Mesaje de la îngeri pentru fiecare zodie/ ascendent. Cuvintele pe care aveai nevoie să le auzi
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Avem mai jos o serie de mesaje puternice trimise de îngerii păzitori ai zodiilor. Sunt mesaje fără o dată precisă, fiind valabile în orice moment, ajungând la tine exact la momentul potrivit. 

Mesajele pe care aveai nevoie să le auzi, mesaje din afara timpului pentru fiecare Zodie și Ascendent:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Ține ochii deschiși și continuă să mergi. O nouă perspectivă se va deschide în drumul tău către succes. Ai toată energia necesară pentru a reuși. 

Taur/ Ascendent în Taur

Te așteaptă o surpriză, ceva la care chiar nu te așteptai o să apară în calea ta. S-ar putea să fie nevoie să faci o alegere, iar de data aceasta vei alege corect.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

E posibil ca lucrurile să nu fi mers așa cum ți-ai dorit, însă acum vei avea o revelație. E posibil să începi o perioadă remarcabilă în viața ta, îți vei depăși fricile.

Rac/ Ascendent în Rac

Este vorba despre tine, despre relațiile tale. E posibil să descoperi ceva  important despre tine chiar prin oamenii tăi dragi. Vei găsi soluția pe care o căutai.

Leu/ Ascendent în Leu

Este momentul pentru schimbare, este momentul să accepți schimbarea cu tot curajul de care poți da dovadă, îmbrățișează schimbarea și mergi pe drumul noii tale vieți. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

O să afli cât de puternic, unic și special ești. Marea provocare este să te descoperi pe tine, sunt lucururi pe care nici nu le vedeai până acum. Energia se întoarce către tine. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Ai așteptat mult timp acest moment, te vei surprinde pe tine însuți, vei începe să simți și să te simți altfel. S-ar putea să fii un pic nesigur, însă ai încredere în intuiția ta.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

S-ar putea să fie nevoie să iei o decizie, e posibil să o iei pe o cale complet diferită de tot ce ai făcut până acum. O să încep să faci lucrurile care îți plac și care te fac să te simți fericit.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

E posibil să fii puțin copleșit de tot ceea ce se întâmplă în viața ta, privește cu detașare, trezește observatorul din tine și vezi cu claritate frumusețea vieții care te înconjoară. Vei trăi un moment al iluminării. Lucruri magice te așteaptă.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Se deschide în fața ta o nouă dimensiune. Vei deschide o ușă care îți va releva perspectiva spre schimbarea vechilor tale principii. Vei găsi răspunsuri la întrebările pe care ți le puneai de mult timp.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Este momentul să fii răsplătit pentru munca depusă, ajungi la punctul în care începi să îți dai seama cine ești cu adevărat. Acceptă că există și răul în tine, dar nu îl pune în aplicare. Alege binele. 

Pești/ Ascendent în Pești

Nu ai de ce să te simți nehotărât, ai încredere în ceea ce ai învățat până acum, Vei reuși să fii puternic de data aceasta, conexiunea cu tine însuți și vibrația ta înaltă te vor purta pe drumul dorit.

articol inspirat de canalul de YouTube Sasha Bonasin

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

freepik.com

Săptămână de foc pentru trei zodii. Două au de muncă în relații, iar alta se supără la serviciu

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi masochistă

pixel