Mesaje importante din partea Eclipsei de Lună de pe 18 septembrie! La ce trebuie să fim atenți?
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Ne apropiem de primul eveniment important al toamnei: Eclipsa de Lună și Luna Plină în Pești, care va avea loc pe 18 septembrie.

Deși acest eveniment poate părea îndepărtat pentru unii, s-ar putea să ne ia prin surprindere. Eclipsa vine și cu un aspect mai dificil, anume conjuncția Lunii cu Neptun, care poate aduce haos și momente în care vom simți că pierdem controlul. Această conjuncție scoate la suprafață cele mai profunde temeri.

Deși Eclipsa poate părea grea și plină de emoții contradictorii, oferă o oportunitate importantă pentru cei cu semne mutabile în astrogramă (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești) de a face introspecție.

Va fi un moment prielnic pentru a renunța la scenariile negative care ne fac rău și pentru a accepta realitatea așa cum este ea.

Vom mai avea o Eclipsă de Luna pe 17 octombrie și una de Soare pe 2 octombrie. Cea de pe 2 octombrie va avea loc în preajma lui Lilith, ceea ce promite distracție pe măsură! Vom avea parte de momente surprinzătoare din partea lumii.

Valkyrja Vörðr, astrolog și autor, ne oferă mai multe detalii despre Eclipse, mai ales despre cea în Pești!

„Suntem pe într-un sezon de Eclipse în care divinația și profețiile sunt amplificate. Așa că, dacă primești mesaje suplimentare despre direcția în care te îndrepți și cine ești, acum este momentul să începi să le notezi. Și, cu siguranță, ia notițe despre eclipsa din Pești de pe 18 septembrie. Notează divinațiile, profețiile, mesajele spirituale, visele care vin la tine, la noi, de fapt.

Am intrat în sezonul Eclipselor. Pregătește-te pentru tranziții și sacrificii!

Dacă aceste lucruri apar în acest sezon de Eclipsă, există un motiv. Felul în care sunt așezate tranzitele acum, informațiile care vin în acest moment, spiritual, psihic, în practica ta, cu cărțile tale de tarot, cu cărțile tale oracol, cu divinația ta, oricare dintre darurile tale, da? Dacă primești vreun mesaj, vreun sentiment de înrădăcinare, te pregătești să lași ceva în urmă. Așadar, aceste mesaje nu sunt doar de pregătire, ci și de navigare.

Se întâmplă multe lucruri mari și foarte noi legate de Pești în 2025. Așa că, înainte de a ajunge acolo, această Eclipsă de Lună cu Lună Plină din Pești, din 18 septembrie, ne permite să tragem cu ochiul. Ce vom experimenta când vom fi acolo și cum ne putem pregăti astfel încât să nu trecem prin dificultăți când vom ajunge? Dacăvor exista dificultăți, care vor fi acestea și cum ne putem mișca așteptându-le, în ordinea de care avem nevoie pentru a ne proteja? Pentru că dificultățile nu înseamnă neapărat că nu ești protejat.

Continuă să faci ce ai nevoie să faci. Avem multe lucruri noi care se pregătesc. Așa că menține și tu pregătirile tale.”

Vezi aici videoclipul complet.

1. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2024-09-07-at-02-23-09_65066100.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Horoscop 16 septembrie 2024. Zodia care va pune gaz pe foc

Cu ce ne întâmpină astrele la început de săptămână?

Horoscop 16 septembrie 2024. O zodie va fi cu capul în nori

Care sunt recomandările zilei pentru ultimii șase...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Ce aduce Sezonul Balanței pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 octombrie

Sursă foto: Freepik

Horoscop final de an 2024. Previziunile astrale pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

freepik.com

Eclipsa de Lună de pe 18 septembrie. Revelații și schimbări pentru TOATE zodiile

Sursă foto: Freepik

Marte activează axa karmă-destin. Patru zodii vor primi lecții

pixel