Miss Univers 2023 este reprezentanta Statelor Unite, R'Bonney Gabriel - Video
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Miss Univers 2023 și-a ales câștigătoarea.

Reprezentanta Statelor Unite, R'Bonney Gabriel, a fost desemnată câştigătoarea celei de-a 71-a ediţii a concursului de frumuseţe Miss Univers, care a avut loc sâmbătă seară, informează Agerpres, citând CNN.

R'Bonney Gabriel, devenită în 2022 prima femeie filipinezo-americană care a câştigat titlul de Miss Statele Unite, le-a depăşit în finala de sâmbătă seară pe Amanda Dudamel, din Venezuela, şi Andreina Martinez, din Republica Dominicană.



Concursul Miss Univers din acest an a fost organizat în oraşul New Orleans din statul american Louisiana şi a inclus 84 de concurente din lumea întreagă. România nu a fost reprezentată la acest concurs.

Sâmbătă a fost ultima zi a competiţiei, ce a constat în mai multe runde eliminatorii, organizate până la desemnarea ultimelor două finaliste.

Atunci când R'Bonney Gabriel s-a calificat printre ultimele cinci finaliste, juriul i-a adresat următoarea întrebare: "Concursul Miss Univers a adoptat recent o modificare de incluziune, pentru a le permite mamelor şi femeilor căsătorite să concureze în acest an. Ce altă modificare aţi dori să vedeţi şi de ce?".

R'Bonney Gabriel: Mi-ar plăcea să văd o creştere a vârstei de participare



Concurenta americană a răspuns că şi-ar dori ca organizatorii să ridice vârsta limită de participare a concurentelor.

"Mi-ar plăcea să văd o creştere a vârstei de participare, pentru că eu am deja 28 de ani. Şi aceasta este limita maximă de participare. Şi cred că ar fi ceva frumos. Citatul meu preferat este: 'Dacă nu acum, atunci când?'. Pentru că, în calitatea mea de femeie, cred că vârsta nu ne defineşte. Nu este mâine, nu este ieri - este ceva care ţine de acum. Acum este momentul", a declarat ea.

Născută în oraşul Houston, R'Bonney Gabriel este model, designer de modă şi instructor de croitorie. În activitatea sa, ea prioritizează protejarea mediului înconjurător.

Competiţia din acest an a fost organizată pentru prima dată de JKN Global Group PCL, o companie de distribuţie media din Thailanda, după ce femeia de afaceri şi activista pentru drepturile persoanelor transgen Anne Jakkaphong Jakrajutatip a cumpărat Organizaţia Miss Univers cu 20 de milioane de dolari în octombrie 2022.

Premiul ImpactWavy Challenge



Anne Jakkaphong Jakrajutatip a vorbit de multe ori în mod public despre experienţa ei de femeie transgen şi este, totodată, prima femeie care deţine drepturile de organizare pentru acest concurs de frumuseţe.

Ea a apărut pe scenă în finala de sâmbătă seară pentru a-i înmâna premiul ImpactWavy Challenge concurentei din Thailanda, Anna Suengam-iam, recompensată pentru angajamentele sale faţă de promovarea cauzelor sociale.

În 2022, concursul Miss Univers, organizat în Israel, a fost câştigat de reprezentanta Indiei, Harnaaz Sandhu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Tensiuni în cuplu pentru o zodie

pixel