Momente crunte pentru cinci zodii din zodiacul chinezesc. În luna iunie, nu aveți pic de liniște!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop chinezesc lunar. Luna de Cal aduce momente grele pentru cinci zodii.

Pe 6 iunie, a început Luna de Cal în zodiacul chinezesc. Aceasta se va termina pe 6 iulie. Deși fiecare zodie se bucură și de aspecte pozitive, unele sunt mai greu încercate.

Iată despre cine este vorba!

Șobolan (1948,1960,1972,1984,1996,2008)

Te afli într-o lună conflictuală. Din păcate, poți întâlni multe obstacole în cale. Ghinioanele și competiția ar putea fi nelipsite luna aceasta. Dar vei avea o intuiție foarte bună, așadar ar fi bine să te bazezi pe ea. Relațiile cu cei dragi sunt alt aspect la care trebuie să fii atent. Nu intra în conflicte cu aceștia și nici nu lua decizii semnificative. Nu este o lună bună să discuți cu cei dragi. Evită-le și lasă-le pentru luna următoare.

Chiar dacă ești în luna conflictuală, ai încredere în deciziile luate pe baza instinctului. Cere-le ajutorul celor dragi și ascultă sfaturile acestora. O ultimă recomandare este să nu demarezi proiecte noi.

Dragon (1952,1964,1976,1988,2000,2012)

Energia lunii la tine este cea de multiplicare. La bază, este extrem de bună și prosperă. Însă acum multiplică energia anului, care este cea a îmbolnăvirilor. Te-ai putea confrunta cu oboseală, lipsă de energie sau pot apărea anumite simptome ale unor afecțiuni trecute.

Dacă ești conștient că te confrunți cu probleme de sănătate, nu face acțiuni care le pot amplifica. Nu ai voie să te supui stresului psihic sau fizic. Mai mult decât atât, poți rupe sau strica anumite relații.

Șarpe (1953,1965,1977,1989,2001,2013)

Împarți aceeași energie cu nativul Dragon, adică cea a multiplicării. Tot energia de îmbolnăvire se aplică și în cazul tău. Este recomandat să nu te obosești, să fii atent la sănătate și la alimentație. Dat fiind că ai un sistem imunitar slăbit, încearcă să nu te suprasoliciți.

Cu toate acestea, luna îți aduce și câteva beneficii. Ești mai carismatic, oamenii te percep într-un mod mai bun și te faci mai repede plăcut. Dacă ești singur, să știi că ai putea întâlni un partener. Dar s-ar putea să nu fie o relație de lungă durată. La locul de muncă ești avantajat, iar luna îți poate aduce și beneficii în plan financiar.

Cal (1942,1954,1966,1978,1990,2002,2014)

Primești putere pentru că este luna ta, dar este și una de pedeapsă. În plus, este implicată și energia obstacolelor și ghinioanelor, care vine peste energia anului. Este una slabă și predispune la furie, trădări și accidentări.

Te confrunți cu multă instabilitate în iunie. Deși ai putea începe multe lucruri, nu vei finaliza nimic. Instabilitatea va fi resimțită atât psihic, cât și fizic. Dacă nu îți faci un  program și o strategie bine pusă la punct, nu vei face față.

În planul profesional, la fel ți se întâmplă. Apar obstacole și nereușite. Nu începe noi proiecte și nu dezvolta afaceri. Nici în plan personal nu este recomandat să începi noi capitole.

Câine (1946,1958,1970,1982,1994,2006,2018)

Te confrunți și tu cu energia îmbolnăvirilor. Din cauză că ai o imunitate mai slabă, ești predispus la a te îmbolnăvi mai ușor. Ai putea să te simți mai stresat și obosit. Avantajul tău este că te afli într-o lună de aliat. Poți vorbi mai mult, să devii mai critic și să îți aperi drepturile.

Pentru că ești foarte critic, îți îmbolnăvești și relațiile cu cei din jur. În plus, fii cu băgare de seamă la alimentație și la sistemul digestiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Lecțiile lui pentru fiecare zodie și ascendent

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare de pe 2 octombrie. „Viața nu va mai fi niciodată la fel!”

freepik.com

Eclipsă de Soare pe 2 octombrie. Recomandări pentru fiecare zodie/ascendent

Freepik.com

Luna Nouă din 2 octombrie aduce schimbări radicale! Îndrumări astrale pentru fiecare zodie

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?