Mesajele astrelor pentru PATRU zodii. Iubire de sine pentru Berbec, dinamism pentru Gemeni. Fecioarele trebuie să delege, Peștii au nevoie de disciplină
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Avem o săptămână dinamică, deși luna februarie nu vine cu evenimente marcante. Totuși, este menită să ne pregătească pentru o nouă etapă, a tranzitelor lui Saturn în Pești și Pluto în Vărsător. Vom avea o lună înainte ca să facem pace cu trecutul. Află ce aduc astrele în aceaste zile pentru Berbec, Gemeni Fecioară și Pești!

Iată că ne despărțim de prima luna a lui 2023, una în care am avut parte de tot felul de blocaje. Însă luna februarie începe în forță! Se vor declanșa multe procese interioare! Vom avea câteva aspecte dinamice, care se vor resimți precum un pahar de apă rece aruncat pe față! Dar atenție că restul lunii va fi destul de liniștit! Doar ne pregătim de luna martie, istorică din punct de vedere astrologic!

În zilele următoare, "beneficiem" și de alte evenimente importante. Pe 4 februarie urmează un careu între Soarele din Vărsător și Uranus din Taur, care poate provoca evenimente neașteptate sau schimbări de comportament al apropiaților. Ar fi bine să nu îți faci planuri. Unde dai și unde crapă!

Merită să menționăm și Luna Plină în Leu, de pe 5 februarie. Este un fenomen special, care poate crea evenimente la fel de bizare, în special pentru cei cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Mulți se pot trezi în situații în care nu se regăsesc, în special din punct de vedere relațional. Și cum și Luna Plină va fi în careu cu Uranus, stările noastre emoționale vor fi precum niște moriști!

Berbec/Ascendent în Berbec

Aceste zile îți priesc, datorită aspectelor astrologice care te sprijină și în care Marte este implicat. Trigonul dintre Marte și Soare te ajută să fii mai flexibil, să discuți, să te miști. Careul lui Marte cu Venus îți face anumite probleme, fiindcă planeta iubirii este în Casa a 12-a. Așa că, te poți gândi dacă mai merită să-i dai o șansă unei persoane din viața ta sau ar fi mai bine să spui stop, așa cum te îndeamnă Marte direct în Gemeni.

Pe 5 februarie, Luna Plină în Leu se va petrece în Casa a 5-a, care vorbește mult și de iubirea de sine. Poți petrece mai mult timp cu copilul interior, ca să-ți dai seama în ce anume să nu-l mai bagi. Nu te mai duce unde nu te simți bine și fă mai mult ceea ce îți place. Nu mai face pe plac tuturor zilele acestea.

Ai nevoie și de o schimbare și de flexibilizare a minții. Mai există și alte căi, în afară de cele pe care le cunoști deja. Întoarce-te către tine în aceste zile. Se anunță relații favorabile cu șefii.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Ai zile bune! Marte este direct în semnul tău, iar asta reprezintă un aspect minunat, la fel și Trigonul dintre Soare și Marte. Poți să te bucuri de mișcare, fie că vorbim de cea fizică sau mentală. Primele zile din această săptămână nu sunt recomandate pentru leneveală, fiindcă astrele te susțin.

Evită zilele simple și umple-ți timpul cu ceva! Citește, uită-te la documentare, vorbește cu apropiații sau bucură-te de cumpărături. Finalul săptămânii este destul de important, datorită Lunii Pline în Leu de pe 5 februarie. S-ar putea să te agite destul de mult, mai ales vorbele. Mercur o să fie în continuare în Casa a 8-a, așa că poți lua totul personal. Încearcă să te liniștești, panica nu își are rostul. Trăiește mai mult prezentul.

La job, poți încerca să fii mai lingușitor.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Uită-te pe sarcinile pe care le ai de făcut la serviciu! Cel mai probabil, ai multe pe listă. Încearcă să mai tai din ele, deleagă din sarcini sau debarasează-te. Luna Plină în Leu de pe 5 februarie se va ocupa de asta dacă nu o faci tu.

Pune pe primul loc sănătatea ta și a celor dragi. În ceea ce privește treburile gospodărești, o să fii mereu în contratimp. Când ești tot timpul pe fugă, nu uita că pot apărea cheltuieli sau pierderi, dar și oboseală. Iubește-te mai mult și roagă-i și pe cei din jur să te ajute.

Pești/Ascendent în Pești

Venus este în semnul tău, așa că îți pasă de cum arăți, de cum te îmbraci. Ești carismatic și autoindulgent. Însă, Luna Plină de pe 5 februarie ține de sănătate, pentru că se petrece pe această axă. Ai mai multă grijă în acest domeniu, pentru că s-ar putea să te doară ceva spre final de săptămână.

Se impune grijă și la capitolul alimentație. Bea mai multe ceaiuri sau apă. Găsește și un alt stil de viață, pe scurt. Ai nevoie de mai multă disciplină personală. Ascultă-ți mai mult corpul. Iar dacă ai probleme de sănătate, nu mai amâna și mergi la doctor!

Citește și: Ce aduce tranzitul lui Saturn în Pești pentru Berbec/Ascendent în Berbec?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel