METAMORFOZE majore în viața personală și profesională pentru o zodie de pământ
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Iată la ce te poți aștepta în 2024, dacă aparții următorului semn de pământ.

Discutăm despre nativii născuți în Fecioară și despre cei cu ascendentul în acest semn!

Mai mult ca sigur, 2023 a fost pentru tine destul de agitat, pe toate planurile. Se pare că, din punct de vedere astrologic, nu ești scutit nici în acest an de unele situații care te pun pe jar.

De ce spunem asta?

În primul rând, Saturn este la tine pe tot parcursul anului în Casa a șaptea. Tot aici o să și retrogradeze, între 29 iunie și 15 noiembrie. Ce se întâmplă? O să crezi că doar alții sunt de vină, tu în niciun caz. Însă, cu ajutorul lui Saturn, daca ai o relație echilibrată, o poți suda și mai mult. Iar daca ești singur, ai șansa de a intra într-o legătură sănătoasă, bazată pe respect.

Ai grijă, totuși, pentru că pot apărea situații în care te simți singur sau nedorit. Ori, apar diferiți parteneri în viața ta care vor avea ceva probleme. Ce trebuie să reții tu? Că nu doar atracția este importantă, ci că ai nevoie de mai multă maturizare. Deși chimia și fluturașii din stomac contează, pentru o relație durabilă, ai nevoie să ții cont și de alte criterii.

Nu uita că totul pornește doar la de tine. Va conta cât de serios ești, cât de responsabil și cât de mult îți vei asuma ce faci. Contează mult și să prioritizezi sănătatea anul acesta.

De ce nativii Fecioară sunt UIMITORI! PATRU calități și un defect

Datorită unui sextil intre Jupiter și Saturn, ai ocazia să progresezi, să înveți multe, să te dezvolți. Apar și numeroase oportunități de călătorie. Poți să cunoști și pe cineva nou, care îți va reda speranțele.

După data de 26 mai, Jupiter sau Marele Benefic va intra în Casa a zecea, a carierei și a planurilor, unde o să stea până la final de an. Așadar, atenția ta se mută spre zona profesională. Demn de menționat este faptul că o să ai o grămadă de oportunități. Pentru că acest tranzit nu va mai avea loc până în 2036, astrele te îndeamnă să profiți, ca să poți ajunge unde iți dorești. Fiindcă nimic nu o să îți cadă din cer.

Pe plan profesional, se anunță lucruri bune. Poate că șefii te vor promova sau îți oferă un salariu mai mare. Nu te sfii, nu fii modest și bucură-te de tot ce îți apare în cale. 

Dacă nu mai lucrezi sau te afli deja la pensie, Jupiter nu te lasă. Îți poate oferi diferite proiecte în familie de care să te ocupi. Sau apar în mintea ta idei îndrăznețe pe care să le pui în practică. Cert este că nu te vei plictisi anul ăsta.

Poți să vezi și: O zodie va descoperi în 2024 că "mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primește pomană!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...

Ce aduce Neptun pentru Pești/Ascendent în Pești până în 2026

Neptun este în semnul Peștilor din 2012, unde va rămâne...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel