Marte în Leu, de pe 20 mai. Ce oferă acest tranzit pentru Vărsător/cei cu ascendent în Vărsător?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
De pe 20 mai, Marte o să iasă din Rac, intrând în semnul Leului. Află ce presupune acest tranzit pentru Vărsător sau cei cu ascendent în Vărsător.

La data de 20 mai, Marte, planeta acțiunii, va trece din semnul stabilității, specifice Racului, în cel al pasiunii și al dramatismului, specifice Leului.

Astfel, putem spune că o să avem creativitatea la cote imense. Dar, atunci când vom dori să obținem ceva, o să apelăm de fiecare dată la narcisism.

Mai mult, încrederea o să fie arma noastră cea mai de preț. Dar, trebuie să fim atenți, pentru că tranzitul lui Marte în Leu predispune și la intransigență.

Astrologul Daniela Simulescu ne spune că acest tranzit îi place foarte mult în 2023.

Se va petrece între 20 mai și 10 iulie. Să ne amintim că Marte îl reprezintă pe Ares, deci vorbim despre zeul războiului, al curajului, al virilității și al pasiunii. Totodată, când vorbim despre Marte, avem în vedere toată această zonă de motivație, de ceea ce ne face să acționăm.

Atunci când discutăm despre Leu, vorbim despre ideea de a primi lumină, respect și validare. Dar și despre dramatism, orgoliu, creativitate, generozitate, puterea de a da viață. 

Cu Marte în Leu, suntem cei mai buni manageri, dar și cei mai buni actori. Cei mai întreprinzători, dar și cei mai orgolioși și cei mai intransigenți. Vom fi și cei mai iubăreți, dar și cei mai focoși.

Va intra și Venus în Leu în curând, pe data de 5 iunie, așa că va fi un început de vară spectaculos!

Tranzitul lui Marte în Leu pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

La tine, Marte își va începe tranzitul în Casa a 7-a. Și, oarecum, va da tonul verii. Să ne aducem aminte că Marte înglobează tot ceea ce ține de pasiune, dar și de conflict, senzualitate, irascibilitate. Pentru că va intra în Casa a 7-a, cei singuri vor dori să cunoască toată planeta, dacă s-ar putea, iar cei care sunt într-o relație, își pot da seama că s-au cam plictisit și au nevoie să se mai întâmple lucruri în viața lor.

Bineînțeles, nu se vor duce și vor spune asta direct partenerului. Ci doar se vor supăra și le vor scoate ochii celorlalți. Însă acestea sunt, de fapt, doar pretexte. În spate, se află alte cauze. Dar cu greu se ajunge la ele, pentru că oamenilor le este greu să spună ceea ce simt cu adevărat.

Cu Marte în această casă mai apar conflicte, disensiuni dure, tensiuni, negocieri. Însă acest Marte își dorește să fii conștient de propria ta valoare și să atragi oameni în jurul tău conform valorilor tale. Nu trebuie să intri într-o relație doar că trebuie, ci pentru că acea persoană este pe placul tău. Să nu faci compromisuri.

Pe lângă planul relațional, s-ar putea să ai și o dragoste de-o vară. Cert este că noul sezon va fi incendiar, mai ales că și Venus va intra în Casa a 7-a în iunie, unde va și retrograda.

O să ai nevoie să îți încarci bateriile după această vară. Și chiar dacă nu apar disensiuni în relație, se recomandă să discuți cât mai mult cu partenerul și să faci planuri pe termen lung, dacă se poate.

Gândește-te și că la tine, Marte este guvernator și de Casa a 10-a. Deci, ar fi bine să nu duci problemele de la serviciu acasă și nici invers. Ai mai multă grijă și la negocierile de la locul de muncă.

Citește și: Marte în Leu, de pe 20 mai. Ce oferă acest tranzit pentru Capricorn/cei cu ascendent în Capricorn?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Norocul se schimbă pentru PATRU zodii

Pe 26 mai, Jupiter intră în semnul Gemenilor, unde va...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite

Horoscop Lună Plină. Previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Horoscop Lună Plină. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Mai puține pretenții pentru o zodie

Freepik.com

Previziuni astrale. Ce lecții aduce Lordul Karmei pentru Taur, Rac, Leu, Balanță, Săgetător și Capricorn

pixel