Mesaje cosmice de maximă importanță pentru un semn de foc: "Te poți confrunta cu situații neprevăzute!”
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
O zodie de foc va avea ceva de muncă anul acesta. Despre cine este vorba?

Îi avem în vedere pe nativii Săgetător și pe cei cu ascendent în acest semn!

Ce trebuie să știi tu? În a doua jumătate a anului, bunăstarea ta va fi strâns legată de relațiile cu cei din jur. Vei deveni mai conștient de tipul de persoane pe care le atragi în viața ta. Dacă aspiri la o viață de calitate, vei căuta compania celor echilibrați. Dacă, în schimb, dorești să te distrezi, te vei orienta spre oameni care să îți ofere această energie.

Ce aduce Jupiter pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător până în iunie 2025

Pe parcursul întregului an, Saturn va rămâne în casa a 4-a, influențând în mod semnificativ sectorul familial. Saturn a fost în mișcare directă până pe 20 iunie, după care a intrat în retrogradare, unde va rămâne până pe 15 noiembrie. În această perioadă, te poți confrunta cu situații neprevăzute legate de sănătatea familiei, moșteniri sau amenajarea locuinței.

Unii membri ai familiei se confruntă cu perioade dificile, iar în zona imobiliară pot apărea complicații, întârzieri sau restricții. Tot ce ține de viața de acasă îți va solicita mult din timpul tău. Într-un fel, vei fi nevoit să definești ce înseamnă cu adevărat „acasă“ pentru tine.

Saturn nu îți va aduce prea multă liniște, iar atenția ta ar trebui să fie îndreptată către găsirea echilibrului interior. Este esențial să îți consolidezi o bază solidă pe care să te poți sprijini.

Dacă se întâmplă să pui capăt unei relații, este important să nu te grăbești să începi alta. Ai nevoie de timp pentru a te vindeca emoțional și pentru a evita repetarea greșelilor din trecut.

Poți întâlni pe cineva potrivit pentru a construi o viață împreună sau poți alege să ieși dintr-o relație care nu îți aduce fericire. Dacă îți dorești un copil, anul următor ar putea fi decisiv pentru tine. Deși până acum ai întâmpinat dificultăți în acest sens, anul viitor ar putea aduce soluții sau tratamente eficiente.

Horoscop 2025 Săgetător

Cu Saturn în casa a 4-a, ai putea să iei decizii majore, precum căsătoria, venirea unui copil, achiziția sau vânzarea unei locuințe. Cei care au acționat cu responsabilitate vor fi sprijiniți de influența lui Saturn, în timp ce pentru cei mai puțin pregătiți, planurile ar putea fi amânate sau întârzia.

Jupiter va forma un careu cu Saturn, ceea ce va încetini considerabil evoluția lucrurilor. Prin urmare, te vei confrunta cu anumite provocări. Saturn retrograd în casa a patra, între 29 iunie și 15 noiembrie, îți oferă ocazia să îți consolidezi o bază solidă. Totuși, această perioadă poate aduce și dificultăți în relațiile cu unii membri ai familiei.

Analizând anul 2024 în ansamblu, daca prima jumătate a anului ar trebui să fi fost dedicată dezvoltării profesionale, a doua jumătate va favoriza relațiile. Toate acestea, sub semnul necesității tale de a crește și de a te maturiza.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Neptun cel confuz este retrograd. Vălul de iluzii se ridică!

Până pe 8 decembrie, Neptun va fi retrograd. Această...



Cele mai noi articole

2025. An cu forță, curaj și oportunități pentru Taur și Rac

Aceste două zodii vor avea multe de pătimit în 2025,...


Top citite
freepik.com

Mai avem o lună cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?