăși obstacolele și provocările.

Venus intră în Rac. Iată ce beneficii va aduce pentru fiecare zodie până pe 11 iulie

Balanță/Ascendent în Balanță

Lordul Karmei te poate face să revii la studiul unui subiect pe care l-ai început deja. Poți evolua din punct de vedere intelectual, astfel încât să iei deciziile corecte. Însă poate afecta nivelul tău de încredere. Poți trece printr-o perioadă de stimă de sine scăzută din anumite motive.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Acest tranzit te va forța să privești din nou viața de acasă. Te simți împlinit emoțional, stabil și în siguranță? Retrogradarea îți poate spori puterile reflexive, așa că fă pași pentru a construi o fundație solidă. Poți căuta sfaturi în această perioadă, dar așteaptă până la sfârșitul tranzitului pentru a lua o decizie finală, dacă este posibil. Practicile spirituale vor da rezultate bune acum.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Vei obține rezultate bune dacă inițiezi acțiuni. Este un moment potrivit pentru a reflecta asupra inițiativelor recente pe care le-ai luat și să faci revizuiri acolo unde este necesar. Poți găsi soluții la probleme dificile. Dacă te-ai gândit să începi un nou proiect sau o afacere, poți lua în considerare acest lucru . Vei obține rezultate substanțiale dacă ești deschis față de cei din jur.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Este un moment bun pentru a reflecta asupra modului în care îți cheltuiești banii, așa că nu risca în ceea ce privește finanțele tale. Pot exista unele suișuri și coborâșuri în viața de familie și poate vei descoperi cum să scapi de datoriile vechi. Așteaptă până la sfârșitul tranzitului pentru a face investiții. În general, este o perioadă eficientă pentru a reflecta asupra modului în care economisești și cheltuiești banii.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Este un moment pentru a reflecta asupra acțiunilor tale trecute. Reconsideră-ți obiectivele de viață. Dacă ți-ai neglijat obiectivele sau nevoile personale, așteaptă până la sfârșitul tranzitului pentru a lua decizii importante. Saturn poate declanșa probleme de sănătate, așa că fii atent la situațiile stresante.

Pești/Ascendent în Pești

La tine, poate fi vorba despre o relocare în străinătate. Gândește-te la eliberarea de lucrurile nefolositoare din viața ta. Este un moment bun pentru a săpa mai adânc, a face cercetări și a te angaja în diferite activități. Poți obține perspective bune asupra locurilor în care îți pierzi energia inutil. Prin urmare, acum poți elimina lucrurile care te consumă, inclusiv oamenii și activitățile care te epuizează.

Previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii iunie 2024. Zodiile cele mai avantajate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Horoscop Lună Plină. Astrele, foc și pară pe PATRU zodii

Previziuni astrale. Pe 22 iunie avem Lună Plină în...

Încă o lună cu Marte în Taur! CINCI zodii sunt puse pe jar

Pe 9 iunie, Marte și-a început tranzitul în semnul...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepick

Pluto retrograd în Vărsător. Transformări radicale pentru fiecare zodie până pe 1 septembrie

freepik.com

Previziuni axa destin-karmă pentru TOATE zodiile, valabile până în ianuarie 2025

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești. Apar tensiuni pentru o zodie

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Stres și epuizare pentru o zodie

pixel