Marte în Leu, de pe 20 mai. Ce oferă acest tranzit pentru Balanță/cei cu ascendent în Balanță?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
În curând, Marte părăsește semnul Racului și intră în cel al Leului. Iată ce aduce acest tranzit pentru nativii Balanță sau cei cu ascendent în Balanță!

La 25 martie, Marte și-a început tranzitul în Rac, unde va sta până pe 20 mai. Deci, până atunci, avem ocazia să construim ceva. 

La data de 20 mai, Marte, planeta acțiunii, va trece din semnul stabilității, specifice Racului, în cel al pasiunii și al dramatismului, specifice Leului.

Așadar, putem afirma faptul că o să avem creativitatea la cote imense. Dar, atunci când vom dori să obținem ceva, o să apelăm de fiecare dată la narcisism.

De altfel, încrederea o să fie arma noastră cea mai de preț. Însă, trebuie să avem grijă, pentru că tranzitul lui Marte în Leu predispune și la intransigență.

Astrologul Daniela Simulescu ne spune că acest tranzit îi place foarte mult în acest an.

Se va petrece între 20 mai și 10 iulie. Să ne amintim că Marte îl reprezintă pe Ares, deci vorbim despre zeul războiului, al curajului, al virilității și al pasiunii. Totodată, când vorbim despre Marte, avem în vedere toată această zonă de motivație, de ceea ce ne face să acționăm.

În plus, atunci când discutăm despre Leu, vorbim despre ideea de a primi lumină, respect și validare. Dar și despre dramatism, orgoliu, creativitate, generozitate, puterea de a da viață. 

Cu Marte în Leu, suntem cei mai buni manageri, dar și cei mai buni actori. Vom fi cei mai întreprinzători, dar și cei mai orgolioși și cei mai intransigenți. Vom fi și cei mai iubăreți, dar și cei mai focoși.

Va intra și Venus în Leu în curând, pe data de 5 iunie, așa că va fi un început de vară spectaculos!

Tranzitul lui Marte în Leu pentru Balanță/Ascendent în Balanță

În primul rând, trebuie să ne gândim la un lucru. Pentru tine, Marte este guvernator de Casa a 7-a. Ori el se va duce în Casa a 11-a. Oarecum, toate relațiile tale personale se vor duce în Casa a 11-a.

Iar această casă ne vorbește despre viitorul apropiat. Acest tranzit al lui Marte, de pe 20 mai, până pe 10 iulie, te face să te gândești ce mai vrei să faci cu relația în care te afli. Dacă doar o lași să existe și să treacă timpul de la sine, nu o să fie bine deloc.

De ce? Pentru că, odată cu tranzitul lui Marte, acesta aduce și puțină luptă și război, dar și furie. Deci, este important să te gândești la aceste planuri pentru viitorul apropiat, dar și la unde găsești posibili parteneri, pentru că, dacă nu ești într-o relație, Casa a 11-a vorbește foarte mult și despre anturaj, prieteni, comunități sau de locuri unde poți cunoaște oameni dintr-un grup mare.

Cu Marte în Casa a 11-a, s-ar putea să te afli în multe situații în care să creezi oarece disensiuni în cercul tău de prieteni. Poți să vii cu o părere, o opinie sau cu un eveniment și să te întâlnești cu un perete pus de ceilalți. Cel mai probabil, nu vor fi de acord cu ceea ce vrei tu.

Așa pot apărea discuții, mult freamăt. O să ai des senzația că oamenii se supără pe tine, că nu te înțeleg sau că sunt pur și simplu răutăcioși. 

Pe de altă parte, vei avea și capacitatea de a strânge oameni și să îi împingi pe toți de la spate.

O să ai parte de un tranzit bun, mai ales că și Venus, guvernatoarea ta, va fi tot în Casa a 11-a. 

Citește și: Marte în Leu, de pe 20 mai. Ce oferă acest tranzit pentru Fecioară/cei cu ascendent în Fecioară?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel