Marte în Leu, de pe 20 mai. Ce oferă acest tranzit pentru Săgetător/cei cu ascendent în Săgetător?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
De pe 20 mai, Marte o să iasă din Rac, intrând în semnul Leului. Află ce presupune acest tranzit pentru Săgetător sau cei cu ascendent în Săgetător.

Din 25 martie, Marte și-a început tranzitul în Rac, unde va rămâne până la 20 mai. Până atunci, avem ocazia să construim ceva. 

La data de 20 mai, Marte, planeta acțiunii, va trece din semnul stabilității, specifice Racului, în cel al pasiunii și al dramatismului, specifice Leului.

Astfel, putem spune că o să avem creativitatea la cote imense. Dar, atunci când vom dori să obținem ceva, o să apelăm de fiecare dată la narcisism.

Mai mult, încrederea o să fie arma noastră cea mai de preț. Dar, trebuie să fim atenți, pentru că tranzitul lui Marte în Leu predispune și la intransigență.

Astrologul Daniela Simulescu ne spune că acest tranzit îi place foarte mult în 2023.

Se va petrece între 20 mai și 10 iulie. Să ne amintim că Marte îl reprezintă pe Ares, deci vorbim despre zeul războiului, al curajului, al virilității și al pasiunii. Totodată, când vorbim despre Marte, avem în vedere toată această zonă de motivație, de ceea ce ne face să acționăm.

Atunci când discutăm despre Leu, vorbim despre ideea de a primi lumină, respect și validare. Dar și despre dramatism, orgoliu, creativitate, generozitate, puterea de a da viață. 

Cu Marte în Leu, suntem cei mai buni manageri, dar și cei mai buni actori. Vom fi cei mai întreprinzători, dar și cei mai orgolioși și cei mai intransigenți. Vom fi și cei mai iubăreți, dar și cei mai focoși.

Va intra și Venus în Leu în curând, pe data de 5 iunie, așa că va fi un început de vară spectaculos!

Tranzitul lui Marte în Leu pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Ei bine, Marte va intră acolo unde îți priește cel mai mult - în Casa a 9-a. Pe de altă parte, este posibil să aducă diferențe de opinie foarte puternice, dar și discuții referitoare la cine are dreptate și cine nu. De asemenea, s-ar putea să te răzvrătești împotriva credinței pe care ai avut-o până acum. Facem referire în special la nativii care au fost mai religioși.

S-ar putea să se întâmple anumite lucruri în perioada următoare și să nu îți convină atât de mult poate biserica la care mergi sau duhovnicul pe care îl ai. Sau din contră, poate că nu ai fost deloc în această zonă religioasă și vei observa că te îndrepți către credință, ca să vezi lucrurile și dintr-o altă perspectivă.

Cu Marte în Casa a 9-a, îți dorești să călătorești mult, să te plimbi pe cât se poate. Chiar dacă nu îți ajung banii să mergi peste mări și țări, poți să vizitezi pur și simplu un alt oraș, o altă localitate. Este nevoie ca până pe 10 iulie, să te pui în mișcare.

Marte în această casă aduce dor de ducă! Se simte cel mai bine la drum. De asemenea, Marte vrea că atunci când călătorește, să și învețe. 

Dacă ai examene, este o perioadă nemaipomenită. Dar atenție, că discuțiile cu profesorii nu vor fi dintre cele mai plăcute, pentru că Marte îți aduce un soi de neliniște și tinzi să fii băgăcios.

O să dai senzația că știi tu mai bine ca ceilalți sau ca profesorii tăi.

Nu în ultimul rând, lupta pentru ideologie, pentru filosofie și principiile de viață se schimbă. Fiindcă o să simți nevoia să le demonstrezi altora ce știi. 

Marte vine cu multe daruri! Cu nevoia de a te educa, cu nevoia de cunoaștere, dar și cu furie în toate aceste zone. Așa că fii atent cum le gestionezi până în luna iulie.

Poți să vezi și: Marte în Leu, de pe 20 mai. Ce oferă acest tranzit pentru Scorpion/cei cu ascendent în Scorpion?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel