Marte în Casa a II-a: abordări riscante în gestionarea banilor și cheltuieli impulsive
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Iată cum sunt nativii care au Marte în Casa a doua în astrogramă.

Ce știm despre Marte, din punct de vedere astrologic?

Ei bine, Marte definește energia și acțiunea. Reprezintă impulsurile pe care le avem, precum și determinarea. Într-o astrogramă, Marte poate să ne arate nivelul de motivare, energie și dorință de acțiune.

De asemenea, Marte este impulsul de a ne lupta pentru ceea ce ne dorim, fiind asociat și cu pasiunea și dorința. Poziția lui Marte într-un horoscop natal poate să indice și anumite dificultăți în gestionarea furiei sau a frustrărilor. 

Nu în ultimul rand, Marte discută și despre inițiativă și curaj. O poziție puternică a lui Marte într-o hartă natală poate însemna că acel nativ este foarte hotărât să își urmeze dorințele, dar și să își asume riscuri, ca să își atingă scopurile.

Cum descriem Casa a doua în astrologie?

Casa a doua este Casa banilor și a resurselor. Aici găsim modul în care un nativ își gestionează resursele, valorile personale, dar și capacitatea de a câștiga bani. Tot aici putem afla modul în care o persoană își câștigă banii, dar și relația pe care o are cu bunurile materiale.

Casa a doua este legată și de proprietăți, bunuri imobiliare sau alte bunuri tangibile. Aceasta discută și despre talente, potențial și valoare. Când planetele tranzitează Casa resurselor, înseamnă că pot fi schimbări ale stimei de sine sau schimbări referitoare la resurse. Această casă arată și ce câștigam, dar și ce cheltuim.

Venus în Casa a II-a: Aprecierea pentru lux și frumusețe

Cum interpretăm Marte în Casa a doua într-o hartă natală?

Marte aduce o energie puternică și multă determinare când vine vorba de bani. Un asemenea nativ este foarte încrezător și dorește să își atingă obiectivele pe plan financiar. Mai mult, este capabil de eforturi serioase ca să ajungă unde își dorește.

În schimb, Marte în Casa a doua într-o astrograma poate înseamna o abordare mai agresivă sau mai riscantă în ceea ce privește finanțele. Daca ai acest aspect în hartă, tinzi să riști mult sau să îți asumi provocări financiare care nu sunt de dorit.

Tot Marte aduce și multă competiție când vine vorba de bani. Nativul cu acest aspect în hartă va căuta constant modalități să își crească veniturile.

Marte în Casa a doua aduce și tendința de a fi impulsiv în ceea ce privește cheltuielile. Poți fi risipitor și să faci achiziții din impuls, fără să te gândești prea mult înainte.

Oamenii cu Marte în Casa a doua vor să fie independenți din punct de vedere financiar. Vor să câștige proprii bani și nu așteaptă nimic de la alții.

În final, cei cu Marte în Casa a doua se pot certa pentru bani. Să nu uitam că Marte este asociat și cu conflictul, așa că pot apărea tensiuni legate de domeniul finanțelor. Așa că se impune puțină grijă.

Îți sugeram să vezi și: Marte în Casa I: Hotărâre și multă determinare în atingerea obiectivelor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Mercur în Casa a XI-a sau gândire orientată spre comunitate

Ce înseamnă acest aspect la tine în harta natală?


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu o nevoie de validare

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Compromisuri pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Mercur intră în Taur. Ce aduce pentru fiecare zodie/ascendent până pe 3 iunie

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Dezinformare pentru o zodie

pixel