Maren Altman, astrolog internațional: O zodie primește vești bune și găsește armonie în luna aprilie
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Luna aprilie este benefică pentru un nativ. Chiar dacă mai are parte de obstacole, nu va fi atât de afectat. Iată ce ne spune un astrolog internațional!

Maren Altman, astrolog internațional, ne aduce previziunile sale pentru nativii Scorpion/Ascendent în Scorpion în luna aprilie 2024.

Iată cele-a transmis astrologul nativilor!

Eclipsa de Soare de pe 8 aprilie, ți-a deschis un nou început independent. Fie că decizi să mergi singur pe un drum sau gestionezi altfel relațiile cu colegii, este un moment bun pentru a lua decizii în acest sens. Totodată, sănătatea ta fizică a intrat în prim plan.

PATRU zodii care se pregătesc de schimbări memorabile

Apoi, între 9 și 11, Marte se va alătura lui Saturn în casa a 5-a. Marte și Saturn împreună arată o încetinire, o situație în care te lovești de un zid și nu știi cum să faci față unei probleme. Pentru tine, acest lucru înseamnă să te distrezi, să întâlnești oameni, să riști sau să fii creativ. Deci, ai putea simți că ai un fel de blocaj creativ sau că există o problemă reală cauzată de petreceri, jocuri de noroc sau întâlniri.

Totodată, de pe data de 11 aprilie, vei avea mai multă înțelegere, claritate și conștientizare în ceea ce privește întâlnirile și creativitatea.

Conjuncția Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie îți aduce schimbări bruște în relații.  Cele două împreună aduc un eveniment pozitiv și neprevăzut în situația ta amoroasă. Poate fi vorba și despre niște chestiuni legale care pot apărea.

Apoi, pe 19, Mercur va face conjuncție cu Venus în casa a 6-a. Vei primi vești bune, fie despre sănătatea ta, fie despre colegii de muncă. După care, Soarele va intra în casa a 7-a. Deci, acest lucru arată că ai mai multă energie. Mai pot interveni câteva evenimente în relația ta.

Horoscop APRILIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

Dar, între 21 și 23, Soarele va face careu cu Pluto în casa a 4-a, cea asociată cu familia.  Ai putea simți că un membru al familiei te manipulează sau manipulează ceva legat de relația ta.

Apoi, urmează o Lună Plină în semnul tău și atrage atenția este asupra ta. Este un moment important pentru a realiza cine ești cu adevărat.

Spre finalul lunii,  Marte va face conjuncție cu Neptun în casa a 5-a. Îți va da mai multă putere să renunți la unele obiceiuri nesănătoase pe care le ai, poate chiar vicii.

Venus intră în casa a 7-a. Acest lucru arată că, pe măsură ce intrăm în mai, există mai multă claritate și armonie în relațiile tale.  Pe 30 aprilie, Venus face careu cu Pluto în casa a 4-a, ceea ce creează posibile tensiuni sau manipulare din partea familiei.

Luna se încheie cu Marte care intră în casa a 6-a. Va trebui să fii mai atent la sănătatea ta și la relațiile cu colegii de muncă. Pot apărea conflicte.

Citește și Numerologie. Previziunile lunii aprilie, oferite de gemenele Adina și Oana Timofte: "Puneți-vă centurile de siguranță!” 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel