Naivitate pentru Balanțe. Săgetătorilor li se dau planurile peste cap, iar Peștii devin foarte carismatici
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile pentru următoarele trei zodii.

Evenimentul cel mai important al acestei săptămâni este retrogradarea lui Mercur în Berbec, de azi.

Chiar dacă retrogradarea lui Mercur nu mai este surprinzătoare pentru nimeni, de data aceasta are loc în timpul sezonului eclipselor, care se desfășoară pe axa Berbec-Balanță.

Așadar, putem spune că avem de-a face cu o retrogradare mai neobișnuită. Există posibilitatea să reapară în viața noastră oameni și situații importante. În primul moment, s-ar putea să fim stresați, dar pe termen lung ne vom da seama că astrele ne oferă oportunitatea de a rezolva un subiect sensibil.

Provocările aduse de Mercur retrograd pentru fiecare zodie/ascendent

Iată previziunile săptămânale!

Balanță/Ascendent în Balanță

La tine, putem spune că începutul săptămânii este destul de haotic. Venus, guvernatoarea ta, face o conjuncție cu Neptun în Casa a șasea, iar la serviciu, nu prea mai înțelegi ce ți se întâmplă. Ai încredere în unii colegi, deși nu ar trebui. Ai un strop de naivitate în aceste zile, iar asta nu este prea bine, mai ales că vorbim despre serviciu.

Mercur retrogradează în Casa a șaptea, ceea ce înseamnă că în parteneriate, dar și în cuplu, nu mai poți fugi de unele discuții. Este foarte important să faci o diferență intre pretext și cauză. Pentru că pot apărea unele certuri, din tot felul de prostii. În spatele acestor pretexte și subiecte mărunte, se află adevăratele cauze. Frica de a fi vulnerabil te împiedică să fii deschis cu ceilalți în comunicare.

Ghid de astrologie: cum îl interpretăm pe Mercur în primele șase case din harta natală?

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur, guvernator de Casa a șaptea la tine, retrogradează în Casa a cincea. Tot ce ține de iubire, de relații, de partener și de copii va fi luat pe sus în această săptămână. Dacă ți-ai făcut planuri mărețe în ceea ce ține de aceste domenii, s-ar putea să nu se întâmple. 

Daca nu ai copii, să știi că retrogradarea lui Mercur poate fi foarte buna pentru flirt, pentru romantism. Dar ai grija, pentru că Mercur, deși este retrograd, este în semnul Berbecului, deci se grăbește. Și creează foarte multe așteptări. 

Pești/Ascendent în Pești

La începutul săptămânii, Venus face conjuncția cu Neptun chiar în semnul tău. La ce este bun acest aspect? La a-i fermeca pe ceilalți. Îi poți magnetiza. Poți să fii carismatic, romantic, prin modul de a vorbi, de a te îmbrăca. Ai o dulceață și o blândețe aparte, acel ceva care este foarte atrăgător. 

Poți să fii și foarte convingător în aceste zile, așa că te poți folosi de acest aspect. Atunci când Mercur retrogradează în a doua casă, este posibil să te confrunți cu cheltuieli neașteptate, posibile pierderi financiare și situații care pot necesită abilități de negociere.

Vezi și: 2 aprilie: Ziua internaţională de conştientizare a autismului. Iată niște lucruri mai puțin știute despre această tulburare!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Eclipsa de soare. OPT curiozități care te-ar putea fascina!

Azi, avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec. Iată...

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare

Previziuni astrale. Eclipsa de Soare se va petrece în...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

freepik.com

Săptămână de foc pentru trei zodii. Două au de muncă în relații, iar alta se supără la serviciu

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi masochistă

pixel