Mercur retrograd în harta natală. Ce spun astrologii și ce vedete au acest aspect în astrogramă?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Cum sunt descriși nativii cu Mercur retrograd în harta natală?

Știm deja că perioada în care Mercur este retrograd nu trebuie să ne sperie. Este adevărat că pot să apară numeroase întârzieri, blocaje sau anulări, dar acest tranzit este menit să ne învețe lecția răbdării și a reevaluării.

Provocările aduse de Mercur retrograd pentru fiecare zodie/ascendent

De asemenea, dacă avem Mercur retrograd în harta natală, nu este nicio tragedie. Singura diferență ar fi că energia lui Mercur în acest caz, care permite celor din jur să vadă cum percepem, comunicăm și vedem informațiile, să fie mai degrabă una introvertită. Se poate spune și că nativii cu Mercur retrograd în hartă sunt puțin mai retrași sau nu se pot exprima mereu clar. Însă acești nativi sunt la fel de inteligenți și de motivați, chiar dacă restul lumii nu își dă mereu seama.

Unii astrologi sunt de părere că este chiar un lucru bun să te naști cu Mercur retrograd în harta natală. O mulțime de oameni de succes, vedete, oameni de afaceri, actori, cu toții au acest aspect în astrogramă. Poate fi chiar un dar, deși mulți nu consideră acest lucru. 

Cei cu Mercur retrograd în hartă au propria lume, aflăm de la astrologul Janet Booth. Ea este de părere că aceste persoane au o mulțime de gânduri și de idei, chiar daca nu le verbalizează de fiecare dată. Ce înțelegem de aici? Nu este un lucru rău, pentru că acești nativi tind să fie mai introspectivi decât alții, dar și foarte creativi. De exemplu, Prince a fost o super vedetă cu acest aspect în hartă.

Influența lui Mercur retrograd în Berbec, din 2 aprilie: Graba și impulsivitatea nu au limite

Se poate că aceste persoane să fie mai timide în copilărie, dar să capete valențe de extrovertiți după vârsta de 20 de ani. Iar asta se vede, mai ales în cazul artiștilor precum Price.

Un alt astrolog, Nic Gaudette, spune că oamenii cu Mercur retrograd în harta natală sunt uneori nesiguri cu privire la modul în care sunt percepuți de alții, deoarece mintea lor funcționează diferit. Același astrolog spune că există multă putere și energie care pot fi deblocate cu Mercur retrograd în hartă.

Pauline Gerosa ne dă câteva nume de celebrități născute cu acest aspect în hartă, precum Steve Jobs, Hillary Clinton, Madonna sau Lady Gaga. „Oamenii născuți cu Mercur retrograd sunt excelenți în a digera faptele și de a le reintroduce într-o formă mai imaginativă.”

Așadar, aflăm că aceste persoane au de fapt niște super puteri, pe care restul nu le au. Nu trebuie decât să fie folosite cu înțelepciune.

Ce nu știai despre luna aprilie? Detalii interesante

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele mai orgolioase zodii. Cine are un ego mai pronunțat?

Află dacă ești sau nu în topul orgolioșilor!


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel