Mercur în Leu, din 2 iulie. Previziuni astrale pentru toate zodiile
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Previziuni Mercur în Leu. Pe 2 iulie, planeta comunicării își începe tranzitul în cel mai creativ semn.

Pe 2 iulie, Mercur își începe tranzitul în Leu. Planeta comunicării se mută în semnul încrederii, unde va rămâne până pe 26 iulie. Urmează o perioadă plină de declarații puternice, dramatice și impresionante. Mercur reprezintă vocea și mintea, iar arhetipul Leului este cel mai vocal, creativ și expresiv. Și dramatic pe alocuri. Acest tranzit ne poate face și intransigenți în discuții, dar și destul de competitivi. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Mercur tranzitează casa a 5-a. Atunci când mergi la o întâlnire, ar fi bine să vorbești despre tine, despre ceea ce știi să faci și cine ești. Bucură-te de propria persoană și de pasiunile tale. În discuțiile cu copiii, vei avea replicile potrivite. În plus, nimeni nu se va pricepe la declarații de dragoste așa cum o vei face tu. 

Taur/ Ascendent în Taur

Mercur tranzitează casa a patra. Ai nevoie de mai multe discuții cu familia. Și să abordezi sau să accepți și acele subiecte care nu îți convin. Este posibil să cauți o casă nouă, una care să se potrivească mai bine cu tine. Îndrăznește să ceri ceea ce îți dorești de la noul spațiu.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Mercur tranzitează casa a treia. Ești un orator excelent, iar talentul tău te îți va aduce popularitate. Îndrăznește să te exprimi creativ și să îți împărtășești talentele cu lumea, căci poți deveni o sursă de inspirație.

Rac/ Ascendent în Rac

Este esențial să ai mai multă încredere în capacitatea ta de negociere. Cu cât aduci mai multe idei, cu atât poți câștiga mai mulți bani. Cu Mercur în tranzit prin casa a doua, vei ști să faci strategii financiare pentru viitorul apropiat. 

Leu/ Ascendent în Leu

Acum este momentul să te lauzi. Cu Mercur în semnul tău, îți poți folosi latura teatrală în avantajul tău. Dacă ai o întâlnire de afaceri și ai idei diferite de ceilalți, comunică-le. Chiar dacă nu vor fi puse în aplicare, este important să îți arăți abilitățile. Dacă nu te lauzi tu, nu o va face nimeni. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Este momentul să îți dedici timp pentru a medita asupra trecutului. Pentru a-l accepta și face pace cu el. Gândește-te la ce ai învățat din momentele grele – despărțiri, pierderea unui loc de muncă sau eșecuri financiare. Aceste experiențe te-au făcut mai puternic. Folosește-le pentru a aborda diferit oamenii din viața ta.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Mercur tranzitează casa a unsprezecea și te face să cauți validare de la cei din jur. Totuși, trebuie să fii atent cui îi permiți să facă parte din viața ta. Evită persoanele care nu îți aduc nimic bun și te seacă de energie. „Spune-mi cu cine umbli ca să îți spun cine ești” este fraza pe care va trebui să o ai în vedere. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Discuțiile cu șefii sunt importante în timpul tranzitului lui Mercur în casa a zecea. Nu te conforma întotdeauna, ci ia propriile decizii și asumă-ți responsabilitatea. Spune-ți punctul de vedere și ieși în față. Urmează o perioadă în care vei crea cea mai bună strategie pentru viitorul apropiat. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Tranzitul lui Mercur în casa a noua vrea ca tu să fii mai încrezător în tine. Să îți propui obiective mărețe. Poate participi la un curs sau mergi într-o călătorie nu doar în scop de vacanță. Ai nevoie de discuții cu partenerul din care să învățați lucruri noi.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Discuțiile cu reprezentanții instituțiilor financiare se vor înmulți. Perioada este excelentă pentru negocieri, partaje și moșteniri. Susține-ți punctul de vedere cu fermitate. Și nu te baza doar pe ce ți se spune, trebuie să faci pe detectivul. Stai departe de indiscreție!

Neptun retrograd în Pești, până pe 8 decembrie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Vei purta mai multe discuții cu oamenii apropiați, dar și cu alții străini. Dacă ești într-o relație, rămâi aproape de partener și comunicați deschis. Caută să înveți din înțelepciunea celor din jur. Important este să fii curios!

Pluto retrograd în Vărsător, până pe 1 septembrie 2024. Ce transformări aduce fiecărei zodii?

Pești/ Ascendent în Pești

Fii mai atent la sănătatea ta și la cea a partenerului! Discută cu acesta despre cum ați putea îmbunătăți stilul de viață. Dacă simți că un medic sau specialist nu te tratează cu respect, caută pe altcineva. Caută specialiști de la care să înveți și care să te trateze cu așa cum trebuie.

Saturn retrograd până pe 15 noiembrie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce aduce Lilith/Luna Neagră pentru Pești până în martie 2025

Lilith a intrat ieri în Balanță, unde va rămâne până la...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursa: pixabay.com

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru fiecare zodie/ascendent

freepik.com

Infidelitatea și relațiile paralele. Psiholog:"Creierul tău este cel care se duce într-o altă zonă!”

Sursă foto: Freepik

Mercur în Leu, din 2 iulie. Previziuni astrale pentru toate zodiile

freepik.com

Lilith în Balanță. Provocări și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent până în martie 2025

pixel