Marte activează axa karmă-destin. Patru zodii vor primi lecții
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Tranzitul lui Marte în Rac va avea pe 17 septembrie un careu cu Nodurile Lunare. 

Marte va rămâne în semnul Racului până pe 4 noiembrie. Însă, în zilele următoare, va face un careu cu axa Nodurilor Lunare. Nodul Sud se află în Balanță, iar Nodul Nord în Berbec. Orice careu la cele două noduri are parte de o energie greu de gestionat. Știm că Marte este lupta, iar Racul este un semn de apă și guvernează emoțiile. În săptămâna ce urmează, s-ar putea să asistăm la tot felul de momente stresante, conflicte sau lașitate. 

Eclipsa de Lună de pe 18 septembrie. Revelații și schimbări pentru TOATE zodiile

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte este guvernatorul tău. Deci următoarele lui aspecte te vor afecta în mod direct. Marte nu se simte prea confortabil în Casa a patra, unde adesea creează tensiuni și conflicte, în special în cadrul familiei. Este posibil să te confrunți cu discuții aprinse, atât cu părinții, cât și cu alte rude sau partenerul de viață. De asemenea, acest tranzit poate genera probleme legate de locuință – fie că se strică lucruri, fie că îți dorești să te muți sau ai parte de neînțelegeri cu vecinii sau proprietarii. 

Rac/Ascendent în Rac

Marte va fi activat de careul cu axa Nodurilor Lunare. Și pentru că este în semnul tău, următoarea perioadă s-ar putea să fie plină de evenimente neprevăzute în care te vei simți ori foarte furios, ori foarte neputincios. Implică-te în activități sportive, competiții sau luptă pentru un scop anume. În lipsa acestora, puteți deveni irascibili și puteți găsi motive de ceartă în orice. Totuși, Marte aduce și beneficii: mai multă încredere în tine, curajul de a încerca lucruri noi și de a-ți depăși limitele. Dar fii atent la impulsivitate și la dorința de a intra în conflicte.

Horoscop final de 2024. Previziuni neașteptate pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Balanță/Ascendent în Balanță

Marte este în careu cu Nodul Sud din semnul tău și tranzitează Casa a zecea, cea a carierei și a statutului profesional. Acest tranzit te poate face mai dornic să preiei controlul, ceea ce poate duce la confruntări cu superiorii sau colegii. Nu îți vei mai putea controla nerăbdarea sau dorința de a lua decizii rapide. Unii dintre voi s-ar putea chiar să schimbe locul de muncă, dar există șanse să realizeze ulterior că s-au grăbit.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Marte va fi activat în Casa a șaptea, iar cu Pluto retrograd în semnul tău, trebuie să fii atent la anumite aspecte. Dacă alegi să pui capăt unei relații, s-ar putea să regreți și să te răzgândești. Dacă începi o relație nouă, aceasta va fi marcată de provocări,  pentru că vei întâlni persoane care te contrazic și te scot din zona de confort. Este indicat să eviți deciziile importante pe plan relațional. Totuși, Marte poate aduce și un aspect pozitiv în această casă: în relațiile mai vechi, există oportunitatea de a reaprinde pasiunea și de a îmbunătăți dinamica de cuplu.

Horoscop final de an 2024. Previziunile astrale pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Neptun cel confuz este retrograd. Vălul de iluzii se ridică!

Până pe 8 decembrie, Neptun va fi retrograd. Această...



Cele mai noi articole

Horoscop

Previziunile astrale pentru ziua de 19 septembrie 2024. 


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi într-un labirint fără ieșire

pixel