Marte în Taur până pe 20 iulie! Compromisuri financiare pentru o zodie
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Până pe 20 iulie, planeta acțiunii și a războiului tranzitează semnul stabil al Taurului. Iată care sunt recomandările pentru zodii!

Să facem o scurtă recapitulare. Cine este Marte? În mitologie, el este cunoscut ca Ares, zeul războiului. Marte simbolizează agresivitatea, pasiunea, ambiția și furia.

Arhetipul Taurului este asociat cu confortul, resursele și ritmul personal. Atunci când Marte tranzitează prin Taur, atenția noastră se va concentra asupra luptei pentru siguranță.

Marte nu se simte confortabil în acest semn. Lui Marte îi place furia și agresivitatea, însă semnul Taurului îi cere să fie mai temperat. Va trebui să avem răbdare și să lucrăm cu resursele pe care le avem.

Astrologul Daniela Simulescu compară influența lui Marte în Taur cu „o frână".

Rac/Ascendent în Rac

Marte se află în casa a unsprezecea, ceea ce aduce o viață socială mult mai activă. Nu doar că vei interacționa cu cei pe care îi cunoști deja, dar vei forma și legături noi. Vă motivați reciproc! Totuși, fii atent să nu creezi tensiuni în jurul tău. În plus, devii mai implicat în activism, lupți pentru o cauză importantă.

Leu/Ascendent în Leu

Tranzitul lui Marte îți aduce energie în domeniul profesional. Vei avea mai multă ambiție, chiar dacă alții se gândesc la vacanță. Ești motivat să demonstrezi și să lupți, interacționezi mai mult cu colegii. Eventualele conflicte pot să-ți scoată în evidență calitățile.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Marte tranzitează casa a noua, ceea ce îți aduce dorința de a călători, fie și în excursii scurte. Dacă nu îți îndeplinești această dorință, vei resimți frustrare. Organizează-ți vizite chiar și în localități apropiate, indiferent de vârstă sau venituri.

Lilith în Balanță. Provocări și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent până în martie 2025

Balanță/Ascendent în Balanță

Marte traversează casa a opta, legată de resursele partajate, și guvernează casa a șaptea, a relațiilor. Apar negocieri și compromisuri financiare. De exemplu, poate dorești o vacanță, dar partenerul spune că nu vă permiteți, ceea ce generează tensiuni.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

 Marte este în casa a șasea, ceea ce influențează munca, sănătatea și rutina zilnică. Deși vine vacanța, Marte te agită. Pentru a pleca liniștit, trebuie să-ți termini proiectele la timp. Apar situații neprevăzute la locul de muncă, iar planurile tale pot fi perturbate. De asemenea, conflictele cu colegii îți pot dăuna enorm.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Marte se află în casa a patra. Îți aduce evenimente legate de familie care te pot agita. Vei simți că planurile tale sunt compromise și că oamenii din jur sunt imaturi sau agresivi. Folosește acest tranzit pentru a face schimbări în casă, dar fă-o din timp pentru a evita problemele. Evită certurile.

Mercur în Leu, din 2 iulie. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Pești/Ascendent în Pești

Marte tranzitează casa a treia. Vine cu multe drumuri și chestiuni administrative de rezolvat. Vor apărea treburi gospodărești și interacțiuni cu rudele apropiate. Fii atent la drumuri și la tonul pe care îl folosești. Marte în casa a treia poate comunica direct și impulsiv, ceea ce poate crea o impresie negativă asupra celor din jur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele PATRU zodii afectate de Luna Nouă în Rac de pe 6 iulie

Pe 6 iulie, avem o Lună Nouă în semnul Racului. Cei mai...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Cum se simte partenerul infidel după ce a comis fapta. Psihoterapeut: Nu mai poți să te prefaci și să minți!

Freepik.com

Crezi că partenerul tău este îndrăgostit de altcineva? Iată cum îți poți da seama!

Sursa: pixabay.com

Horoscop IULIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie și ascendent

Freepik.com

Lună Nouă în Rac pe 6 iulie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel