Maren Altman, astrolog internațional: O zodie va avea probleme cauzate de persoanele din mediul social
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Luna martie se concentrează pe planul financiar, dar și pe cel educațional pentru un nativ. Însă drumul nu va fi lipsit de obstacole. Care sunt previziunile transmise de un astrolog internațional?

Maren Altman, astrolog internațional, ne aduce previziunile sale pentru nativii Rac/Ascendent în Rac în luna martie 2024.

Iată cele-a transmis astrologul nativilor!

Este o lună importantă pentru tine. Pe 3 martie, Venus din casa a opta face careu cu Uranus din casa a unsprezecea. Acest lucru arată că la începutul lunii există o mare concentrare financiară în ceea ce privește activele și investițiile în sănătatea ta financiară pe termen lung. Cu toate acestea, grupul tău de prieteni sau persoanele cu care ești implicat cauzează evenimente haotice aleatoare legate de finanțele tale.

Apoi, pe 8 martie, Mercur face conjuncție cu Neptun în casa a noua. Vei fi mai interesat de comunicarea spirituală sau bazată pe credință. Dacă ești în cursul unor studii, pot apărea evenimente legate de parcursul tău educațional.

Pe 10 martie, se petrece o Lună Nouă în casa a zecea în Pești. Indică un nou început în jurul educației sau a călătoriei, care are o natură spirituală sau cu adevărat semnificativă la nivel personal al credinței. Marte în casa a opta face careu cu Uranus în casa a unsprezecea. Acest aspect arată că există unele probleme între finanțele tale și efortul pe care îl depui în privința acestora. Incidente neplăcute pot fi cauzate și de persoanele din mediul social.

Cam White, astrolog american: O zodie se va confrunta cu instabilitate în rutină, la locul de muncă și în plan spiritual

Pe 11 martie, Venus intră în casa a noua în Pești. O să ai parte de mai multă ușurință și armonie în jurul călătoriilor sau planurilor tale educaționale. Neptun va intra în casa a noua. Aduce o energie pozitivă, visătoare și spirituală. Ai putea studia ceva și să te distrezi cu adevărat.

Când Soarele intră în Berbec, vei avea mai multă accentuare asupra carierei tale. Venus se alătură lui Saturn în casa a noua, ceea ce arată pași foarte pozitivi, dar și serioși, realiști pe care trebuie să îi faci.

Pe 25 martie, se petrece o Eclipsă de Lună în casa a patra în semnul Balanței. Vei încheia un capitol. Casa a patra vorbește despre familie, casă și proprietăți. Te-ai putea muta. Mai mult decât atât, mutarea ta ar putea avea legătură cu studiile sau cu pasiunea pentru cultură.

 

Îți recomandăm și Horoscop chinezesc MARTIE 2024. Previziuni pentru toate semnele din zodiac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele TREI zodii sprijinite de divinitate în luna mai

Horoscop lunar. Trei zodii au parte de momente...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale 6-12 mai 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Pixabay.com

Părerea unui astrolog internațional despre Super Luna Nouă în Taur: Este un moment foarte bun pentru schimbări majore!

Sursă foto: Pexels

Horoscop RUNE 6-12 mai 2024. Zodia cu Soarele de partea sa

Sursă foto: Pexels

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Spiritualitate și acceptare

pixel