Mai multă autenticitate și un plus de încredere. Ce aduce Saturn în mers direct pentru Capricorn?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Până în vară, Saturn este în mers direct. Descoperă consecințele acestui tranzit pentru nativii Capricorn.

Saturn sau Lordul Karmei va fi în mers direct până la data de 29 iunie 2024. Va fi retrograd iar, între 29 iunie și 15 noiembrie.

Cu acest tranzit, fiecare semn zodiacal va primi lecții valoroase.

Cum te ajută Saturn până la 29 iunie, dacă ești Capricorn sau ai ascendent în Capricorn?

Saturn este acel ”băiat rău” al astrologiei, profesorul dur, exigent, care vrea autenticitate, maturizare, pragmatism, cel care nu dă doi bani pe tot ce este exagerat. Vrea muncă, timp și austeritate. Îi place să pună blocaje și să ne ofere... limite. 

Ca toate planetele din sistemul solar, Saturn se roteşte în jurul Soarelui. Fiind atât de departe de Soare, Saturn efectuează o rotație completă în jurul Soarelui în circa 29 de ani, comparativ cu planeta noastră care face acestă rotație în doar 365 de zile (un an).

Schimbări climatice cauzate de Saturn în Pești: apele încep să sece

Lordul Karmei oferă un moment ideal pentru a învăța din experiență, pentru a aduce ordine în prezent și mai ales, pentru a planifica un viitor mai sigur.

Saturn în mers direct pentru zodia Capricorn/Ascendent în Capricorn

La tine, Saturn, planeta disciplinei, se află în mers direct în Casa a treia. Astfel, aduce o serie de schimbări notabile în ceea ce privește învățarea, comunicarea, dar și relațiile cu cei apropiați. De fapt, acest tranzit pentru tine reprezintă o modalitate de a te exprima și de a te dezvolta, totodată.

Casa a III-a este Casa percepției deschise. Este condusă de semnul Gemeni şi se referă la felul în care comunicăm cu lumea - chiar și în modurile subtile, de care nu suntem mereu conştienţi.

Ce ne spunea astrologul Daniela Simulescu? Casa a treia reprezintă primii pași pe care îi facem, primul cuvânt învățat și spus, prima conexiune a noastră cu lumea din jur. Gândirea. Comunicarea. Scrisul. Cititul. Limbajul semnelor. 

Saturn este planeta care guvernează Capricornul. Astfel, va aduce o atenție deosebită asupra modului în care te exprimi sau comunici cu cei din jur. Cu Saturn în mers direct, te poți concentra mai intens pe relațiile cu cei din jur, dar și pe dezvoltarea propriilor abilitați de comunicare. 

Totodată, Saturn în a treia casa te îndeamnă să iți folosești propria voce într-un mod mult mai autoritar. Putem spune că este momentul optim să iți exprimi ideile și gândurile. Dar mai mult, poți să iți asumi clar responsabilitatea pentru ce ai de zis. Tot Saturn te poate face să comunici mai eficient cu cei din jurul tău.

Tranzitul lui Saturn direct aduce oportunități de învățare. Poți alege să te înscrii la diferite cursuri, să începi să predai, să oferi din cunoștințele tale altora.

Ai face bine să iți reevaluezi și legăturile cu surorile, frații, vecinii. Concentrează-te mai mult asupra relațiilor cu aceștia și caută autenticitatea în ceea ce îi privește. Deși ești îndemnat să stabilești niște limite sănătoase, discută cu mai multă încredere cu cei din jurul tău.

Folosește înțelepciunea lui Saturn ca să iți transformi în bine modul în care comunici. Este un tranzit propice pentru nativii acestei zodii.

Ai în vedere și: Explorarea profunzimilor interioare. Influența lui Saturn în mers direct pentru zodia Leu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...

Ce aduce Neptun pentru Pești/Ascendent în Pești până în 2026

Neptun este în semnul Peștilor din 2012, unde va rămâne...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie

Pixabay.com

Ce trebuie să știe nativii din zodiacul chinezesc până pe 8 mai? Aveți mai multă putere!

Sursă foto: Pexels

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

pixel