Mesaje de la Îngeri pentru toate zodiile în luna iunie. Schimbări, revelații și optimism
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Iată care sunt mesajele îngerilor pentru luna iunie a anului 2022. Acestea ne vorbesc despre revelații, dar și idei geniale și mult optimism cu privire la schimbările prin care vom trece. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Aveți un mesaj de la îngerul Aniel, îngerul hotărârii și al căii voastre, acesta vă transmite că în luna iunie veți câștiga ceva. Veți fi martorii unei victorii care se va manifesta în viața voastră. Adevărul vi se va dezvălui și veți vedea că ați avut dreptate cu anumite lucruri.

Taur/ Ascendent în Taur

Aveți un mesaj de la îngerul Leuuiah, îngerul revelațiilor și al viselor. Mesajul vă aduce conștientizarea cu privire la pașii pe care îi faceți pe calea scopurilor voastre. Veți avea niște revelații cu privire la propriul vostru drum în viață. Este extrem de important pentru că ați așteptat asta de mult timp. O să fiți ajutați să treceți peste niște provocări.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Mesajul vine de la îngerul Hahahel, îngerul spiritualității și al stării pozitive. Pentru voi va fi precum o călătorie spirituală. Optimismul și energia voastră vor fi reînnoite. Vă veți simți diferit și veți înțelege lumea din jurul vostru în mod diferit. Ghidarea voastră interioară va fi de folos.

Rac/ Ascendent în Rac

Mesajul vine de la îngerul Louiah, îngerul revelațiilor și al protecției. Mesajul vorbește despre o revelație ieșită din comun, plină de semnificații la nivel personal. O să vi se deschidă ochii, dar și capacitățile paranormale, pur și simplu veți vedea realitatea în mod diferit. Urmați-vă intuiția.

Leu/ Ascendent în Leu

Mesajul vine de la îngerul Achaiah, îngerul înțelegerii și al comunicării. Mesajul vostru vorbește despre răbdare. Cuvântul-cheie al lunii iunie pentru voi este „răbdarea”, căci veți întâlni ceea ce aveți nevoie, dar dacă doar aveți răbdare, e posibil să vi se arate încet-încet următorul pas către schimbare.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Mesajul pentru voi vine de la Asaliah, îngerul păzitor al adevărului. E posibil să vă găsiți într-o situație de continuă contemplare. Acesta este una dintre cele mai interesante evenimente în care priviți lumea din jurul vostru cu alți ochi. Aveți încredere în forțele voastre.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Aveți un mesaj de la îngerul Umabel, îngerul bunătății, dar și al potențialului personal, mesajul vine în direcția unor oameni speciali și importanți care vor apărea în viața voastră în iunie. Vorbim despre oameni speciali care s-ar putea să vă ajute în evoluția voastră către viitorul strălucitor care vă așteaptă.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Mesajul vine de la îngerul Poyel, îngerul Puterii și al Cunoașterii. Pentru voi luna iunie va fi foarte intensă, strălucitoare. Treceți într-o dimensiune diferită în care lucrurile se schimbă în jurul vostru, propria voastră energie va fi mai puternică.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Mesajul vine de la îngerul Gabriel, îngerul viziunilor, și este uimitor, revelațiile divine care vă așteaptă în iunie o să vă facă să vă simțiți complet diferit pe interior. Veți fi capabili să manifestați lucruri speciale în viața voastră.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Mesajul vine de la îngerul Haaiah, îngerul înțelepciunii și al discernământului. Sunteți pe punctul de a afla ceva care o să vă aducă informații despre propriile voastre ținte, obiective, ambiții. Veți afla ce anume trebuie să faceți ca să vi se transforme visurile în realitate.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Aveți un mesaj de la îngerul, Nithaiel, îngerul integrității și al responsabilității. Pentru voi mesajul vine prin intermediul propriilor voastre idei. Veți avea idei geniale care trebuie să fie puse în aplicare. Dacă vă îndoiați până acum, nu mai e cazul să o faceți. Răspunsul este da, aveți tot sprijinul îngerilor pentru a merge mai departe. Este și o lună a vindecării.

Pești/ Ascendent în Pești

Aveți un mesaj de la îngerul Veualiah, îngerul păzitor al prosperității. O să aveți o oportunitate fantastică luna aceasta. Este ceva la care vă gândeați de mult timp și acum, în sfârșit, și-a găsit manifestarea în viața voastră. Veți fi foarte optimiști și emoționați. O să vă dați seama că toate răspunsurile erau în interiorul vostru.

sursă: canalul de YouTube Sasha Bonasin

Ați citit și despre beneficiile lui Venus în Taur? Ce daruri aduce pentru fiecare zodie până pe 23 iunie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

freepik.com

Săptămână de foc pentru trei zodii. Două au de muncă în relații, iar alta se supără la serviciu

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel