Marte în Gemeni, 20 august 2022-25 martie 2023: „tărâmul tuturor posibilităților”
Autor: , Astrosens Team | Dată: 16 aug 2022, 12:40
Marte, cunoscut și ca Micul Malefic, zeul războiului sau soldatul care se aruncă în luptă, intră în semnul curiozității și al diversității, al comunicării și al învățării. Astrologul Daniela Simulescu ne aduce detalii despre acest tranzit deosebit de interesant și extins ca timp, având în vedere că va fi afectat și de o retrogradare. 

Intrarea lui Marte în semnul Gemenilor de pe 20 august 2022 este un eveniment care chiar va veni cu schimbări. Își va pune amprenta pe viața noastră personală, însă vom observa lucruri și la nivel mondial. Marte rămâne în Gemeni între 20 august și 25 Martie 2023, având o perioadă de retrogradare între lunile octombrie și ianuarie. Fiind o planetă personală, vom resimți mai puternic acest tranzit. 

Marte este un simbol pentru acțiune, curaj, agresivitate, furie, pasiune, e precum un combustibil care ne pune motorul în mișcare, e motivația din spatele acțiunilor noastre. De multe ori, oamenii nu reacționează în funcție de zodia lor, ci de cum îl au pe Marte în harta natală.  

Pe de altă parte, energia Gemenilor este guvernată de Hermes, zeul comerțului, al drumurilor, transporturilor, al comunicării. Gemenii simbolizează comunicarea în primii ani de viață, cea însoțită și de punerea în practică a ceea ce învață, dar și de încercarea mai multor căi, diversificare și schimbare. 

Arma noastră în toată această perioadă va fi cuvântul, vorba, ideea!

Dacă Marte în Taur a adus decizii în zona fiscală, a venit cu tot felul de legi pe taxe, impozite și anumite hotărâri nu tocmai confortabile, Marte în Gemeni se va ocupa de cum anume să le „ocolească”, dar să rămâne în legalitate, cum anume să facă să fie bine, să împace și capra și varza. Așadar, în următoarele șapte luni, toți ne vom gândi cum anume să facem astfel încât să nu suferim de pe urma anumitor hotărâri care ne-ar putea afecta viața, afacerile, buzunarele. Vom fi mereu marcați de ideea „ne descurcăm” și de modul de operare „zic ca tine, fac ca mine”.

E un moment fantastic de bun pentru cei care au nevoie de o reconversie profesională, pentru cei care vor să învețe și să se dezvolte într-un domeniu diferit atât timp cât după ce învață merg și pun în practica teoria primită. 

Comunicarea va fi mai eficientă și se va învârti în jurul lui „CUM SĂ”. Cum să fac să rezolv, cum să găsesc soluții, cum să câștig mai mulți bani și așa mai departe. După cum spuneam, energia Gemenilor iubește curiozitatea, așadar ea diversifică, schimbă, încearcă. Putem să ne lansăm în mai multe direcții, să vedem ce idei de afaceri ne-ar putea veni și să „ciupim” câștiguri din mai multe părți. 

E posibil să existe o stare de nehotărâre, de indecizie. Nu știm ce se întâmplă, nu mai suntem atât de siguri pe o anumită tendință și începem cu „stai să vedem”, cântărindu-ne alternativele. Marte în Gemeni este bun și pentru comunități, pentru cei care au nevoie să își găsească cercul social potrivit din care să facă parte. 

În ceea ce privește sistemul de învățământ, lucrurile nu vor sta prea bine deoarece va fi extrem de multă mișcare acolo, decizii luate în mod haotic, confuzie, iar nimeni nu va înțelege deloc ce se întâmplă. 

Așadar, este momentul propice pentru a învăța, a fi autodidact dacă se poate și a practica apoi, jonglând cu informațiile câștigate pe care să le aruncăm apoi în mai multe direcții. 

Cuvintele-cheie ale tranzitului: schimbare, curiozitate, alternative, dar și drumuri, multă comunicare, alianțe, parteneriate.

Aspectele pe care le face Marte în timpul tranzitului său în Gemeni 

1 septembrie – sextil cu Jupiter

Este un moment bun să începem o schimbare, să diversificăm.

28 septembrie – trigon cu Saturn

Tot ce am început în septembrie o să își arate roadele.

12 octombrie – careu cu Neptun

Înșelăciune, dezamăgire, fake-news.

30 octombrie - începe retrogradarea 

Dar reface și careul cu Neptun, ceea ce va duce la o confuzie generală. 

28 noiembrie - reface trigonul cu Saturn

12 ianuarie - reia mersul direct

15 martie - face din nou careul cu Neptun

Acest tranzit al lui Marte în semnul Gemenilor îi va afecta cel mai tare pe cei cu marcaj mobil în astrogramă, mai precis: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele mai noi articole

Top citite
sursă foto: Pixabay.com

„Va fi doar VINA TA dacă până pe 28 octombrie nu se întâmplă și ceva bun în viața ta”. Ultima șansă a lui Jupiter în Berbec

sursă foto: Pixabay.com

Venus în Balanță, previziuni și daruri pentru toate Zodiile. Unde să cauți frumusețea din viața ta

sursă foto: Pixabay.com

Află care este citatul Zodiei tale. Motivație, bucurie și gânduri care ne pot face ziua mai bună

sursă foto: Freepik.com

Ceres în Fecioară până pe 19 decembrie 2022. Vremea lui „AOLEU” și din ce temeri să mai tai. Sfaturi practice de la astrologul Daniela Simulescu. VIDEO

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?