Mesajul astrelor pentru o zodie de foc: „Pregătește-te, ai o putere de manifestare extraordinară!”
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Duminică, Mercur face o conjuncție cu Venus. Iată ce ne spune Willow Grace, astrolog internațional, despre acest eveniment!

Avem două planete care se mută în semnul Racului. Prima este Venus, care aduce o schimbare dramatică în nevoile și dorințele noastre emoționale. Când Venus era în Gemeni, eram mai curioși din punct de vedere intelectual și mai activi social. Acum, Venus în Rac vorbește despre sentimentele tale. Nu ne mai justificăm alegerile doar prin rațiune, întrebându-ne „Are sens asta?” Accentul se mută pe ce are sens pentru noi.

Apoi, Mercur se mută în Rac și este în conjuncție cu Venus. Mercur guvernează gândurile, ideile și comunicarea noastră.

Această conjuncție Mercur-Venus este destul de uimitoare. Această combinație include contopirea minții tale (Mercur) și a inimii  (Venus) într-o perfectă armonie! Acesta este momentul să aduci la viață intențiile tale creative.

Previziuni pentru Leu și Ascendent în Leu

Conjuncția Mercur-Venus are loc în casa a douăsprezecea, care este o casă ascunsă, locul unde ne întoarcem în interiorul nostru. Această combinație este ca o îmbunătățire spirituală.

Include contopirea minții cu conexiunea la inima ta, astfel încât acestea să fie în perfectă aliniere cu direcția în care ar trebui să te îndrepți, cu conexiunile tale divine. Înțelegerea acestora poate veni prin vieți anterioare, prin meditație, prin călătorii sau proiecții astrale, prin orice metodă în care te-ai întors în interior și te-ai conectat la Divin și la puterea ta superioară.

Casa a douăsprezecea este locul unde avem aceste experiențe mistice, unde începem aceste călătorii profunde, iar acest tranzit arată cu adevărat noi capitole în ceea ce privește conectarea minții și inimii împreună cu misterele necunoscutului.

Venus intră în Rac. Iată ce beneficii va aduce pentru fiecare zodie până pe 11 iulie

Este o dorință de securitate, dorința de a putea împărtăși deschis experiențele tale cu alții și nevoia de a te îngriji. Asigură-te că îți rezervi suficient timp pentru a practica yoga sau a medita.

Casa a douăsprezecea este locul unde mergem să fim singuri, unde ne retragem din societate pentru a ne putea conecta la Divin sau la spiritul nostru. Este vorba despre lucruri care ne îndepărtează de viața noastră de zi cu zi pentru a ne reîncărca. Este conectarea minții, corpului și spiritului nostru la un nivel superior de înțelegere a ceea ce ar trebui să facem în viață, la înțelegerea acestui nou capitol.

 Acest nou capitol înseamnă că tu evoluezi, că ești conectat la subiecte ezoterice.

Venus în conjuncție cu Mercur în Rac aduce sentimente intuitive, psihice, emoționale, toate aceste subiecte și te încurajează să fii deschis pentru a te conecta cu tărâmul spiritual, să accepți aceste daruri și talente, să crezi în visele și intuiția ta și să te conectezi cu cei la care ții, atât pe Pământ, cât și în tărâmul spiritual.

Urmează decizii ireversibile pentru Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Lecțiile lui pentru fiecare zodie și ascendent

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare de pe 2 octombrie. „Viața nu va mai fi niciodată la fel!”

freepik.com

Eclipsă de Soare pe 2 octombrie. Recomandări pentru fiecare zodie/ascendent

Freepik.com

Luna Nouă din 2 octombrie aduce schimbări radicale! Îndrumări astrale pentru fiecare zodie

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?