Mercur în Leu are daruri prețioase pentru PATRU zodii!
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Mercur stă în semnul Leului până pe 4 august și ne aduce încrederea în noi, dar și găsirea echilibrului între nevoia de a fi validați, apreciați și felul în care trebuie să ne apreciem noi înșine și să nu mai căutam asta în ceilalți. Mercur în Leu ne aduce curajul de a vorbi, de a spune ceea ce gândim, de a crea și de a acționa „cu tupeu” acolo unde există o bază solidă. 

Mercur are legătură cu deciziile pe care le luăm zi de zi, cu ceea ce gândim, cu ceea ce spunem, dar și cu gesturile, felul în care mergem. Când simbolul gândirii și al comunicării se lasă îmbrățișat de energia Leului, atunci vedem în jurul nostru că oamenii comunică diferit, sunt mai încrezători, ar putea să pară și mai aroganți, mai încărcați de dramatism. De mult ori nu se mai uită la detalii, ci privesc direct imaginea de ansamblu. 

O persoană cu Mercur în Leu e creativă, expresivă și chiar vrea să își spună punctul de vedere. Leul este un semn fix, când ai Mercur aici poate fi încăpățânat, mai rigid chiar decât unul în Taur, pentru că totul este bazat pe ce crede el, pe ce vrea el să spună. Leul e precum un rege, nu suportă să fie criticat, vrea să fie apreciat, validat, lăudat. 

Mercur în Leu ne obligă să ne apărăm mai mult drepturile, să devenim mai egoiști. Energia Leului spune așa, eu am valoare, că tu nu o vezi, ia-ți ochelari, nu e problema mea. 

Patru zodii primesc darurile prețioase ale lui Mercur!

Berbec/ Ascendent în Berbec

Mercur vine cu darul bucuriei, dar și al încrederii în propria persoană. În momentul în care mergi la o întâlnire cu cineva, ar fi bine să îi spui despre tine, ce știi să faci, cine ești. Bucură-te de propria persoană. „Mie îmi place asta, acestea sunt pasiunile mele”. Lecția încrederii este regăsită și în zona amoroasă, unde poți reînvia romantismul. Chiar și în relația cu copiii este bine să fii mai încrezător, mai jucăuș, poți face foarte multe declarații de dragoste în această perioadă. 

Leu/ Ascendent în Leu

Mercur în semnul vostru aduce exact ceea ce vă doreați, să faceți ce știți voi cel mai bine: să vă lăudați. Mercur are și partea teatrală, de a se victimiza. Folosiți-o doar dacă aveți de câștigat. Trebuie să vă bazați pe ideile voastre. Dacă aveți o întâlnire de afaceri și voi aveți alte idei decât cei prezenți acolo, comunicați-le. Chit că nu vor fi puse în aplicare, este bine să se vadă că aveți încredere în ideile voastre, încrederea în voi, în marketing, în relațiile publice, vânzări. E momentul în care împachetați ceva frumos într-un ambalaj care sigur o să vândă. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Discuțiile cu șefii sunt importante cu Mercur în Leu. Nu trebuie să acționați doar ținând cont de ce vă spun ceilalți, ci să luați voi decizii și să fiți voi responsabili pentru ele. Nu contează ce cred ceilalți, spuneți-vă punctul de vedere, spuneți exact ce s-a întâmplat, ieșiți în față și spuneți ce ați fi vrut și ce anume nu ați primit. Trebuie să fiți vizibili în fața șefilor. Dacă aveți ceva de rezolvat cu o instituție importantă, fiți tupeiști, cereți ce vi se cuvine.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Dacă nu aveți încredere în voi, nu o să reușiți. Mercur în Leu vă aduce daruri spirituale. Astrologul Daniela Simulescu vă recomandă să aveți noi experimente cu partenerul, să discutați despre subiecte importante, trebuie să învățați cevaa. Poate mergeți la un curs, într-o călătorie. Dar să nu fie călătorii fade, ci călătorii care să vă facă să evoluați. Aveți nevoie de discuții din care să învățați lucruri pe care nu le știți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel