Mercur în Leu e în careu cu Uranus din Taur și vine ca „uraganul”! Află ce casă îți „zguduie”
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Mercur în Leu ne aduce curajul de a vorbi, de a spune ceea ce gândim, de a crea și de a acționa „cu tupeu” acolo unde există o bază solidă. Mercur în Leu face pe 29 iulie un careu cu Uranus, planeta surprizelor, a scenariilor la care nu te-ai fi gândit. Ce înseamnă asta? Gândirea și comunicarea noastră de azi vor fi cel puțin surprinzătoare. Detalii și previziuni pentru toate zodiile găsiți mai jos. 

Careul cu Uranus de pe 29 iulie ne ridică în aer la propriu și la figurat! Cuvintele noastre provoacă uragane și gesturi neașteptate. Dar și soluții inventive! Să notăm în această zi ideile care ne vin, cine știe ce poate ieși din asta, ceva genial ar putea apărea la suprafață.

Opoziția cu Saturn de pe 31 iulie este precum un carusel ruginit, peste care a trecut vremea, dar la care nu vrem să renunțăm. Noi sau oamenii din jurul nostru vom opune rezistență la inovație, la alte idei sau la dezvoltare. Nostalgia va ascunde multe îndoieli, lipsa încrederii sau duritate provenită în urma unor frustrări peste care nu am reușit să trecem. Lucrurile s-ar putea să se miște mult mai greu decât ne-am fi așteptat.

Tranzitul lui Mercur în Leu se simte mai puternic în hărțile celor cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Aceștia vor fi nevoiți să spună lucruri pe care nu voiau să le spună. 

Ce case sunt „zguduite” de „uraganul” aspectului de azi? Previziuni pentru toate zodiile!

Berbec/ Ascendent în Berbec 

Careul de azi se petrece în casa a 5-a, ceea ce ține de bucuria ta, care va fi cam întoarsă pe dos. E posibil să urli azi la cei din jurul tău, să spui tot ce nu îți convine, să aștepți acea scânteie de la care să izbucnească focul. Ești teatral, dramatic și cauți victimizare. Ai grijă cu cine te cerți și mai ales, de ce alegi să te cerți, ce anume din interiorul tău te face să reacționezi așa?

Taur/ Ascendent în Taur

Sunteți irascibili până pe 20 august, însă astăzi e posibil să fiți un pic mai mult. Careul Mercur-Uranus se petrece în casa a 4-a, a familiei, deci e posibil să vreți să vă dezrădăcinați, să vă rupeți de ceilalți, să deveniți exact ceea ce sunteți, fără să mai țineți cont de nimic. Atenție la lucrurile din casă, puteți întâmpina neplăceri. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Mercur e guvernatorul vostru, orice s-ar întâmpla în viața voastră, gândirea voastră nu vă va fi de ajutor. Careul de azi vă zguduie casa a 3-a a comunicării, a gândirii. Nu aveți timp să vă concentrați, nu puteți să procesați anumite informații. Nu știți pe ce lume trăiți, cel puțin până Mercur intră în Fecioară. Weekendul ăsta e un haos pentru voi.

Rac/ Ascendent în Rac 

Pentru că acest careu se petrece în casa a 2-a a resurselor, a banilor, desigur că cele care vă supără sunt cheltuielile. Dacă sunt pentru voi, e super. Dar dacă e ca să demonstrați unora și altora ce sunteți, atunci nu e bine.

Leu/ Ascendent în Leu

Pe voi vă avantajează acest aspect, Mercur e în casa 1, chiar în semnul vostru, este minunat! Trebuie să fiți, deschiși, să spuneți tot ce credeți, să fiți direcți azi.  Nu contează că celorlalți nu le convine, treaba voastră e să rezolvați ce de rezolvat și să spuneți ce e de spus. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară 

Având în vedere că aveți careul de azi în casa a 12-a, astrologul Daniela Simulescu vă recomandă cât mai multă odihnă ca să nu simțiți „uraganul”. „Vă invit să dormiți zilele acestea. Mercur vă scoate grijile la suprafață, anxietățile. Încercați să nu vă certați cu colegii”.

Balanță/ Ascendent în Balanță 

Mercur este în casa a 11-a, așadar casa zguduită e cea socială, dar și cea a planurilor pe termen scurt care vă vor fi date peste cap. Până  la urmă vă trebui să înțelegeți că și cei din jur au viața lor, au treburile lor și nu și-au dorit neapărat să vă supere. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion 

Vi se „cutremură” puțin casa a 10-a a carierei, a statutului, Aveți nevoie de o persoană care să vă ghideze, de o autoritate, vă simțiți atras către acest gen de oameni, vă duceți către ei, însă când cuvintele lor vor veni, nu prea o să vă convină. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Careul acesta dintre Mercur și Uranus s-ar putea să vă aducă griji excesive. Totodată, „uraganul” nu vă așteaptă acasă, căci afectează casa a 9-a, deci dacă aveți în vedere să efectuați o călătorie, așteptați-vă la surprize, socoteala de acasă nu se va potrivi cu cea din târg și ar putea apărea multe cheltuieli neprevăzute.

Capricon/ Ascendent în Capricorn

Careul lui Mercur cu Uranus vă poate pune în situații neplăcute care ar putea aduce ceva cheltuieli neașteptate. „Zguduind” casa a 8-a, e posibil să simțiți că vă scapă frâiele din mână, nu aveți control. Apar situații în care sunteți acuzați pe nedrept și va trebui să clarificați.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Mercur și Uranus „zguduie” casa a 7-a și vă cam „cutremură” relațiile. O să aveți discuții cu partenerul de cuplu, orice discuție vă consumă, vă produce un zbucium interior, exagerați undeva. Trebuie să vă maturizați, să învățați să nu mai fiți atât de duri nici cu voi, nici cu ceilalți. 

Pești/ Ascendent în Pești

Cu Mercur în careu cu Uranus se pare că trebuie să faceți curățenie, cumpărături, o să vă supărați pe voi că nu v-ați gândit din timp la toate detaliile, fiți mai blânzi cu voi, e un mic „uragan” în casa a 6-a a rutinei, a stilului vostru de viață. Dar toate au rostul lor. 

Ai citit și despre întoarcerea lui Saturn? De ce ni se dă viața peste cap la 29 de ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel