Mercur în Fecioară, „ochiul critic de care te temeai”. Tranzitul lui Mercur în semnul Fecioarei schimbă atmosfera lunii august
Autor: , Elena Airini | Dată: 02 aug 2022, 14:03
Tranzitul lui Mercur în semnul Fecioarei schimbă atmosfera lunii august. Dacă până acum am fost guvernați de gândirea și comunicarea contopită cu energia Leului cea plină de dorința de strălucire, de încredere, atrasă de distracție și de vacanță, iată că mergem spre natura practică și destul de critică a lucrurilor. 

Mercur în Fecioară între 4 și 27 august

Pe 4 august Mercur va intra în semnul Fecioarei și ne va influența procesele mentale, deciziile de zi cu zi. Astrologul Daniela Simulescu ne atenționează că Mercur se apropie de a treia retrogradare, deci spre finalul tranzitului, vom simți anumite efecte ale retrogradării acesteia. 

Găsești aici previziuni pentru toate zodiile, sfaturi pentru tranzitul lui Mercur în semnul Fecioarei. 

„Mercur va împrumuta hainele Fecioarei”

Astrologul Daniela Simulescu ne spune că energia lui Mercur o va întâlni pe cea a Fecioarei, astrologul prezentând acest fapt printr-o analogie ușor de înțeles: îi va împrumuta hainele.

Mercur în semnul Fecioarei ni se va prezenta precum o furnică isteață, interesată de matematică, de calcule și de cum să facă încât să o ducă mai bine la iarnă. 

Pentru că Mercur reprezintă gândirea și comunicarea, cu toții vom împrumuta din această energie a furnicuței. E posibil să ne întrebăm așa: „cât bag, în cât timp, și ce îmi iese”, deoarece vom dori să câștigăm mult cu investiție mică și să înțelegem încă dinainte toate etapele proiectului. 

Mercur în Fecioară, în același timp, dorește să se descotorosească de tot ce este inutil, de tot ce nu merge bine. Are un ochi extrem de critic. Și dacă pe de o parte, acest lucru este unul bun, deoarece, căutăm să rezolvăm ecuația și vrem teoria clară pe care să o aplicăm pentru a găsi necunoscuta, pe de altă parte, pur și simplu ne sar în ochi toate gunoaiele, în special la ceilalți. Vedem tot ce nu fac aceștia bine și asta s-ar putea să ne facă pe toți mai tensionați, funcționând colectiv precum niște oglinzi. Ochiul critic de care te temeai este chiar ochiul tău, pe care îl vei găsi și în cei care te înconjoară. 

Lui Mercur în Fecioară îi place să lucreze pas cu pas astfel încât să se îndrepte mereu către perfecțiune, de aceea este foarte critic, ne va face să îi criticăm pe ceilalți din cauză că nu ne putem accepta propriile greșeli. Căutăm probleme pe care să le rezolvăm până când ajungem să căutăm probleme acolo unde nu sunt. 

O să ne stresăm destul de mult, este un consum intelectual și mental mare. Cel mai bine ar fi să îl vărsăm în ceva practic, să luăm ideile pe care le-am avut până acum și să vedem cum am putea face să le punem în funcțiune. 

Aspectele lui Mercur în Fecioară

15 august: trigon cu Nodul Nord

Apar multe discuții legate de familie, dar și niște ajustări. Astrologul Daniela Simulescu spune că s-ar putea să vedem la nivel național că anumite decizii care au fost luate în domeniul fiscal (spre exemplu cele cu privire la contractul part-time) vor fi reluate, se va reveni asupra lor cu o mai mare claritate, spre a se îndrepta ce este nefuncțional acolo. 

16 august: trigon cu Uranus

Aici ne pot veni idei, soluții salvatoare

21 august: opoziție cu Neptun

Acest aspect nu este unul prea favorabil deoarece ni se cam întunecă mințile. Cu Neptun acolo nu mai este logică, suntem influențabili, luăm decizii bazate pe teamă, nesiguranță. 

23 august: trigon cu Pluto

Aspectul acesta dă curaj, încredere, în special pt examene, atitudinea contează.

Urmărește întreaga emisiune VIDEO mai jos!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Vești importante pentru TREI zodii săptămâna aceasta

Astrologul Daniela Simulescu aduce vești pentru zodii...


Cele mai noi articole

Top citite
sursă foto: Pixabay.com

HOROSCOP 2023, astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile pentru ANUL VIITOR!

(sursa foto: Pixabay)

Horoscop 2023 Leu

sursă foto: Pixabay.com

Horoscop 2023 Rac

(sursa foto: Pixabay)

Horoscop 2023 Pești