Musafiri nepoftiți. Cine bate la ușa acestor PATRU zodii în sezonul Racului?
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Până pe 22 iulie ne aflăm în sezonul Racului. Soarele poposește în semnul care își dorește confort alături de familie. Trecem de la dorința de schimbare a Gemenilor la nevoia de așezare a Racului. Vom căuta siguranța, confortul și armonia în sânul familiei. Însă care dintre zodii vor avea musafiri nepoftiți?

Zodiile pot avea parte de musafiri nepoftiți în următoarea perioadă, la propriu sau la figurat. Unii vor fi nevoiți să își primească rudele în vizită, alții vor primi prietenii la o limonadă, iar alții vor deschide ușa unor proiecte fix când doreau să plece în vacanță. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

La voi vin rudele, vine familia în vizită. Sezonul Racului vă duce înspre lumina din casa a 4-a, a familiei. E vorba despre casă, desigur, dar și despre refugiul vostru interior. S-ar putea să apară discuții legate de chirie, de locuință. Va trebui să stați mai mult acasă, să petreceți timp cu rudele, chiar dacă vă plac sau nu. E posibil ca unii dintre voi să vă doriți să începeți o familie, sau să aveți conflicte cu actuala familie. Mulți se vor gândi că își doresc să se mute, să găsească un loc mai potrivit lor. Încercați să vă găsiți liniștea, să aveți colțul vostru unde să vă retrageți pentru a vă încărca bateriile.

Taur/ Ascendent în Taur

Vă pomeniți la ușă cu frații și surorile. Trebuie să discutați cu ei, fie că sunt chestiuni de familie, fie alte lucruri mai serioase. Pentru voi Soarele se duce în casa a 3-a. E vorba despre plecări, drumuri, mici vacanțe. Apar discuții, comunicăm cu cei din jurul nostru. E posibil să existe și ceva birocrație: examene, documente, înscrieri. Siguranța pe care o căutați se află în casa a treia, în comunicare, în relația cu rudele, cu colegii. E posibil să fie și multă agitație.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Soarele intră în casa a 10-a, casa autorității, casa carierei. E posibil ca exact în momentul în care plecați în vacanță să vină ceva muncă, să bată la ușă un proiect nou. Voi trebuie să fiți maturi pentru ceea ce nu pot alții să facă. Aveți grijă că Soarele scoate la suprafață și ce e bun și ce nu în această perioadă

Pești/ Ascendent în Pești

Sezonul Racului vine cu bucurie la voi, nu vă faceți griji, la voi bat prietenii la ușă și vor să vă scoată afară din casă. Este vorba și despre petreceri, dar și să stați la o mică bârfă, la o poveste, să citiți o carte, să vedeți un film, să vă relaxați, să fiți încântați de sezonul estival. Vă bucurați de viață, nu vă pasă de ce spun ceilalți. E posibil să aveți succes și la serviciu, mai ales dacă sunteți cât mai autentici. 

Avertizări pentru TOATE Zodiile!

Nu uitați că vara asta bine ar fi să vă gândiți și la bani, căci de pe 5 iulie Marte intră în semnul Taurului și vorbește despre resurse! Cu Nodul Nord în Taur și Nodul Sud în Scorpion și Marte în Taur lângă ele, e posibil să ni se cam zdruncine buzunarele. Astrologul Daniela Simulescu ne recomandă să ne calculăm extrem de serios următorii pași în zona financiară, să profităm de faptul că lui Marte în Taur îi plac planurile și strategiile clare, în același timp să ne așteptăm la surprize aici, căci și Uranus tot în semnul Taurului se află până în 2026!  Pe lângă criza financiară, e posibil să ne confruntăm cu o criză alimentară, așa că am face bine să fim mai conștienți câtă mâncare cumpărăm și cât din ea ajungem să aruncăm. Cei care lucrează în diverse afaceri sau în agricultură trebuie să caute investitori și moduri de a atrage resurse. Detalii despre tranzitul lui Marte în semnul Taurului găsiți chiar aici! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel