Marte în Vărsător. O viziune asupra viitorului: Revoluție fără arme, doar cu tehnologie
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Pe 13 februarie, Marte intră în semnul Vărsătorului, unde va sta până pe 23 martie. Ce se întâmplă atunci când se întâlnesc planeta acțiunii cu arhetipul revoluției și al progresului? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile pentru acest tranzit!

Pentru început, trebuie să ne reamintim că pe 21 ianuarie, Pluto s-a întors în Vărsător. Lui Pluto îi place să exploreze până la adâncimi pentru a scoate adevărata putere din tot ceea ce atinge.

În afară de Pluto și Marte, Mercur este tot în Vărsător. Cât de curând, se va alătura și Venus. Să nu uităm de Luna Nouă de pe 10 februarie, tot în acest semn!

În mitologie, Marte este reprezentat de către Ares, zeul războiului. Dar acesta mai reprezenta și curajul, pasiunea, ambiția. Marte te împinge de la spate, nu te lasă să bați pasul pe loc. Să nu uităm că este și guvernatorul Berbecului. Deci, are puterea și energia.

Totuși, Marte are și câteva defecte, printre care agresivitatea, încăpățânarea, nerăbdarea și irascibilitatea. 

Arhetipul Vărsătorului vorbește despre progres, originalitate, inovație, toleranță și umanitate. Dar și el are o parte negativă, anume că este intransigent, încăpățânat, haotic. Acest arhetip este revoluționar, dar nu în cel mai plăcut sens. Îi place să producă anarhie și este un fel de ”Dacă nu ești ca mine, nu trebuie să exiști”, după cum spune astrologul Daniela Simulescu.

Astrologul îl asociază pe Marte cu un soldat, aflat în harta noastră natală. În astrogama unui bărbat, Marte reprezintă masculinitatea. Așadar, nu este atât de importantă zodia, ci semnul în care se află această planetă.

În harta unei femei, Marte arată energia masculină pe care ea o are, modul în care acționăm și cum ne manifestăm ambiția. Dar mai arată un lucru foarte important: energia masculină de care suntem atrase la nivel fizic. 

Ce aduce Mercur în Vărsător pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 februarie

Marte în Vărsător nu ascultă de nimeni și de nimic. Poate schimba lumea, să o facă mai bună, însă cu un pic de anarhie care nu are un scop anume, ci doar vine sub forma unei revoluții. Dacă ar fi la război, acestuia nu i-ar plăcea să lupte cu arme, ar vrea să dezvolte, să inoveze, astfel încât să se folosească doar de tehnologie. 

Dacă intrarea lui Pluto în Vărsător reia discuțiile despre inteligența artificală, tehnologie, control pe internet și tot ceea ce ține de această zonă, Marte le și grăbește.

Daniela Simulescu îți recomandă să fii atent la ceea ce se întâmplă la nivel mondial. Până să vedem efectele acestui tranzit în plan personal, le vom vedea la un nivel înalt. 

Cei cu marcaj fix în astrograma natală vor fi cei mai afectați: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Mulți dintre liderii actuali au aceste marcaje. O dată cu intrarea lui Marte în Vărsător, aceștia vor începe să abordeze subiecte precum inovație, tehnologie, inteligența artificială. Le vor prezenta frumos, dar părțile negative nu le vom putea controla.

Energia Vărsătorului ține și de proteste. Deja ne aflăm într-o perioadă în care s-a văzut acest lucru în mai multe domenii. Acum se pot amplifica și înmulți. Marte trezește furia. 

Astrologii internaționali despre Pluto în Vărsător, de pe 21 ianuarie: ”Societatea va părea înarmată”

Cu acest tranzit, se intensifică acțiunile legate de progres, inovație, proteste și drepturi. Posibil să vedem și schimbări de legi. 

Arhetipul Vărsătorului scoate la iveală și cât de evidentă este tehnologia în viețile noastre. Depinde de noi cât control îi oferim deoarece omenirea se îndreaptă către această ramură. 

Astrologul ne spune: ”Știți unde vom duce războiul cu Marte în Vărsător? Pe telefon, pe laptop și pe diferite rețele sociale.”

Prin urmare, ne vom vărsta frustrarea în mediul online.

Dacă te-ai săturat de ceea ce ți s-a întâmplat până acum, acest tranzit îți oferă ocazia să treci la următorul nivel. Fără arhetipul Vărsătorului, nu ar fi existat progres. Nu trebuie să aștepți să-ți schimbe altcineva viața, chiar tu trebuie să fii acel om. 

Pluto în Vărsător de pe 21 ianuarie. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

Vrei o reconversie profesională? În februarie trebuie să o faci. Vrei să-ți schimbi facultatea? Acum vine momentul. Îți dorești să pleci din țară sau să te întorci? Nu mai aștepta în februarie. Îți dorești o anumită profesie, dar familia nu e de acord? Fă pasul înainte, fără să-ți fie frică. Exemplele pot continua, căci nu mai contează ce vârstă sau pregătire ai, Marte în Vărsător este aliatul tău pentru orice schimbare.

Iată aspectele pe care le face Marte în Vărsător!

Pe 14 februarie, Marte face conjuncție cu Pluto. La nivel mondial, se vor întâmpla multe lucruri interesante. O luptă pentru cine controlează mai bine masele. Mai mult decât atât, pot apărea descoperiri tehnologice uimitoare. 

Pe 22 februarie, Venus se întâlnește cu Marte în semnul Vărsătorului. Iubirea și pasiunea sunt în același semn. Pentru nativii cei mai afectați de acest tranzit, februarie va fi memorabil. 

Pe 27 februarie, Marte face careu cu Jupiter. Cele două planete vor lucruri diferite: Marte caută război, iar Jupiter militează pentru pace. Chiar dacă amândoi luptă pentru o cauză comună, nu se înțeleg. Se creează tensiuni imense.

Pe 10 martie, Marte face careu cu Uranus. Este cel mai îngrijorător aspect din timpul acestui tranzit. Uranus este planeta instabilității, a uraganului. Când cei doi sunt în careu, s-ar putea să ai impresia că lupți pentru ceva, dar tot ceea ce faci este să afectezi fără să-ți dai seama. Nu te poți baza pe nimeni și nimic. La nivel mondial, chiar dacă aveam impresia că se duc niște negocieri, s-ar putea ca fiecare lider să-și vadă de treaba lui și să încheie tot. Pot apărea incidente neprevăzute, rebele, proteste și revoluții.

Citește și Predicțiile numerologice ale lunii februarie. Previziuni și zilele norocoase pentru TOATE cifrele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Tensiuni în cuplu pentru o zodie

pixel