Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
De mâine și până pe 9 iunie, Marte va fi în semnul Berbecului. Iată previziunile pentru fiecare zodie și ascendent.

De pe 30 aprilie și până pe 9 iunie, Marte va fi în tranzit în primul semn al zodiacului. Cei mai afectați de acest tranzit vor fi nimeni alții decât nativii care au marcaj cardinal în hărțile natale, deci Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Acest tranzit ne va aduce mai mult curaj și energie, dar și un început nou. Marte este zeul războiului sau Micul Malefic. Pe lângă energie și curaj, va aduce și furie în viețile noastre, dar și tensiuni la nivel internațional. Suntem datori să gestionăm aceste emoții într-o manieră sănătoasă. 

Ce mai aduce Marte în Berbec? Luptă, ruptură, grabă, pasiune, ciocnire. Este rapid și foarte hotărât. Să nu uităm că Berbecul înseamnă energie și determinare, precum și multă inițiativă.

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Este clar că tu vei fi protagonist. Marte îți aduce mult curaj, încredere, vitalitate din plin. Pe lângă aspectele pozitive, trebuie să luăm în calcul și venerabilitățile. Așa că Marte va fi responsabil și pentru furie, scandal, agresivitate. Tu trebuie să stai cât mai departe de conflicte și să faci sport, ca să faci ceva bun din această furie. Vezi aici previziunile complete pentru Berbec.

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

Nu o să fie un tranzit prea plăcut cu Marte în Casa a douăsprezecea. Până pe 9 iunie, când Marte va intra în semnul tău, ocupă-te cât mai mult de sănătate și stai departe de oamenii care îți vor răul. De asemenea, ai face bine și să te ții departe de chestiuni ilegale sau de simple vicii. Nu trăi în trecut, ci bucură-te de prezent și axează-te pe viitor. Vezi aici previziunile complete pentru Taur.

Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Acest tranzit te ajută și te transformă într-o persoană foarte sociabilă. Cu Marte în Casa a unsprezecea, o să ai mai multă încredere în viitorul apropiat. Îți dorești să evoluezi, dar pentru acest lucru ai nevoie de vizibilitate și de popularitate. Conectează-te cu oameni, cu persoane noi. Ai nevoie de o rețea socială puternică, dar nu ne referim la partea online. Vezi aici previziunile complete pentru Gemeni.

Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

Fiind un semn cardinal, ești printre cei afectați de acest tranzit. Marte, simbol al curajului și furiei, va străbate Casa a zecea în astrograma ta, care guvernează cariera, statutul social și relația cu autoritățile. S-ar putea să te confrunți cu conflicte cu părinții sau cu alte figuri importante din viața ta. De asemenea, poți avea dispute cu superiorii, iar modul tău de a comunica sau de a da indicații altora poate deveni autoritar. Vezi aici previziunile complete pentru Rac.

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

Acest tranzit este cu adevărat benefic pentru tine. Marte formează aspecte favorabile și merge prin Casa a noua în astrograma ta. Dacă ai competiții sportive, examene sau cursuri în această perioadă, vei avea succes până pe 9 iunie. Orice competiție în care te implici acum îți va aduce rezultate remarcabile, deoarece Marte te susține puternic. Chiar dacă poate nu vei fi mereu pe primul loc, cu Marte în Casa a noua, vei fi în mod cert printre primii. Vezi aici previziunile complete pentru Leu.

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară 

Cu Marte în tranzit prin Casa a opta, este momentul ideal pentru a te concentra pe aspectele legate de intimitate și transformare personală, inclusiv pe cele al dormitorului. Totuși, odată cu Marte în această casă, negocierile financiare devin intense și pline de tensiune. Dacă ești implicat într-un proces de partaj sau de moștenire, trebuie să fii pregătit pentru posibile dispute sau conflicte cu persoanele implicate, chiar și cu cele de care nu te-ai aștepta. Vezi aici previziunile complete pentru Fecioară.

Previziuni pentru Balanță/ascendent în Balanță

Odată ce Marte intră în Casa a șaptea a relațiilor, aduce un potențial de conflict. Dacă ești singur și Marte tranzitează această casă, este posibil să te simți presat să te implici într-o relație, fie din dorința de a te potrivi cu cei din jur care au deja parteneri, fie din atracție fizică pură. Este important să ții cont că Marte poate fi asociat cu relațiile care încep doar pe baza atracției fizice, fără a lua în considerare aspectele mai profunde și compatibilitatea emoțională. Dacă ești deja într-o relație, tranzitul lui Marte în această casă poate aduce conflicte, confruntări și nemulțumiri. Vezi aici previziunile complete pentru Balanță.

Previziuni pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Fiind guvernatorul tău, Marte intră într-o zonă în care poate să provoace unele turbulențe, și anume Casa a șasea. Acest lucru implică ajustări și tensiuni, în special în ceea ce privește locul de muncă și gestionarea stresului în general. Tranzitul lui Marte aici poate aduce cu sine sentimentul că colegii tăi de serviciu nu își îndeplinesc responsabilitățile sau că prezența lor te împiedică să ai succes. Încearcă să fii mai înțelegător și deschis la posibilitatea că acei colegi ar putea trece prin dificultăți personale sau profesionale despre care nu știi. Vezi aici previziunile complete pentru Scorpion.

Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Cu Marte prin Casa a cincea, te afli într-o perioadă minunată pentru a-ți exprima creativitatea, pentru competiții, dar și pentru a te bucura de latura pasională și romantică a vieții. Marte aduce dorința de a te gândi la ideea de a avea copii pentru unii nativi, în timp ce aceia care deja au copii ar putea să dorească să petreacă mai mult timp de calitate cu ei. Este o perioadă potrivită pentru a te implica în activități care îți stimulează creativitatea și te fac să te simți prezent. Vezi aici previziunile complete pentru Săgetător.

Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Marte intră în Casa a patra. Există posibilitatea să apară conflicte și tensiuni în familie, care pot izbucni fără un motiv clar. Marte este asociat cu impulsivitatea și agresivitatea, iar aceste trăsături pot contribui la dispute în familie. Este posibil ca membrii familiei să aibă perspective diferite și să simtă că au dreptate, ceea ce poate duce la dificultăți în a găsi un teren comun de înțelegere. Vezi aici previziunile complete pentru Capricorn.

Previziuni pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Marte va fi în tranzit prin Casa a treia. Pare că vei fi în mișcare constantă în perioada următoare! Vei avea o mulțime de interacțiuni și conexiuni, mai ales cu cei apropiați, dar și cu alți oameni care îți vor apărea în cale. Cu toate că vei fi ocupat cu multe lucruri în același timp, important este să ai răbdare și să te bucuri de fiecare experiență pe care o trăiești. Vezi aici previziunile complete pentru Vărsător.

Previziuni pentru Pești/Ascendent în Pești

Marte va ieși din semnul tău. Între 30 aprilie și 9 iunie, Marte poate aduce agitație în bugetul tău actual și în cel de risc. Totuși, pentru cei mai curajoși nativi Pești, Marte poate aduce sprijin și oportunități. S-ar putea să te ajute să închei colaborări benefice, să faci schimburi avantajoase sau să obții beneficii din interacțiunile tale. De asemenea, te poate motiva să îți gestionezi timpul mai eficient, ceea ce poate duce la creșterea productivității și a rezultatelor tale. Vezi aici previziunile complete pentru Pești.

Vezi și: Rănile pe care le aduce Chiron în fiecare semn astrologic. Ce lecții ne oferă?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu o nevoie de validare

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii mai 2024. Zodiile cele mai avantajate

Sursă foto: Pexels

Vești neașteptat de bune pentru Taur, Fecioară și Pești. Provocări pentru Gemeni și Săgetător

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Compromisuri pentru o zodie

pixel