Mercur în Casa a VII-a sau nevoia de stimulare mentală în relații
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Ai acest aspect în astrogramă? Vezi ce reprezintă.

Influența lui Mercur se resimte în toate aspectele comunicării: vorbirea, scrierea, ascultarea și exprimarea în general. Acesta este, de asemenea, asociat cu procesele de învățare, înțelegere și analiză a informațiilor, adaptabilitatea și capacitatea de a comunica eficient cu ceilalți. Astfel, Mercur joacă un rol esențial în modul în care interacționăm cu lumea înconjurătoare.

În același timp, Mercur este legat de călătoriile scurte, adaptarea rapidă la medii noi și învățarea prin experiență directă. O persoană cu o poziție dominantă a lui Mercur în harta natală poate fi interesată de comunicare, are abilități verbale excelente și interacțiuni sociale dinamice.

Ce știm despre Casa a șaptea în astrologie?

Atunci când analizăm Casa a șaptea în astrologie, ne concentrăm asupra relațiilor. Această casă este numită și Casa descendentului și este asociată cu relațiile afective, în special cele oficiale și serioase. Este evident că fiecare individ are anumite standarde sau criterii pe care le caută într-un partener ideal, iar acestea sunt reflectate în Casa a șaptea.

În plus, Casa a șaptea nu se limitează la relațiile romantice, ci poate include și parteneriatele profesionale, legale sau sociale.

Mercur în Casa a VI-a: meticulozitate și practici de succes în rezolvarea problemelor

Cum interpretăm Mercur în Casa a șaptea în astrogramă?

Mercur este planeta comunicării și a gândirii raționale. În Casa a șaptea, această comunicare se concentrează în principal pe parteneriate, relații și căsătorie. Persoanele cu această poziție a lui Mercur pot fi bune în a-și exprima ideile și sentimentele în relațiile pe care le au.

De asemenea, această poziție a lui Mercur sugerează că nativul va căuta parteneriate sau parteneri care sunt inteligenți și comunicativi. Mai mult, poate fi atras de parteneri care împărtășesc aceleași interese intelectuale sau care sunt la fel de vorbăreți și sociabili ca ei.

Mercur în Casa a șaptea demonstrează o abilitate de a negocia și de a ajunge la compromisuri în relații. Persoana poate fi pricepută în gestionarea conflictelor prin intermediul comunicării raționale și a capacității de a vedea diverse perspective.

Marte în Casa a VII-a: DRAGOSTE intensă și multă PASIUNE în relații

Pentru unii, această poziție a lui Mercur poate sugera că partenerul ideal este unul care le împărtășește valorile intelectuale, dar și interesele de același tip. Căsătoria poate fi privită precum o asociere bazată pe comunicare și pe schimbul de idei.

Cu Mercur, care este o planetă predominant rațională, într-o casă care se referă la relații și parteneriate, nativul poate fi înclinat să abordeze relațiile dintr-o perspectivă mai logică și mai rațională. Nu pe una emoțională. Este adevărat, însă, că acest lucru poate duce la unele dificultăți în exprimarea și înțelegerea emoțiilor.

Nu în ultimul rând, persoanele cu Mercur în Casa a șaptea pot simți nevoia de stimulare mentală în relații și în parteneriate. Acestea pot fi atrase de parteneri care le provoacă intelectual și care le oferă oportunități de dezvoltare personală prin conversații și schimb permanent de idei.

Îți sugerăm să vezi și: E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie? 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Mercur în Casa a XI-a sau gândire orientată spre comunitate

Ce înseamnă acest aspect la tine în harta natală?


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel