Marte în Leu, de pe 20 mai. Ce oferă acest tranzit pentru Fecioară/cei cu ascendent în Fecioară?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
De pe 20 mai, Marte o să iasă din Rac, intrând în semnul Leului. Află ce presupune acest tranzit pentru Fecioară sau cei cu ascendent în Fecioară.

La data de 20 mai, Marte, planeta acțiunii, va trece din semnul stabilității, specifice Racului, în cel al pasiunii și al dramatismului, specifice Leului.

Astfel, putem spune că o să avem creativitatea la cote imense. Dar, atunci când vom dori să obținem ceva, o să apelăm de fiecare dată la narcisism.

Mai mult, încrederea o să fie arma noastră cea mai de preț. Dar, trebuie să fim atenți, pentru că tranzitul lui Marte în Leu predispune și la intransigență.

Astrologul Daniela Simulescu ne spune că acest tranzit îi place foarte mult în 2023.

Se va petrece între 20 mai și 10 iulie. Să ne amintim că Marte îl reprezintă pe Ares, deci vorbim despre zeul războiului, al curajului, al virilității și al pasiunii. Totodată, când vorbim despre Marte, avem în vedere toată această zonă de motivație, de ceea ce ne face să acționăm.

Atunci când discutăm despre Leu, vorbim despre ideea de a primi lumină, respect și validare. Dar și despre dramatism, orgoliu, creativitate, generozitate, puterea de a da viață. 

Cu Marte în Leu, suntem cei mai buni manageri, dar și cei mai buni actori. Vom fi cei mai întreprinzători, dar și cei mai orgolioși și cei mai intransigenți. Vom fi și cei mai iubăreți, dar și cei mai focoși.

Va intra și Venus în Leu în curând, pe data de 5 iunie, așa că va fi un început de vară spectaculos!

Tranzitul lui Marte în Leu pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Jupiter este în Casa a 9-a, iar Marte va intra curând în Casa a 12-a. Dacă vrei să îți fie bine până pe 10 iulie, ai face bine să nu stai prea mult pe acasă, ci să te plimbi! Fiindcă Jupiter în Casa a 9-a predispune la plecări, iar Marte în Casa a 10-a poate aduce un exil.

Așadar, orice vacanță în această perioadă este, in mod clar, binevenită! Deși poți merge și în locuri sau destinații mai gălăgioase, astrologul îți recomandă ca, odată cu acest tranzit, să pui mai mult accent pe locurile liniștite, unde poți să îți încarci bateriile și să te umpli de energie.

Totodată, cu Marte în Casa a 12-a până pe 10 iulie, este cunoscută deviza: "Taci și faci". Nu este momentul să ieși în față, să îți spui punctul de vedere. Dacă ți se dă ceva de făcut, trebuie doar să faci.

Pe urmă, când Marte va intra în semnul tău, de pe 10 iulie încolo, poți să și spui ce simți, dar până atunci, ar fi bine să stai în banca ta, să te rogi, să meditezi, să te retragi și să petreci cât de mult timp se poate departe de ochii lumii.

Nu este nici cazul să interacționezi cu foarte multe persoane cu Marte în această casă. În plus, dacă ești singur, va exista o tendința cumplită către relații indisponibile. Iar dacă te implici totuși în ele, ar fi bine să o faci cu multă răspundere. Și nu te vinde ieftin.

Nu oferi putere oamenilor care sunt invidioși pe tine și nu atrage și alte antipatii. 

Ai grijă atât la sănătatea ta, cât și la a celor dragi.

Vezi și: Marte în Leu, de pe 20 mai. Ce oferă acest tranzit pentru Leu/cei cu ascendent în Leu?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel