Marte împinge o zodie de apă la extreme! Cine nu își va putea controla furia?
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Până pe 4 noiembrie, Marte va tranzita semnul Racului! Emoțiile noastre vor juca un rol important în fiecare decizie, iar acest lucru nu ne va fi de folos!

Marte reprezintă conflictul, lupta, puterea, acțiunea, agresivitatea, energia și competiția. În contrast, Racul reprezintă stabilitatea, armonia, calmul și resursele esențiale. Fiind într-un semn de apă, Marte nu se simte bine.

Cu Marte în Rac, avem tendința de a ne proteja familia și de a menține armonia în cămin. Cu toate acestea, presiunea de a păstra pacea poate duce la acumularea unor frustrări interne. În acest context, Marte în Rac poate scoate la iveală conflicte și nemulțumiri aparent minore, dar care reflectă tensiuni mai profunde.

De asemenea, influența Nodurilor Lunare poate intensifica impactul lui Marte în Rac. În următoarele două luni, este esențial să identificăm sursele de furie și să le gestionăm cu grijă pentru a evita izbucnirile emoționale în momente nepotrivite.

Dansul stângaci și trist al lui Marte în Rac ne afectează profund până în noiembrie

Evan Nathaniel Grim, astrolog internațional, ne vorbește despre cea mai afectată zodie de acest tranzit!

„Acest semn zodiacal va fi un adevărat coșmar în următoarele două luni, și îți va face viața un iad dacă îl împingi peste limite. Și cel mai probabil este semnul la care te aștepți cel mai puțin. E ca acel prieten despre care credeai că nu are nicio înclinație agresivă, iar dintr-o dată îți „smulge capul”. Vorbesc despre Rac. În următoarele luni, cea mai mică tulburare emoțională cu acest semn poate exploda într-un adevărat război, iar Racii vor fi conduși de dorințele lor imediate.

De asemenea, vor încerca să se impună în fața concurenței și să obțină dominanța în orice domeniu al vieții pe care se concentrează, datorită prezenței lui Marte în semnul lor. Cu toate acestea, vor ajunge la un punct de epuizare la începutul lunii ianuarie, când Marte va retrograda în semnul lor până la sfârșitul lunii februarie. Vor realiza brusc în ce domenii și-au folosit sau abuzat energia în mod excesiv și s-ar putea să aibă scuze de făcut. Sperăm că vor găsi un echilibru între a fi sensibili și grijulii și a fi curajoși și îndrăzneți. Astfel, vor ieși din acest tranzit al lui Marte cu o perspectivă mult mai bună despre cum să se îngrijească, să se protejeze și să se impună.”

Vezi aici previziunile astrologului.

1. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2024-09-08-at-01-57-18_08578700.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Neptun cel confuz este retrograd. Vălul de iluzii se ridică!

Până pe 8 decembrie, Neptun va fi retrograd. Această...



Cele mai noi articole

Neptun cel confuz este retrograd. Vălul de iluzii se ridică!

Până pe 8 decembrie, Neptun va fi retrograd. Această...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi într-un labirint fără ieșire

pixel