Marte în ZODIILE DE FOC. Cum influențează plasarea lui Marte în harta natală viața ta intimă?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Știi în ce semn era Marte atunci când te-ai născut? Această planetă personală are o energie proeminentă în personalitatea exterioară. Dacă în mitologie, Marte era zeul războiului, în astrologie, această planetă este unitatea noastră, inclusiv partea sexuală, dar și pasiunea, ambiția și energia. Iată cum se manifestă Marte în zodiile de FOC!

Semnul în care era Marte când te-ai născut nu trebuie neapărat să corespundă cu semnul solar sau cu zodia, chiar dacă este posibil. Când Marte îți tranzitează semnul (zodia), vei observa că ești mai plin de energie, dornic de acțiune, furios și curajos. Poți folosi perioada aceea pentru a începe proiecte noi sau pentru a lua decizii importante.

Ei bine, Marte este caracterizat de planeta ce guvernează semnul profund emoțional al Scorpionului și Berbecul, un lider de foc al zodiacului. În limbaj astrologic, spunem că Marte este "acasă" atunci când se află în aceste două semne din zodiac. Deci se exprimă cu ușurință.

Marte este o planetă cu o mișcare mai rapidă. Are nevoie de aproximativ 2 ani ca să treacă prin tot zodiacul. Tot în 2 ani, poți trece prin ceea ce se numește "Întoarcerea lui Marte". Deci, Marte se întoarce în semnul în care era atunci când te-ai născut. Dacă știi când se va întoarce Marte în harta ta natală, poți afla o perspectiva mai clară asupra situațiilor care te vor mâna în viață, dar și despre unde este nevoie să iei măsuri.

Atunci când afli și înțelegi poziția lui Marte în astrograma natală, vei ști mai bine cum să-ți desfășori activitatea, dar și ceea ce ai nevoie că să îți păstrezi motivația. Dacă nu știi în ce semn era Marte la momentul nașterii tale, poți să folosești un calculator online, gratuit. Marte se manifestă în fiecare semn din zodiac și spune multe și despre viața ta intimă, amoroasă.

În astrograma natală a unei femei, Marte arată energia masculină din ea, dar și tiparul de bărbat de care este atrasă la nivel fizic. Iar în astrograma natală a unui bărbat, Marte arată tipul de masculinitate.

Care este influența lui Marte în zodiile de FOC?

Semnele de Foc sunt: Berbec, Leu și Săgetător.

MARTE ÎN BERBEC

Marte se află la potenţialul său maxim în semnul de foc al Berbecului. Nu ai nicio problemă să te simți energizat și motivat. Îţi urmezi obiectivele cu pasiune și vigoare. Antrenamentul este a doua natură pentru tine și ai multă rezistență în dormitor.

Marte este energie, pasiune, iar Berbecul se aruncă, vrea să deschidă drumuri. Ce iese din asta? Un adevărat foc de artificii, în care contează cel mai mult felul în care vom ști să punem energia aceasta la treabă. 

Marte în Berbec nu așteaptă, se duce și ia, face prăpăd în jurul lui. Acesta îi va „zgudui” pe cei cu marcaj cardinal: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. O să îi scoată în față, o să îi împingă, dacă nu fac ei primul pas, atunci se vor găsi în situații care îi vor obliga să îl facă oricum. 

MARTE ÎN LEU

Te bucuri de prosperitate când te distrezi și îi distrezi și pe alții. Eşti mânat de exprimarea de sine, iar copilul tău interior se arată în momentele tale fericite. Nu iei totul prea în serios. Persoanele care au Marte în Leu tind să aibă încredere, carismă şi pot fermeca pe oricine își doresc.

Leii pot fi catalogați drept iubiți pasionali și urmăresc cu multă intensitate pe cel/cea care le captează atenția.

MARTE ÎN SĂGETĂTOR

Se pare că aceasta este cea mai optimistă poziție a lui Marte! Persoanele cu Marte în Săgetător au pasiune şi dorinţă de a profita la maximum de viață. Acesta este tipul de energie care te face să vrei să călătoreşti în lume și să culegi și multă înțelepciune pe parcurs. Ai tendința de a avea atât de multe idei mari, încât uiți uneori micile detalii. Marte în Săgetător reprezintă și intelectualitate.

Citește și: Conjuncție Mercur-Pluto pe 10 februarie: "Poate crea realități care altădată nu ar fi părut posibile"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele mai orgolioase zodii. Cine are un ego mai pronunțat?

Află dacă ești sau nu în topul orgolioșilor!


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie

Pixabay.com

Ce trebuie să știe nativii din zodiacul chinezesc până pe 8 mai? Aveți mai multă putere!

Sursă foto: Pexels

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

pixel