Mesajele astrelor pentru PATRU zodii. Berbecii au energie, Taurii se bucură de oportunități profesionale. Gemenii primesc încredere, Racii trebuie să învețe să se prioritizeze
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ne aflăm într-o săptămână mult așteptată din punct de vedere astrologic! Scăpăm, în sfârșit, de neînțelegerile provocate de retrogradarea lui Marte în Gemeni. Azi, Venus din Vărsător face careu cu Nodurile Lunare. Unii dintre noi își vor pune întrebări legate de viitorul relațiilor, dar și dacă există suficientă libertate. Află ce aduc astrele în această săptămână pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac!

Pe 12 ianuarie, Marte își reia mersul direct în semnul Gemenilor. Să ne reamintim că Marte a intrat în acest semn pe 20 august, și-a început retrogradarea pe 30 octombrie, iar efectele se vor duce până pe 25 martie.

Deci, vom avea habar încotro să o luăm, mintea noastră va fi mai sigură pe unele alegeri și ne vom asigura că avem toate informațiile necesare. Momentul retrogradării poate provoca destule momente și evenimente frustrante, mai ales pentru cei cu marcaj mutabil(Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești).

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, își oprește retrogradarea, așa că este un aspect nemaipomenit! Nu vei mai simți că înoți în gol, ci în sfârșit găsești niște căi și ai mai multă claritate. Pentru că Marte își oprește retrogradarea, iar Jupiter este în semnul tău, nu mai trebuie să bați pasul pe loc și nici să mai aștepți.

Este o săptămână plină de energie pentru Berbec sau cei cu ascendent în Berbec, la care se adaugă și doze serioase de curaj și de încredere, de care merită să profiți din plin. Chiar dacă te poți confrunta cu multă furie, o poți folosi pentru a o transpune în ceva sănătos.

Vorbim despre o perioadă optimă pentru planificarea unor călătorii, pentru învățat sau pentru noi conexiuni. Plimbă-te cât mai mult, discută cu alții și fii deschis. Este o perioadă agitată, dar îți aduce beneficii.

Taur/Ascendent în Taur

Vor fi multe oportunități din punct de vedere profesional pentru tine, dar pe undeva există și o grabă, din frica de a nu pierde ceva. Deși în aceste zile poți fi foarte încrezător, spre finalul săptămânii, este posibil să te culci pe o ureche, iar acest lucru nu este recomandat.

Începutul acestui an este important pe planul carierei, indiferent dacă pentru moment ai sau nu un loc de muncă. Dacă îți cauți job, poți da lovitura în cadrul unui interviu sau îi surprinzi plăcut pe cei care vor să-ți cunoască abilitățile. Ești mai modest.

Intrarea lui Marte în mers direct în Casa a doua o să-ți aducă revelații pe plan financiar. Gândește-te la câți bani ai cheltuit în ultimele luni, din august sau din octombrie până în prezent, mai ales într-un mod inutil. Poți să înveți să te ocupi mai atent de bugetul tău. Nu refuza nici sprijinul celorlalți.

Învață și să negociezi. Totul, ca să obții ceva.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

În sfârșit, Marte își oprește retrogradarea în Casa întâi. Gândește-te ce s-a întâmplat din august 2022 cu sănătatea ta, la cât de obosit ai fost sau ce te-a ținut pe loc. Cu siguranță, a fost o perioadă frustrantă din multe puncte de vedere. Odată cu oprirea retrogradării, poți să respiri mai ușurat.

Să nu uităm nici că Jupiter este în Casa a 11-a, așa că poți să găsești oameni noi, cu ajutorul cărora poți crea un proiect sau care îți pot oferi sprijin. Ai mai multă încredere și poți să vezi și jumătatea plină a paharului. Din primăvara acestui an, va trebui să fii și mai matur, așa că bucură-te acum de un spirit mai ludic, de mai multe planuri.

Poți lua mai multe decizii și este recomandat să alegi și prospețimea, pe toate planurile.

Rac/Ascendent în Rac

Marte își oprește retrogradarea în Casa a 12-a. Ia în calcul, de pe 30 octombrie, cum te-ai schimbat raportat la sacrificiu, devotament, milă sau generozitate. Probabil, astăzi privești diferit aceste concepte sau ai fost obligat să le vezi altfel.

Poate că ai învățat să pui și limite din octombrie până azi. Nu te-ai mai sacrificat și nu te-ai mai victimizat la fel, ci ți-ai creat propriul univers. Sănătatea ta și a celor din jur este foarte importantă. De fapt, Marte a vrut să te prioritizezi, iar până în mai, există și mari oportunități pe planul profesional.

Vezi și: Intrarea lui LILITH în LEU între 8 ianuarie și 3 octombrie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel