Maleficul Saturn nu ne dă pace până în 2026! Avertizările astrelor pentru fiecare zodie
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Până în 2026, necrutățorul Saturn va vizita visătorul semn al Peștilor. Iată influențele pentru fiecare zodie!

Saturn este considerat planeta timpului, disciplinei, construcției, rezilienței și, cel mai important, a maturizării. În astrologie, este cunoscut și sub denumirea de Marele Malefic sau Lordul Karmei. Din martie 2023, Saturn a intrat în zodia Peștilor, unde va rămâne până în 2026.

Arhetipul Peștilor simbolizează boemul, visarea, haosul, confuzia, inspirația și legătura cu divinul. Deși energia Peștilor tinde spre evadare, va fi necesar să fim atenți la ce se întâmplă în jurul nostru și să înțelegem că visele au valoare doar în anumite contexte.

Până pe 15 noiembrie 2024, Saturn este retrograd în Pești. Retrogradarea sa într-un semn asociat cu visurile poate aduce frustrări, întârzieri și blocaje. În plus, va impune limite și va aduce claritate, forțându-ne să ne confruntăm cu realitățile pe care le-am evitat. 

Bella Popa este astrolog, actriță și creator de conținut. Pe contul său de TikTok, unde are un milion de urmăritori, ne-a vorbit despre tranzitul lui Saturn în Pești pentru fiecare zodie!

„Cu toții trecem prin niște lecții dure ale realității, sponsorizate de Saturn, care este în Pești.”, menționează astrologul.

Dacă te-ai născut între 1994 și 1996, probabil ai Saturn în Pești, așa că experimentezi prima întoarcere a lui Saturn, care este plină de provocări, treziri la realitate, redirecționări și posibile recompense. Bine ai venit în viața de adult!

Soare, Lună sau Ascendent în Pești

Este un nou început pentru voi. E timpul să reveniți cu picioarele pe pământ și să înfruntați realitatea despre cine sunteți cu adevărat. Sunteți testați și provocați. E posibil să vă simțiți izolați, dar lecțiile pe care le învățați în această perioadă rămân cu voi pentru totdeauna, iar voi deveniți persoane mai bune și mai puternice din această cauză. 

Scorpion și Rac (Soarele, Luna sau Ascendentul)

Saturn vă sprijină oferindu-vă mai multă stabilitate în viață. Munciți mai mult, dar sunteți răsplătiți pentru eforturile voastre și adoptați o abordare mai serioasă sau mai practică asupra vieții. 

Taur, Fecioară și Capricorn (Soarele, Luna sau Ascendentul)

Saturn activează casele sociale. Relațiile voastre cu ceilalți sunt restructurate. Este posibil să aveți mai multe responsabilități în relațiile voastre.

În 2025, Nodurile Lunare se mută pe Axa Pești-Fecioară. Relația cu Divinitatea ia o întorsătură neașteptată!

Berbec, Leu și Săgetător (Soarele, Luna sau Ascendentul) 

Saturn activează casele psihologice. Lucrați la unele probleme emoționale și pătrundeți adânc în natura psihicului vostru. S-ar putea să simțiți că este greu pe măsură ce eliberați aceste emoții, dar poate fi și o perioadă foarte vindecătoare din această cauză.

Gemeni, Balanță și Vărsător (Soarele, Luna sau Ascendentul) 

Saturn aduce mai multă ordine și structură în domeniile practice ale vieții voastre, în ceea ce privește veniturile, cariera și munca. Saturn vă ajută să vă concentrați pe circumstanțele voastre materiale și să puneți totul în ordine, dar asta nu înseamnă că provocările nu apar. Însă aceste provocări vă fac mai puternici.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrale prima jumătate OCTOMBRIE 2024. Eclipsa de Soare aduce întâmplări predestinate tuturor zodiilor

Sursa: pixabay.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Balanță, Scorpion și Săgetător. „O să-ți dai seama că nu ești Dumnezeu!”

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 23-29 septembrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 23-29 septembrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?