Poziția lui Marte în harta ta natală dezvăluie mai mult decât te aştepţi despre viaţa ta sexuală
Autor: astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Îți cunoști semnul Solar, dar știi în ce semn este Marte în harta ta natală? Marte este considerată o planetă personală, ceea ce înseamnă că energia sa este proeminentă în personalitatea ta exterioară. În mitologia antică, Marte era zeul războiului, iar în astrologie, planeta reprezintă unitatea noastră (da, inclusiv apetitul sexual), ambiția, pasiunea și energia.

Semnul unde se afla Marte în momentul nașterii s-ar putea să nu se potrivească cu semnul Solar, deși este posibil. Semnul tău solar este determinat după poziţia Soarelui în zodiac când te-ai născut. La fel se procedează şi cu celelalte planete din astrogramă. Deşi este o exprimare forţată să spunem "semnul lui Marte / Venus / Pluto", semnele zodiacale în care se află aceste planete sunt o influenţă semnificativă.

Marte este planeta care guvernează semnul profund emoțional al Scorpionului și liderul de foc al zodiacului, Berbecul. În limbaj astrologic, spunem că este "acasă/în domiciliu" când este în aceste două semne, ceea ce înseamnă că este capabil să se exprime pe deplin cu ușurință. De asemenea, se află în ceea ce astrologii numesc poziția sa „exaltată” (adică expresia sa este deosebit de puternică) în semnul structurat și puternic al Capricornului.

Marte este una dintre planetele cu mișcare mai rapidă și are nevoie de aproximativ doi ani pentru a trece prin întregul zodiac. Aproximativ doi ani este, de asemenea, cât de des experimentezi o aşa numită "întoarcere a lui Marte", când Marte se întoarce acolo unde era când te-ai născut. O informare asupra întoarcerii lui Marte în harta natală îţi poate oferi o perspectivă asupra a ceea ce te va mâna în viaţă şi unde vei lua măsuri.

Înțelegerea poziției lui Marte în astrograma ta îţi poate oferi o perspectivă asupra modului în care îţi desfășori activitatea și a ceea ce ai nevoie pentru a te simți motivat. Aceste cunoștințe te pot ajuta să îţi sporeşti energia și să îţi ușureze viața. În cazul în care nu ştii unde se afla Marte când te-ai născut, poţi folosi un calculator gratuit, online. De asemenea, poţi citi în ce mod se manifestă Marte în fiecare semn al zodiacului, în special în viaţa ta amoroasă.

Influenţa lui Marte în fiecare semn

MARTE ÎN BERBEC

Marte se află la potenţialul său maxim în semnul de foc al Berbecului. Nu ai nicio problemă să te simți energizat și motivat. Îţi urmezi obiectivele cu pasiune și vigoare. Antrenamentul este a doua natură pentru tine și ai multă rezistență în dormitor.

MARTE ÎN TAUR

Planeta acțiunii se află în ceea ce se numește în detrimentul ei în zodia Taurului, deoarece Taurul este semnul opus al Scorpionului (pe care Marte îl conduce). Nu intra în panică! Aceasta înseamnă doar că acționezi într-un mod mai puțin intens și mai armonios. De obicei, nu ești agresiv în scopurile tale și preferi să te bucuri de lucruri frumoase.

MARTE ÎN GEMENI

Acesta este cel mai vorbăreț dintre toate semnele lui Marte. Gemenii sunt semnul care guvernează comunicarea, logica, discuția, așa că a vorbi despre acțiunile tale este cel mai bun mod de a te organiza. De asemenea, ai tendința de a fi mai sociabil, preferând varietatea persoanelor cu care te conectezi.

MARTE ÎN RAC

Racul este ceea ce se numește poziția de cădere a lui Marte, pentru că este semnul opus al Săgetătorului, în care Marte este exaltat. Nu îţi face griji - nu este neapărat un lucru rău. Marte nu este asertiv aici, iar acest lucru poate înmuia energia intensă a planetei. Ești genul care se gândește la sentimentele altora înainte de a vorbi sau acţiona. Ai nevoie de timp pentru a-ţi rezolva emoțiile, iar stabilirea unor limite ferme cu ceilalți te poate ajuta să duci o viață mai productivă.

MARTE ÎN LEU

Prosperi din a te distra și a-i distra pe alții. Eşti mânat de exprimarea de sine, iar copilul tău interior se arată în momentele tale fericite. Nu iei totul prea în serios. Persoanele care au Marte în Leu tind să aibă încredere, carismă şi pot fermeca pe oricine.

MARTE ÎN FECIOARĂ

Această poziţie a lui Marte se referă la atenție la detalii. Fecioara este un semn de pământ mutabil care tinde spre perfecțiune în tot ceea ce face. Acționezi constant și cu acuratețe, cu o abordare practică și raționalizând următoarea mișcare. Vrei să fii bun la toate, inclusiv în dormitor.

MARTE ÎN BALANȚĂ

Marte în Balanță este în detrimentul său, adică se află în afara zonei sale de confort (pentru că este semnul opus Berbecului). Din nou, nu este un lucru rău! Marte în Balanță arată o latură mai iubitoare de estetic și mai echilibrată a planetei de foc. Tinzi să păstrezi pacea și armonia în jurul tău înainte de a lua măsuri. Când vine vorba de dragoste, preferi potențialii parteneri care arată bine la brațul tău.

MARTE ÎN SCORPION

Să ai o viaţă sexuală activă nu este o problemă pentru tine, mai ales că Scorpionul guvernează sexul și Marte este acasă în această zodie. Această plasare a lui Marte aduce intuiție, tact și strategie. Scorpionul este un semn fix, iar oamenii cu Marte în Scorpion au putere de rezistență şi odată ce te hotărăști să faci ceva, mergi până la capăt. Superficialul nu este pentru tine - există întotdeauna dorința de a merge mai adânc.

MARTE ÎN SĂGETĂTOR

Aceasta este cea mai optimistă poziție a lui Marte! Oamenii cu Marte în Săgetător au pasiune şi dorinţă de a profita la maximum de viață. Acesta este tipul de energie care te face să vrei să călătoreşti în lume și să culegi fragmente de înțelepciune pe parcurs. Ai tendința de a avea atât de multe idei mari încât uiți uneori detaliile. De asemenea, reprezintă intelectualitate.

MARTE ÎN CAPRICORN

Eşti strategic, diligent și structurat și ai capacitatea de a conduce cu stabilitate. În Capricorn, Marte se află în poziția sa exaltată. Energia Capricornului îţi oferă nevoia de a fi în control și de a nu exprima pasiunea la fel de vizibil. Pentru tine, strategia "lent și constant" este câștigătoare. Dar în spatele feței tale de poker, ai dorința și răbdarea de a reuși pe termen lung.

MARTE ÎN VĂRSĂTOR

Marte în Vărsător nu se conformează normelor societății. Oamenii cu Marte în acest semn Marte aruncă așteptările celorlalți pe fereastră înainte de a lua măsuri. Probabil cauți modalități de a-i ajuta pe alții prin acțiuni umanitare. Această energie neobișnuită a Vărsătorului se aplică și sexualității tale. Cu cât mai experimental, cu atât mai bine!

MARTE ÎN PEŞTI

Oamenii cu Marte în Pești tind să-și folosească emoțiile pentru a lua următoarea decizie. Nu ești un semn agresiv al lui Marte, deoarece preferi să mergi cu fluxul și să vezi unde te duce inspirația. Cu siguranță ai nevoie de o ieșire creativă. De asemenea, găsești plăcere în fantezia și evadarea sexului.

sursa: cosmopolitan.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel