Mai avem câteva ore până la retrogradarea lui Jupiter. Ce teme va aborda acest tranzit?
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Pe 9 octombrie, Jupiter, cunoscut și ca Marele Benefic, își va începe retrogradarea în intelectualul semn al Gemenilor. Vom avea de reanalizat câteva aspecte ale vieții. Dar care vor fi acelea?

Cine este Jupiter în mitologie? Îl asociem cu Zeus, zeul zeilor. Acesta are legătură cu transportul, expansiunea, cu tot ce înseamnă învățare, progres și depășirea limitelor. Zeus era cel care lua hotărârile și dădea legile. Este considerat Marele Benefic.

Ca și Zeus însuși, Jupiter tinde să acționeze fără prea multă responsabilitate, avansând într-un ritm pe care nu îl poate gestiona pe deplin. Un retrograd este o șansă de a te asigura că schimbările durează.

Arhetipul Gemenilor ne vorbește despre următorul pas, schimbare, adaptare, diversitate, comunicare, învățare și socializare. Totodată, acest arhetip este copilul mic de la grădiniță care învață prin joacă în fiecare zi câte ceva nou.

Harley este un tarotolog și astrolog din Filipine. Pe contul său de TikTok, unde are 19k urmăritori, ne-a vorbit despre retrogradarea lui Jupiter. Iată ce ne transmite!

Pe 9 octombrie, Jupiter, planeta optimismului, creșterii și abundenței, își va începe retrogradarea în semnul Gemenilor. În caz că nu știai încă, Jupiter a intrat în Gemeni pe 26 mai 2024 și va rămâne acolo până în jurul lunii iunie a anului viitor. Acum, retrogradările sunt adesea o perioadă de reconsiderare, reanalizare și reajustare a lucrurilor. Și, din moment ce Jupiter reprezintă expansiunea, creșterea, optimismul, acestea vor fi temele asupra cărora ne vom concentra în această perioadă.

Jupiter retrograd, din 9 octombrie. Previziunile pentru fiecare zodie

Asta nu înseamnă că nu este valabil sau pozitiv faptul că Jupiter este retrograd. Din nou, ne va permite să reflectăm asupra expansiunii care a avut loc în ultimele luni de când a intrat în Gemeni. Personal, trebuie să te uiți în harta ta astrologică pentru a vedea unde se află Gemeni pentru tine, pentru a înțelege mai bine. Nu este vorba că putem doar să regândim și să reanalizăm expansiunea pe care am avut-o. Cu toate acestea, pentru noi, din punct de vedere astrologic global, aceasta poate însemna reconsiderarea expansiunii acordurilor și colaborărilor pe care le-am avut la nivel mondial.

În același timp, Jupiter este în detriment în semnul Gemeni. Acest lucru ne poate ajuta să reanalizăm ceea ce am obținut sau responsabilitățile noastre, pentru că este posibil să ne fi extins prea mult, până la punctul în care această retrogradare ne va ajuta să analizăm cum putem crește în mod sustenabil în următoarele luni.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Jupiter retrograd, din 9 octombrie. Previziunile pentru fiecare zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Sursa: pixabay.com

Jupiter retrograd. Previziuni pentru TOATE zodiile, valabile până în februarie 2025

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel