Mercur în Scorpion, din 13 octombrie. Ce lecții aduce pentru fiecare zodie?
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Previzuni astrale. Iată recomandările astrologilor pentru tranzitul lui Mercur în Scorpion. 

Pe 13 octombrie, Mercur își începe tranzitul în Scorpion, unde va rămâne până pe 2 noiembrie. Planeta minții și a comunicării intră în semnul tenebrelor și al extremelor. Un lucru este cert: vom deveni mai interiorizați, suspicioși și dornici să descoperim secrete vieții. Vom avea tendința de a crede că totul este alb sau negru. 

Iată cum va influența acest tranzit fiecare zodie!

Berbec/Ascendent în Berbec

După o perioadă afectată de eclipse, aveai nevoie de un asemenea tranzit. Mercur prin casa a opta. Vei face un pas în spate și vei începe un proces de auto-reflecție. Vei avea ocazia să te uiți la unele situații din unghiuri diferite și o vei face în tăcere. Acest tranzit îți va cere să fii mai preocupat și de gestionarea resurselor. 

Taur/Ascendent în Taur

Mercur își va începe tranzitul în casa a șaptea, a relațiilor. Unde va intra, în curând, și Venus. Vine vremea perfectă pentru a vorbi cu partenerul despre cele mai inconfortabile subiecte. Și vei vedea că nu este nevoie doar de cuvinte spuse, dar și de gesturi subtile. Cei singuri vor deveni mult mai curioși sau interesați de anumite persoane. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, trece într-o casă care îți va aduce multe bătăi de cap. Mai exact, în cea de-a șasea. Vei aborda un discurs pasiv-agresiv față de colegi, vei face numeroase reproșuri și vei avea tendința de a te victimiza. Astrele îți recomandă să acorzi atenție suplimentară rutinei. Unele obiceiuri nu își mai au rostul. O perioadă bună pentru investigații în ceea ce privește sănătatea. 

Jupiter retrograd. Previziuni pentru TOATE zodiile, valabile până în februarie 2025

Rac/Ascendent în Rac

Tranzitul lui Mercur prin casa a cincea te va face mai voios, dornic de viață, comunicativ și creativ. Mai ales când este vorba de chestiunile lui Cupidon. Vei putea face declarații de dragoste cu ușurință, te vei gândi la ce surprize să faci partenerului și vei alege doar acele activități care să te apropie și mai mult de copii. 

Leu/Ascendent în Leu

Bârfele din sânul familiei vor fi din ce în ce mai dese. Și bineînțeles că vei avea și tu propriile bănuieli. Astrele îți recomandă să nu iei decizii sau să nu emiți prejudecăți până când nu ai toate dovezile necesare. Cu alte cuvinte, comunicarea cât mai transparentă cu familia este necesară. De asemenea, e o perioadă bună pentru reparații în gospodărie. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, va tranzita casa a treia. Am putea spune că îți va prii de minune! De ce? În ciuda condițiilor din exterior, mintea ta va funcționa perfect! Gândești înainte de a vorbi, asculți și părerile celorlalți, iei decizii într-un mod pragmatic. Astrele îți recomandă să înveți ceva nou sau să îi dai ascultare dorului de ducă. 

Horoscop 2025 pentru TOATE zodiile. Lecții, stabilitate, surprize și bucurie

Balanță/Ascendent în Balanță

Mercur va tranzita casa a doua. Și este cazul să începi să te gândești serios la situația ta actuală financiară. Vor apărea griji, dar și unele frici greu de justificat. Mercur vrea ca tu să fii nu neapărat mai zgârcit, ci mai degrabă mai calculat. Astrele îți recomandă să îți investești eforturile în a-ți păstra resursele sau în a le gestiona în mod optim. Nu discuta cu alții despre salariul sau veniturile tale!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Tranzitul lui Mercur în semnul tău, care va dura până pe 2 noiembrie, poate fi caracterizat în două feluri. În primul rând, trebuie să știi că memoria îți va funcționa de minune și că vei face tot felul de conexiuni la care alții nu s-ar fi gândit. Ai capacitatea de a sintetiza și de a lua decizii bune. Dar, pe de altă parte, s-ar putea să promiți multe și mărunte și să nu te ții și de fapte. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur va tranzita casa a douăsprezecea. Și te va face mai tăcut. Mai gânditor. Și un extraordinar ascultător. Până pe 2 noiembrie, nu este cazul să ieși în față, să iei decizii legate de relația de cuplu sau să găsești vinovați pentru tot ce nu îți convine la viața ta. Și s-ar putea ca unele fantome ale trecutului să te caute din nou. O perioadă bună pentru investigații medicale. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Mercur va tranzita casa a unsprezecea. Relația cu prietenii se poate schimba de la o zi la alta. Astăzi vă iubiți, mâine nici nu mai vreți să vorbiți. Până pe 2 noiembrie, astrele îți recomandă să dedici mai mult timp planificării. Mai ales când este vorba de viitorul apropiat. O vei face într-un mod pragmatic. Și te va ajuta și intuiția. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Mercur va fi în casa a zecea. Pregătește-te de multe discuții cu șefii sau cu autoritățile. În unele momente, te vei putea face auzit și ascultat. Dar, în altele, vei avea impresia că aceștia nu te validează. Ține minte ceva! Prima dată contează ce crezi tu despre tine și nu alții!

Pești/Ascendent în Pești

Mercur va tranzita casa a noua. Urmează clipe minunate pentru care vor să studieze sau să călătorească. De asemenea, s-ar putea să deveniți mai conștienți de propria filosofie de viață. De ce anume vă pasă cu adevărat sau nu. Celor care vor avea chestiuni juridice de rezolvat, le recomandăm mai multă vigilență. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrologice a doua jumătate a lunii octombrie 2024. Ce va aduce Superluna Plină pentru fiecare zodie

Sursa: pixabay.com

Jupiter retrograd. Previziuni pentru TOATE zodiile, valabile până în februarie 2025

Sursa: pixabay.com

Final de an controversat pentru TREI zodii. Până la Revelion, trec prin crize amoroase și mari compromisuri în cuplu!

Freepik.com

Vremuri grele pentru Berbec, Taur, Leu, Scorpion, Vărsător și Pești în 2025. Cum se joacă astrele cu destinul acestora?

pixel