Mercur retrograd în Fecioară. Previziuni și recomandări pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Peste doar câteva zile, Mercur își începe retrogradarea în semnul Fecioarei. Iată ce aduce acest tranzit pentru nativii Capricorn și cei cu ascendent în acest semn.

Deși retrogradarea lui Mercur în Fecioară se va petrece în perioada cuprinsă între 23 august-15 septembrie, efectele se simt deja.

Să ne amintim că planeta comunicării a intrat deja în semnul contaminat al retrogradării pe 28 iulie și va scăpa de tot de el abia pe 5 octombrie.

Dacă ar fi fost vorba doar despre Mercur, ar fi cum ar fi. Însă acum ne aflăm și în plină retrogradare a lui Venus, care se va finaliza pe 4 septembrie. 

Arhetipul Fecioarei este cel care ajustează, aduce îmbunătățiri. Dar ca vulnerabilitate, ne va face nesuferiți, critici, exigenți. Mercur în Fecioară este și anxios, așa că poate fi o perioadă epuizantă, cel puțin din punct de vedere mental.

E posibil să ne întrebăm așa: „cât bag, în cât timp, și ce îmi iese”, deoarece vom dori să câștigăm mult cu investiție mică și să înțelegem încă dinainte toate etapele proiectului. O altă frază pe care o poți reține este "gândesc, socotesc și apoi scriu.”

Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Ei bine, la tine, Mercur retrogradează în Casa a 9-a. Așa că poate să vină cu multe probleme în momentul în care vrei să călătorești, fie în interes de serviciu, fie pentru relaxare și concediu. Sau chiar în zona de studii. Poate că te-ai înscris la o facultate și apar tot felul de situații neprevăzute, stresante, epuizante.

Dar mai ales toată zona de călătorit va avea de suferit. Dacă mergi cu avionul, poți observa întârzieri, anulări ale zborurilor. Sau se strică mașina, dacă o alegi ca mijloc de transport pentru muncă sau vacanță. Pot fi numeroase întârzieri sau blocaje.

De asemenea, cei care sunt implicați în procese juridice, legale, administrative nu au o perioadă foarte fericită. În schimb, cei care au de dat restanțe sau anumite examene se pot bucura de acest tranzit, care le este favorabil. 

Dacă ai așteptat momentul să te reapuci de studii sau de o școală, acum este momentul propice. Mai mult, cu Mercur retrograd în Casa a 9-a, vei fi obligat să ai niște idealuri mai înalte, să nu te axezi doar pe lucruri simple.

Poți să citești și următorul articol: Mercur retrograd în Fecioară. Previziuni și recomandări pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel