Mesaje de la astre pentru CINCI zodii. O zodie primește atenționări: "Scapă din ghearele nostalgiei!"
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Iată de ce vor avea parte următoarele cinci zodii!

Este clar că protagonista perioadei va fi Venus retrogradă.

Pe durata acestui tranzit, ne putem reconecta cu foști parteneri, putem avea idile scurte și intense, sau putem lua decizii marcante referitoare la relațiile în care ne aflăm. Și pentru că, de data aceasta, Venus va retrograda în semnul Leului, vom avea de-a face cu o doză suplimentară de dramatism. 

Venus este cea care poate să readucă dorințe ascunse și experiențe netrăite, pe care le-am îngropat în relațiile noastre. Deci este vorba în primul rând de propriile nevoi. Ne pregătim și de retrogradarea lui Mercur. Chiar dacă va începe oficial pe 23 august, s-ar putea să îi resimțim deja efectele. 

Finalul verii va fi unul plin de surprize din punct de vedere astrologic. Deci vă recomandăm să profitați din plin de vacanță și să vedeți partea plină a paharului!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Trigonul care va urma între Mercur și Jupiter de la finalul săptămânii poate fi resimțit încă de-acum. În aceste zile, ai face bine să vezi de fiecare dată jumătatea plină a paharului, chiar dacă uneori poate fi dificil. Dacă reușești să rămâi optimist, o să fii mult mai vesel, iar cei din jur vor aprecia această atitudine, oferindu-ți și foarte multe oportunități.

Mintea îți merge de minune, la fel și intuiția. Cuvintele și replicile tale sunt nemaipomenite, iar tu ești cu adevărat cuceritor, în orice domeniu, oricât ar fi de neînsemnat. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Săptămâna aceasta reușești să îți creezi singur oportunitățile. Trigonul dintre Mercur, guvernatorul tău, și Jupiter, care este în Casa a 9-a, te face să ai nevoie de niște idealuri. Trebuie să ai cât mai multă încredere în tine. Trebuie să te gândești că vei atrage oamenii potriviți și că tu ești unul dintre aceștia. Omul potrivit, la locul potrivit.

Însă, totul depinde de propria ta gândire. De regulă, Mercur în trigon cu Jupiter te face să te gândești la niște idealuri. Ai face bine să scapi din ghearele nostalgiei. Cu Venus retrogradă în Casa a 12-a în careu cu Uranus, scapă de aceste emoții, pentru că ai tendința de a-ți aminti doar ceea ce a fost frumos. Poate că în spatele unor amintiri pe care acum le consideri frumoase, au fost și lacrimi, suferințe, momente negre.

Îndreaptă-ți atenția către oameni strălucitori, care au reușit ceva, lasă invidia și lasă-te înconjurat de oamenii cei mai deștepți. Pentru că o să ai multe de învățat de la ei. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Fă tot posibilul ca în aceste prime zile ale săptămânii să nu intri în discuții cu colegii, mai ales dacă vine vorba despre cine este cel mai deștept, cine e mai corect, cine are dreptate. Încearcă să nu te dai în stambă la serviciu, pe scurt. Nu este nevoie să te compari cu alții, ca să poți crește în ochii șefilor.

Ți-ar prii, de fapt, să vezi lucrurile diferit. Să nu îi dai pe ceilalți în jos, ci mai degrabă să vii tu cu soluții, cu idei. Este o perioadă bună să inovezi, să cauți tot felul de soluții la problemele care apar la job. 

Ai grijă cu sănătatea. Orice exces de zel îți dăunează, așa că ai grijă cu alimentația.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Această săptămână este foarte riscantă pe plan relațional pentru tine. Ori se întoarce cineva în viața ta, ori apar oameni noi, sau simți că te-ai săturat de partener. Fii cu ochii în patru. Cu cât încerci mai mult să controlezi ceva din punct de vedere relațional, cu atât vei avea mai mult de suferit.

Păstrează un comportament firesc, chiar dacă nu trebuie să renunți la vigilență. Este, mai degrabă, o perioadă mai bună pentru parteneriatele profesionale, decât pentru cele din zona afectivă. 

Ai mare grijă și la bani!

Pești/Ascendent în Pești

Dacă îți dorești un nou loc de muncă sau o nouă activitate, poți să profiți de această săptămână care te încurajează. Ai o perioadă optimă pentru interviuri, discuții, CV-uri și pentru activități pe care le-ai lăsat în urmă acum câțiva ani. Ține-ți programul încărcat, pentru că altfel nu va fi bine.

Informează-te și vei avea doar de câștigat, mai ales dacă vrei să abordezi anumite domenii. Îmbunătățește-ți abilitățile.

Poți să citești și: Ce trăsături unice au copiii născuți în luna august? Darurile astrale pe care le primesc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel