Mercur în Berbec, de pe 19 martie. Motto-ul va fi: "Cine nu e gata, e luat cu lopata!"
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
De pe 19 martie, Mercur își începe tranzitul în primul semn al zodiacului. Află ce presupune!

Duminică, pe 19 martie, Mercur va ieși din semnul Peștilor. Am putea spune "aleluia"! De ce? Fiindcă Mercur, planeta comunicării, se afla acum în cel mai confuz semn din zodiac. Am înotat în haos, în ape tulburi, mai ales în ceea ce privește gândirea.

S-a făcut remarcată și dezinformarea, fiindcă lui Mercur în Pești îi place să păcălească. Să producă o confuzie, să te ducă în situații tulburi.

Pe 19 martie, Mercur intră în primul semn din zodiac, cel al Berbecului!

Tranzitul acesta este echivalentul zicalei "Cine nu e gata, e luat cu lopata!"

Trebuie să spunem și că tranzitul lui Mercur în Berbec va avea loc în perioada 19 martie - 3 aprilie.

Adică avem două săptămâni în care suntem chemaţi să acţionăm şi să luăm deciziile mult amânate. Sau să spunem lucrurile pe care le-am ţinut în noi multă vreme.

Este o perioadă de furie, de cuvinte dureroase, dar poate fi o perioadă cu folos, dacă ne putem gestiona furia într-un mod productiv. Dacă ştii că vrei să schimbi ceva în viaţa ta, Mercur în Berbec zice să mai scoţi lucrurile de la naftalină, mai zbiară, mai urlă. Furia, când e folosită într-un mod prielnic, e nemaipomenită. Te ajută să creezi, să gestionezi. Poate în jurul tău sunt oameni care amână să ia o decizie. Ia-o tu!

Mercur, când intră în Berbec, intră, decide, pleacă. Nu stă să se mai gândească, să mai analizeze, să mai piardă vremea. Gata! Hotărâm aici, acum!

La nivel mondial, Mercur în Berbec nu e neapărat cel mai bun, pentru că liderii se vor grăbi, vor lua decizii, declaraţii abrupte şi nu revin asupra lor. Lansează ce e de lansat şi văd ei pe urmă.

Cine este Mercur? Este planeta comunicării verbale, non-verbale. Berbecul e primul semn al zodiacului, semnul naşterii, semnul străpungerii zăpezii de către ghiocel, să spunem aşa. Este semnul îndrăznelii, al curajului, al agresivităţii, al impulsivităţii şi al furiei.

Când Mercur intră în Berbec, intră şi hotărăşte. Dacă aţi aşteptat până acum să luaţi o decizie, ăsta e momentul.

Cum se manifestă Mercur în Berbec?

Mercur în Berbec zbiară! Ştiţi cum este o persoană cu Mercur în Berbec? Dacă are o idee, o spune, nu mai aşteaptă! O persoană cu Mercur în Berbec nu are frică să comunice. De multe ori spune lucruri nu neapărat să jignească, dar sunt atât de încărcate de energie, încât poate să îi sperie pe ceilalți.

Dar trebuie să recunoaştem că, dacă nu ar fi persoane de genul acesta în jurul nostru, am sta pe tânjală şi am aştepta să se întâmple o minune.

Pot să apară mici incidente, ciocniri, chestii neaşteptate, chestiuni legate de automobile... Predispune la multe lucruri Mercur în Berbec, dar la nivel personal, dacă vreţi să luaţi o decizie, folosiţi perioada aceasta.

Mercur în Berbec nu prea se pricepe la negociere. Nu ştie şi nici nu are de unde să înveţe sau cum să înveţe. Nu are mecanismele astea. De altfel, nu este o perioadă bună de negociere, este o perioadă de încleştare a nervilor prin cuvinte, prin declaraţii, prin ştiri, prin tot felul de săgeţi.

Mercur în Berbec este precum un copil care vrea. El nu ştie "nu se poate". Mercur în Berbec zice: "Eu vreau!". Şi când îţi zici ţie asta, trebuie să îţi dai ce vrei. Este o perioadă egocentristă.

Dar dacă îl folosim pe Mercur în Berbec, o luăm de la capăt. Spunem lucruri, ieşim din situaţii. Mercur în Berbec e foarte bun la examene, e foarte bun să convingă, să motiveze, să împingă oamenii de la spate şi e foarte bun să nu îi mai lase pe alţii să se piardă. Mercur în Berbec e precum un ghid.

Citește și: Venus intră în Taur pe 17 martie. La ce să ne așteptăm de la acest tranzit astrologic?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Întâlnirea cosmică dintre Jupiter și Uranus de pe 21 aprilie. Previziuni și sfaturi pentru TOATE zodiile

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină din Scorpion

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia care va avea tensiuni în carieră

pixel