Mercur retrograd nu este acest „bau-bau” de care să îți fie frică. Mai bine pune în aplicare planul B!
Autor: Elena Airini | Dată: 12 mai, 15:19
Ce vrea Mercur Retrograd de la noi până pe 3 iunie? Vrea să fim mai selectivi, să ne bazăm pe ce avem, să fim siguri, să ne reparăm greșelile făcute până acum. Nu vine în niciun caz să ne pedepsească, ci doar să ne ofere un răgaz pentru a putea construi solid, pentru a nu mai fi atât de superficiali, dar și o lecție importantă: suntem umani și nu putem controla totul. Și lucrul acesta are frumusețea sa, până la urmă. 

Mercur retrograd se întâmplă de aproximativ patru ori pe an. A mai fost de multe ori și înainte și ai supraviețuit, totul a fost în regulă. Sigur că va aduce mici probleme de comunicare, mici probleme tehnice, poate că se vor strica laptopurile, poate va cădea internetul. De aceea, Mercur retrograd te învață să ai și planul B. Să fii pregătit pentru că pot apărea surprize. Ține un fond de rezervă pe aproape, asigură-te că ai și un hotspot dacă îți cade netul, vezi să mai fie un laptop funcțional pe aproape dacă de asta depinde serviciul tău. 

Mulți astrologi spun să nu semnezi nimic pe Mercur retrograd, dar îți dai seama că e posibil să ai probleme și fără să fie retrograd. Cu siguranță mulți trebuie să semneze lucruri în fiecare zi. Nu poți spune, „planetă, oprește-te să cobor”. Viața merge înainte.

Mercur retrograd este, de fapt, foarte bun pentru unii oameni, menționează gazda KRSchannel aici. Cei care au Mercur retrograd în Fecioară în harta natală, de exemplu, sunt mult mai inteligenți decât cei care au Mercur în mers direct în Fecioară și asta se întâmplă deoarece Mercur retrograd se gândește la lucruri mai mult timp, se gândește la trecut, se gândește la ce anume s-a întâmplat în trecut, la ce anume s-a greșit și ce se poate corecta.

De aceea, Mercur retrograd nu este acest „bau-bau” de care ne temem toți. Să nu ne temem de Mercur retrograd, s-ar putea să avem o super perioadă a vieții noastre chiar în timpul retrogradării. 

Fiți curioși și încercați să aflați mai multe despre astrologie și despre cum ar putea fi folosite aspectele sale pentru a ne putea schimba viața în bine. 

citește și ce anume vrea Mercur retrograd de la tine, care este lecția pentru fiecare Zodie/ Ascendent!

Sursă: YouTube, KRSchannel

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele mai noi articole

Top citite
sursă: Pexels.com, Andrea Piacquadio

Vești super bune pentru Leu, Balanță, Săgetător, Pești! Previziuni pentru toate zodiile de la astrologii internaționali! Cu Jupiter în Berbec în 2022 și 2023 se petrec mari schimbări!

Sursă foto: Pexels

Vești îmbucurătoare pentru Gemeni, Balanță, Vărsător, Săgetător. Provocări și haos pentru Rac și Capricorn. După 21 mai

Saturn în Vărsător în 2022. „Se schimbă perspectiva asupra lumii”. Flashback- conjuncția Jupiter-Saturn. Oportunități pentru toate zodiile!

sursă foto: Pixabay.com

Nouă profeții ale lui Nostradamus pentru anul Tigrului de Apă, 2022. Evenimente devastatoare

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?