Marte în Gemeni, avertisment clar pentru aceste zodii! Peștii se ceartă pe moșteniri, iar Capricornii au dispute la muncă
Autor: astrosens Team
Data publicării:
  Marte, această planetă denumită după zeul războiului din mitologia greacă, a intrat în zodia Gemeni pe 20 August 2022 și va sta acolo până în 25 Martie 2023. Astrologul Daniela Simulescu avertizează care sunt zodiile pasibile de certuri și discuții în această perioadă.       

În mitologie, Marte este sinonim cu zeul războiului, de aici și asocierea planetei cu acțiunea, aruncatul în luptă cu capul înainte și a agresivității și a curajului. Tranzitul lui Marte în Gemeni a început pe 20 August și va tot continua până în 2023, mai precis până în 23 Martie. În tot timpul acesta ne putem aștepta la o serie de schimbări atât în plan mondial, cât și pe cel personal. 

Pe de altă parte, Gemenii simbolizează comunicarea alături de punerea în practica a tot ceea ce învățăm. Ne așteptăm deci la un tranzit interesant, care va provoca domeniul comunicării, al reconversiilor profesionale chiar, dar care poate provoca și certuri și discuții pentru anumite semne zodiacale. 

Nehotărâre, dar și idei noi și soluții salvatoare 

Dacă în Taur Marte a adus schimbări pe plan fiscal și a zguduit cu decizii nu tocmai ușor de digerat pentru mulți dintre noi, odată cu intrarea sa în Gemeni găsim și soluțiile pentru a face să fie bine. În următoarele luni căutăm deci soluții pentru a ne păstra buzunarele intacte în urma schimbărilor petrecute în tranzitul trecut. 

Sunt favorizați cei care caută variante și chiar se lansează în mai multe lucruri deodată pentru a vedea care merge mai bine. Comunicarea, alianțele și parteneriatele sunt cuvinte la ordinea zilei pentru acest tranzit. 

Peștii au probleme cu bunurile moștenite 

Unul dintre semnele astrologice afectat de Marte în Gemeni este reprezentat de Pești. Casa a 4-a, a familiei, locuinței și a refugiului interior poate provoca discuții neplăcute și chiar certuri destul de serioase pentru acești nativi. Avertismentul vine în special pe partea de patrimoniu personal, a pâmânturilor, a caselor, neînțelegeri cu actele, moștenirile. Toate acestea vă perturbă zen-ul și liniștea personală și provoacă stres. Astrele sfătuiesc pe Pești să evite conflictele inutile pe aceste domenii.

Capricornii se ceartă la birou 

O altă zodie în pericol de a fi șifonată de tranzitul lui Marte în Gemeni în această perioadă este Capricornul. Marte vine aici să corecteze un stil de viață care nu îi mai este prielnic nativului. Combinat cu apetitul planetei pentru ceartă și război, se lasă cu certuri și conflicte în zona serviciului. Disputele cu colegii și întâmplările mai putin plăcute la serviciu vor fi la ordinea zilei, iar mulți dintre voi veți simți nevoia de a intra într-o competiție cu colegii. Astrele vă sfătuiesc să cântăriți foarte bine dacă merită osteneala. 

Săgetătorii rup relații 

Un avertisment vine și pentru Săgetători, zodie de foc. Marte atrage aici certuri, ruperi de relații, dar și predispoziție catre relații pasagere care azi sunt, maine au dispărut. Instabilitatea este cuvântul cheie pentru Săgetători în această perioadă și vor trebui să aibă grijă maximă, inclusiv în ceea ce privește eventualele procese. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie se va gândi doar la bani!

pixel