Marte în Rac, până pe 4 noiembrie. Previziuni și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
De mâine, Marte părăsește semnul Gemenilor și va intra în semnul Racului.

De pe 4 septembrie, Marte, planeta acțiunii, va ieși din Gemeni și va tranzita semnul emoțiilor, cel al Racului. Acest tranzit va dura două luni, până pe 4 noiembrie.

De asemenea, Marte va și retrograda în acest semn, între 6 ianuarie și 24 februarie 2025.

Marte simbolizează războiul, lupta, forța, acțiunea, agresivitatea, energia și competiția. Pe de altă parte, Racul reprezintă stabilitatea, armonia, liniștea și resursele necesare. Fiind un semn de apă, nu este locul unde Marte se simte în largul său.

Cu Marte în Rac, ne străduim să ne protejăm familia și să menținem armonia. Totuși, presiunea de a menține pacea poate duce la acumularea frustrărilor interioare. În acest context, Marte în Rac poate aduce la suprafață nemulțumiri și conflicte care par a fi provocate de motive minore, dar care de fapt sunt rezultatul tensiunilor acumulate.

În plus, influența Nodurilor Lunare poate amplifica puterea lui Marte în Rac. Astfel, în următoarele două luni, este important să identificăm sursele noastre de nemulțumire și furie și să încercăm să le gestionăm cu atenție, pentru a evita explozia emoțională în momente nepotrivite.

Cei mai afectați de acest tranzit sunt persoanele cu planete în semne cardinale: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Aceștia ar putea fi surprinși de intensitatea emoțională adusă de Marte în această perioadă.

Marte în Rac, din 4 septembrie. Astrologul Daniela Simulescu: "O să fim precum o oală sub presiune!"

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte este guvernatorul tău, așa că schimbarea semnului va aduce și în viața ta destule evenimente. Doar că lui Marte nu prea îi place în Casa a patra, mai ales că în această zonă provoacă scandal, certuri, neînțelegeri, mai ales în sânul familiei. Așa că, în următoarele două luni, nu o să ai pace deloc nici cu părinții, nici cu celelalte rude, dar nici cu partenerul. În plus, Marte în Casa a patra creează deranj în ceea ce privește zona gospodăriei. Se strică lucruri prin casă, vrei să te muti, trebuie să repari. Sau apar certuri cu vecinii, cu proprietarii, cu oamenii din apropiere. Nici liniște interioară nu o să prea ai. Vei fi destul de agitat. 

Taur/Ascendent în Taur

Marte se duce în Casa a treia. Iese din casa a doua, așa că nu îți mai dă finanțele peste cap. Dar acum te agită mult. Vei fi precum Speedy Gonzales, un titirez permanent. Dacă ne gândim la partea pozitivă a acestui tranzit, vei avea un dor de ducă uimitor. Îți vei dori să te plimbi, să călătorești, să socializezi, să interacționezi, să comunici, să discuți, doar că, din când în când, este posibil să adopți un ton mai agresiv. Vei fi mai tendențios, te vei grăbi. De aceea, trebuie să ai mare grijă la tot ce înseamnă acte, documente de semnat. Nu ai răbdare să rezolvi situațiile mai încurcate. Stai departe de conflictele cu frații și surorile. Nu îi ațâța tu în perioada următoare. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte se mută în Casa a doua. Și, din păcate, vine cu cheltuieli la care nu te-ai fi gândit. Te ajută, poate, să mai obții anumite venituri, doar că Marte acționează precum o seceră. Așteaptă-te ca, în următoarele două luni, la cheltuieli neprevăzute, la surprize pe plan financiar și la o neliniște permanentă pe acest plan. Nu mai scapi de temeri pe planul banilor. 

Rac/Ascendent în Rac

Marte intră în semnul tău. Tie îți place liniștea, confortul, vrei să te ai bine cu toată lumea, iar în familie vrei să fie pace. Ce îi place lui Marte? Războiul. Așa că toată viața ta va fi influențată de acest tranzit. Ce recomandă astrologul când Marte intră în semnul tău? Să facă sport, să intre într-o competiție, să se zbată pentru ceva. Fiindcă dacă nu apelează la aceste trucuri, nativii Rac vor găsi motiv de harță din absolut orice subiect. Este adevărat că Marte vine cu multă încredere și cu mult curaj, cu dorința de a face lucruri noi, de a testa, de a-ți depăși limitele, dar vine și cu nerăbdare, cu irascibilitate și cu dorința de a te certa cu toată lumea. 

Leu/Ascendent în Leu

Marte în Casa a douăsprezecea nu este un tranzit care ție îți priește. Și dacă ținem cont de faptul că pe 4 noiembrie, Marte va intra în semnul tău, de unde va și retrograda, vreo jumătate de an de acum înainte, tu vei asista la niște evenimente pe care nu le poți controla. Până când Marte îți va intra în semn, astrologul te îndeamnă să faci un pas în spate. Nu încerca să exagerezi cu nimic. Ba mai mult, ai face bine să îți păstrezi energia. Pentru că Marte te va îndemna să te bagi în tot felul de situații care nu îți fac bine. Stai departe de aceste situații conflictuale, chiar de relații disfuncționale sau indisponibile. Cu Marte în această casă, trebuie să te protejezi de orice forță exterioară care îți poate dăuna. Intuiția te ajută și trebuie să o asculți. Poți crea și tot felul de invidii. 

Astrolog internațional despre tranzitul lui Marte în Rac: "Este precum un soldat pe care îl pui în bucătărie!”

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Ție îți priește acest tranzit al lui Marte în Casa a unsprezecea. Cu Marte aici, ești sufletul petrecerii oriunde ai merge. Oamenii te privesc, te urmează, te apreciază enorm, chiar daca îi și agiți puțin. Această casă discută despre oameni din jur sau prieteni apropiați, anturaj, comunități. Reușești ca pe aceștia să îi încurajezi și să îi motivezi. Ai nevoie de încredere în viitorul apropiat, iar acum, nu mai este vreme de stat. Urmează două luni în care trebuie să fii cât mai oportunist. Când apare o șansă, nu sta pe gânduri. Și nu îți pune singur bețe în roate. Primește tot ceea ce îți oferă universul. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Marte intră la tine în Casa a zecea a carierei și a statutului profesional. Pe lângă faptul că este guvernator de Casa a șaptea a relațiilor, deci aduce și neînțelegeri cu partenerul. Tranzitul lui Marte în Casa a zecea provoacă disensiuni în carieră. Dintr-o dată, vrei să fii mai șef, așa că te vei ciocni cu părerile șefilor. Te vei purta așa și cu cei din jur, mai ales cu ai tăi colegi. Este posibil să te cerți cu toată lumea. Acest tranzit va fi și în careu cu Nodurile Lunare, așa că nu vei avea nicio clipă de liniște. Există multă nerăbdare, vrei să iei decizii, iar unii dintre voi vor decide să schimbe și locul de muncă. Și o vor și face, doar că unii își vor da seama că s-au cam grăbit. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marte este guvernatorul tău, iar acest tranzit o să îți priască de minune. Între 4 septembrie și 4 noiembrie, ai ocazia să călătorești în toată lumea, cât este ea de mare. Te întorci în țară sau pleci din țară. Dai examene, începi noi forme de învățământ, accesezi alte clase sociale, alte grupuri, comunități mult mai bine văzute. Lupți foarte mult pentru drepturile tale, ești foarte activist. Principiile de viață sunt unele foarte serioase. Totuși, ai face bine să nu lupți pentru dreptatea altora. Dacă nu ți se cere ajutorul, pur și simplu nu te băga. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Acest tranzit al lui Marte în Casa a opta nu este prea bun pentru tine, fiindcă scoate la suprafață frici, angoase, scenarii, un balast pe care l-ai tot ținut ascuns. Dintr-o dată, tot ce ai ascuns poate deveni o armă împotriva ta. Așa că începe o perioadă nemaipomenită pentru a fi mai sincer cu oamenii din jurul tău, pentru a învăța să negociezi cu ei, dar pentru a învăța să și pierzi. Pot apărea conflicte legate de bani, mai ales pe banii împărțiți cu alții, taxe, moșteniri, bani împărțiți cu partenerul. Relația cu instituțiile financiare poate să devină și ea mai complicată. Totul pornește de la fricile pe care le ai și de la secretele pe care le ții și care sunt putrede.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Marte intră în Casa a șaptea. Și pentru că îl vei avea și pe Pluto retrograd în semnul tău, trebuie să ții cont de unele situații. Dacă iei decizia să te desparți în următoarele două luni, o să tot revii asupra acestei decizii. Dacă o să intri într-o relație, în schimb, nu o să fie una ușoară. Vei găsi oameni care te contrazic, te irită și te enervează. Te vor scoate din sărite, dar și din zona ta de confort. De ce? Pentru că Pluto retrograd în semnul tău vrea să te facă să ajungi, de fapt, la esența ta. Iar pentru asta, ai nevoie de multe provocări. Stai departe de decizii pe plan relațional. În schimb, Marte poate să aibă un dar în această casă. Dacă există relații blazate, în care nu te simți bine, poți să reaprinzi pasiunea și să faci ceva pentru binele cuplului.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

La tine, Marte va tranzita pentru două luni Casa a șasea. Așa că pot să apară probleme de sănătate, ale tale sau ale celor dragi. Ai face bine să îți faci de acum programări la medic, unde știi că suferi de o afecțiune. Nu le lăsa netratate, pentru că se pot agrava. Dacă nu ești atent la simptomele pe care le aduce Marte în Casa a sănătății, poți avea parte de și mai mult scandal. Pot apărea și anumite intervenții chirurgicale, mai mari sau mai mici. Vor fi și situații în care discuțiile cu colegii nu sunt dintre cele mai plăcute. Apar conflicte, neînțelegeri, multă furie în sânul echipei din care faci parte. Acest tranzit te face ori foarte leneș, ori obsesiv-compulsiv.

Pești/Ascendent în Pești

Marte tranzitează Casa a cincea. Iar acest tranzit îți aduce aminte de faptul că în viață nu trebuie doar să muncești și să te chinui. Trebuie să te mai și bucuri. Saturn este în continuare retrograd în semnul tău, dar Casa a cincea vorbește despre iubire, afecțiune, creativitate, pasiune și senzualitate. De ceea ce îți aduce ție plăcere. Cu Marte în Casa a cincea, cei care își doresc copii au parte de un moment nemaipomenit. Dacă ai deja copii, ai face bine să petreci cât mai mult timp cu ei. Pe scurt, este nevoie de cât mai multă distracție, de evenimente la care nu trebuie să spui nu. Îmbracă-te frumos, dansează, ascultă muzică, mergi la concerte, la spectacole, la festivaluri. Nu sta în casă! Pentru cei singuri, Cupidon poate să fie foarte drăguț și să vă facă cu ochiul.

Poți urmări aici emisiunea completă cu astrologul Daniela Simulescu: 

Youtube video image

Pluto din nou în Capricorn, până pe 19 noiembrie. Previziuni pentru fiecare zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Horoscop 16 septembrie 2024. Zodia care va pune gaz pe foc

Cu ce ne întâmpină astrele la început de săptămână?

Horoscop 16 septembrie 2024. O zodie va fi cu capul în nori

Care sunt recomandările zilei pentru ultimii șase...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Ce aduce Sezonul Balanței pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 octombrie

Sursă foto: Freepik

Horoscop final de an 2024. Previziunile astrale pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

freepik.com

Eclipsa de Lună de pe 18 septembrie. Revelații și schimbări pentru TOATE zodiile

Sursă foto: Freepik

Marte activează axa karmă-destin. Patru zodii vor primi lecții

pixel