Mercur în Fecioară. Lecțiile lui pentru fiecare zodie/ascendent până la 5 octombrie
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Azi, la 28 iulie, Mercur intră în semnul Fecioarei. Află previziunile și recomandările pentru fiecare zodie și ascendent!

Mercur a intrat în Fecioară, unde va sta până pe 5 octombrie.

De obicei, planeta comunicării petrece aproximativ o lună într-un semn, însă de data aceasta va și retrograda. Între 23 august și 15 septembrie. Vă atrag atenția încă o dată că efectele retrogradării se simt încă de când Mercur intră în semnul contaminat. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur tranzitează casa muncii, unde se va și întâlni cu Marte până pe 27 august. Pot apărea mai multe discuții cu colegii, un program mai încărcat. Gestionarea stresului va fi destul de problematică. Este o perioadă critică și pentru sănătate. Unii dintre nativi vor fi nevoiți să își schimbe stilul de viață.  Nu îți pune singur diagnosticul, apelează la cineva care chiar știe ce face. 

Taur/Ascendent în Taur

Mercur se plimbă în casa a 5-a, alături de Marte, până pe 27 august. Și să nu uităm că Venus, guvernatoarea ta, este retrogradă. Discuțiile cu copiii sunt foarte importante până la finalul lunii august. Aveți tendința de a fi foarte critici cu ei. Stați departe de scheme dubioase financiare. Sau de promisiuni/declarații amoroase pasionale. O să vă prindă bine să fiți mai calculați acolo, vă filtrați altfel informația, nu vă mai aruncați la prima ofertă pe care ați primit-o. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Tranzitul lui Mercur, guvernatorul vostru, prin casa a patra, vă va pune pe jar. Pentru că și Marte se plimbă în aceeași zonă. Familia va fi în centrul atenției. Veți avea discuții legate de chirie, de proprietate, contracte pentru energie, curent, crește chiria, crește rata. Tot ce ține de mediul familial are un impact mare asupra voastră. Și cum Mercur va și retrograda, vor reapărea unele subiecte amânate. 

Rac/Ascendent în Rac

Mercur se plimbă prin în casa a 3-a, veți vorbi mai mult, fie că e vorba despre un interviu de angajare sau de discuții telefonice. Ajută mult și Marte, ce-i drept! Comunicarea devine importantă cu oricine, oricând. Cum Venus este retrogradă în casa a doua, a banilor, mai aveți încă un as în mânecă atunci când va trebui să vă ocupați de o negociere. 

Leu/Ascendent în Leu

Mercur tranzitează casa a 2-a. Și să nu uităm că Venus este retrogradă în semnul vostru și că veți avea tot felul de dorințe care mai de care mai extravagante! Dar această perioadă vă obligă să vă ocupați de restrângerea cheltuielilor. Lipsa disciplinei costă! Trebuie să eficientizați resursele. Faceți asta și la serviciu, acolo oricum se pare că gestionați mai bine resursele altora decât pe ale voastre. Luați exemplu de acolo. Sunteți mai strângători și începeți să țineți cont de prețuri.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur a intrat în semnul tău. Momentan, tranzitul lui se va simți ca acasă. Adică, ai idei, mintea îți merge de minune, găsești soluții la probleme și devii mai comunicativ. Dar după ce va retrograda, după 23 august, trecutul se va reactualiza pentru tine. Și nu vei putea merge mai departe până nu vei lua deciziile care trebuie luate de mult timp. Pe toate planurile. Pentru că orice vei decide, va afecta toată viața.  

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus, guvernatoarea voastră, este deja retrogradă. Deci aveți parte de instabilitate. Dar Mercur vă invită să aveți grijă și de sănătate. Dacă faceți investigații medicale și dacă primiți un diagnostic, este cazul să cereți a doua părere de fiecare dată. Poate fi vorba și de o rudă bolnavă, nu neapărat de voi. Încheiați socotelile cu trecutul, acoperiți din datorii, anumite datorii vă țin pe loc. Scăpați de ele și vă veți simți eliberați. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Mercur tranzitează casa a unsprezecea. Și vă convinge să uitați de timiditate și să ieșiți în lume, e zăpăceală mare în zona socială. Aproape că nu vă ajunge timpul să vă vedeți cu toți prietenii. Mai ales că vor reveni unii din trecut. Vă e mai ușor să fiți cu ceilalți decât să vă ascultați propriile gânduri. Apare o epuizare foarte puternică. Pe de altă parte, veți vedea roadele muncii și unde puteți să mai corectați.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur tranzitează casa a 10-a. Discuțiile cu șefii se vor purta pe alt ton. Aceștia vor fi mai exigenți, mai pretențioși, mai nesuferiți. Să nu uităm că Mercur va face opoziția cu Saturn. Fie luptați mai mult și sunteți ambițioși, fie vă fac să vă fie lehamite. Ambele variante vă supun unui consum mental extraordinar. Vă obligă să vorbiți, să vă spuneți părerea. Nimeni nu își construiește o carieră și fără un eșec.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Tranzitul lui Mercur în casa a noua vă priește. Cel puțin acum, când nu este retrograd. Aveți o perioadă bună pentru studiu, educație, examene, evoluție, călătorii. Gândiți-vă și la un „detox” de digital, de telefon, de laptop. Este cazul să vă plimbați, să mai lăsați mintea să respire. Offline-ul poate aduce multiple resurse.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Mercur tranzitează casa a 8-a. Iar până pe 27 august, îl mai avem și pe Marte acolo. În primul rând, vă vor cuprinde fricile. Nu una, nu două, ci toate! După care, vă recomandăm să stați departe de bârfe. Și să nu împărtășiți mai multe despre viața personală. Să găsiți ceva al vostru care să vă placă, ceva departe de ochii lumii. Veți fi atrași de mistere. Or să vă preocupe chestiile interzise de societate. Vreți să petreceți mai mult timp cu sinele real. Atenție mai mare la datorii, la rate, la impozite, la taxe.

Pești/Ascendent în Pești

Mercur va tranzita casa a 7-a. Momentan, și Marte este acolo. Am putea spune că, pentru o perioadă, veți vorbi mai mult ca niciodată cu partenerul. Despre tot felul de subiecte. Unele chiar și din trecut. De asemenea, poate faceți planuri de vacanță cu acesta. Aceste discuții din zona relațională vă fac să abordați situațiile mai lent, să progresați pas cu pas. Mercur va și retrograda. Deci este posibil să vă revedeți cu unii parteneri din trecut. 

Astrosens îți recomandă și: Tranzitul lui Mercur în Fecioară: "Vom deveni mai calculați, mai raționali, dar și mai pretențioși!” - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel